Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Maharaja

Ravintola Maharaja

aasialainen, intialainen

Pääruoat maksavat noin17€

Kuva kohteesta Ravintola Maharaja, Töölö, Helsinki
Ravintola Maharaja ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Maharaja – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Maharaja

Ravintola Maharaja tarjoaa autenttista intialaista ruokaa Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä. Maharaja onkin palvellut asiakkaita samalla paikalla jo 90-luvun alusta lähtien, ja monet pitävät paikkaa Helsingin parhaana intialaisena ravintolana. Yli 100 asiakaspaikkaa mahdollistaa unohtumattomat ruokaelämykset niin suurille seurueille, lapsiperheille kuin romanttista kahden hengen illallistakin kaipaaville täyteläisen mausteisen ruuan parissa tunnelmallisessa miljöössä, huomaavaisen palvelun kera. Pitkä ja monipuolinen à la carte -lista varmistaa, että jokainen löytää juuri sellaista herkuteltavaa kuin milloinkin tekee mieli. Lista koostuu pääosin intialaisista klassikoista, joten kun mielit taidolla ja rakkaudella, perinteisin reseptein valmistettua intialaista ruokaa, etsit oikeasta paikasta. Tarjolla on myös päivittäin vaihtuva lounasbuffet. Ravintolaan on helppo saapua vaikkapa Mannerheimintietä liikennöivillä raitiovaunuilla ja busseilla.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Maharaja aasialainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Maharaja tarjoilee aasialainen ruokaa ja myös intialainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Maharaja?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Apple Pay, Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Maharaja?

Helsingissä Mannerheimintiellä sijaitseva Ravintola Maharaja on tarjonnut töölöläisille sekä kauempaakin tuleville unohtumattomia makuelämyksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Maharajassa intialaisen ruuan asiantuntijuus maistuu, ja huomaavainen palvelu ei ole itsestään selvää vaan asiakaslähtöistä. Paikka palvelee lounaasta illalliseen joka päivä.

Maharajan valtaisa à la carte -lista tarjoaa herkuteltavaa melkeinpä vuoden jokaiselle päivälle. Ainakaan annosten herkullisuudesta ja runsaudesta se ei ole kiinni. Mikäli haluaa runsaudenpulassa helpottaa valintaansa, päivittäin vaihtuvan lounasbuffet on hyvä lähtökohta autenttisista intialaisista mauista nauttimisella. Etsitpä tandooriruokia, mureaa lammasta mausteisessa kastikkeessa, täyteläistä butter chickeniä, maukasta kotijuustoa pinaatti-maustemuhennoksessa “palak paneer”, erilaisia korma-annoksia, kuohkeaa naan-leipää, raikasta lassi-juomaa löydät kaikki nämä klassikot Maharajan listalta. Ja jos olet erityisesti tulisen intialaisen ruuan ystävä, on Maharaja yksi harvoista helsinkiläisravintoloista, joissa “erityisen tulinen” todella tarkoittaa tulista. Suuressa, intialaiseen tyyliin punertavin sävyin ja itämaisin matoin sisustetussa ravintolasalissa on miellyttävä ilmapiiri, ja erilaisia istumapaikkavaihtoehtoja on pitkistä ja pienemmistä pöydistä looseihin. Saadaksesi todellisen käsityksen Maharajan erityisyydestä – ainutlaatuisista mauista, erinomaisesta palvelusta ja hyvästä tunnelmasta – on ainoa vaihtoehto kokea tämä Töölön intialainen helmi itse.