Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Ravintola Maharaja

Ravintola Maharaja

Töölöaasialainen, intialainen
Loistava
5.4/6
5 arvostelua
Ravintola Maharaja Helsinki image 1
Ravintola Maharaja Helsinki image 2
Ravintola Maharaja Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Maharaja – Tietoja

Ravintola Maharaja tarjoaa autenttista intialaista ruokaa Helsingin Töölössä, Mannerheimintiellä. Maharaja onkin palvellut asiakkaita samalla paikalla jo 90-luvun alusta lähtien, ja monet pitävät paikkaa Helsingin parhaana intialaisena ravintolana. Yli 100 asiakaspaikkaa mahdollistaa unohtumattomat ruokaelämykset niin suurille seurueille, lapsiperheille kuin romanttista kahden hengen illallistakin kaipaaville täyteläisen mausteisen ruuan parissa tunnelmallisessa miljöössä, huomaavaisen palvelun kera. Pitkä ja monipuolinen à la carte -lista varmistaa, että jokainen löytää juuri sellaista herkuteltavaa kuin milloinkin tekee mieli. Lista koostuu pääosin intialaisista klassikoista, joten kun mielit taidolla ja rakkaudella, perinteisin reseptein valmistettua intialaista ruokaa, etsit oikeasta paikasta. Tarjolla on myös päivittäin vaihtuva lounasbuffet. Ravintolaan on helppo saapua vaikkapa Mannerheimintietä liikennöivillä raitiovaunuilla ja busseilla.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Maharaja
Mannerheimintie 21-23
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

PANEER PAKORA

Kikherenejauholla paneroitua kotijuustoa.
6,00 €

KASVIS SAMOSA

Kasvispaistos.
4,00 €

MAHARAJA MIX

Paneer pakora, kana pakora, seikh kebab, kasvis samosa.
8,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Maharaja, Helsinki

Helsingissä Mannerheimintiellä sijaitseva Ravintola Maharaja on tarjonnut töölöläisille sekä kauempaakin tuleville unohtumattomia makuelämyksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Maharajassa intialaisen ruuan asiantuntijuus maistuu, ja huomaavainen palvelu ei ole itsestään selvää vaan asiakaslähtöistä. Paikka palvelee lounaasta illalliseen joka päivä.

Maharajan valtaisa à la carte -lista tarjoaa herkuteltavaa melkeinpä vuoden jokaiselle päivälle. Ainakaan annosten herkullisuudesta ja runsaudesta se ei ole kiinni. Mikäli haluaa runsaudenpulassa helpottaa valintaansa, päivittäin vaihtuvan lounasbuffet on hyvä lähtökohta autenttisista intialaisista mauista nauttimisella. Etsitpä tandooriruokia, mureaa lammasta mausteisessa kastikkeessa, täyteläistä butter chickeniä, maukasta kotijuustoa pinaatti-maustemuhennoksessa “palak paneer”, erilaisia korma-annoksia, kuohkeaa naan-leipää, raikasta lassi-juomaa löydät kaikki nämä klassikot Maharajan listalta. Ja jos olet erityisesti tulisen intialaisen ruuan ystävä, on Maharaja yksi harvoista helsinkiläisravintoloista, joissa “erityisen tulinen” todella tarkoittaa tulista. Suuressa, intialaiseen tyyliin punertavin sävyin ja itämaisin matoin sisustetussa ravintolasalissa on miellyttävä ilmapiiri, ja erilaisia istumapaikkavaihtoehtoja on pitkistä ja pienemmistä pöydistä looseihin. Saadaksesi todellisen käsityksen Maharajan erityisyydestä – ainutlaatuisista mauista, erinomaisesta palvelusta ja hyvästä tunnelmasta – on ainoa vaihtoehto kokea tämä Töölön intialainen helmi itse.

5 Ravintola Maharaja arvostelua

Loistava
5.4/6
5 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Ulla I.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Maharaja Helsinki Töölö. We visited the restaurant again with the whole family, three adults and two children. We had good food and friendly service as allways. Warmly recommend to everyone.

"Upea"
5/6
Pekka R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolan sijainti loistava, pääsee raitiovaunulla ja bussilla nopeasti keskustasta. Ruoka hyvää ja sitä oli riittävästi. Ruokajuomana oleva valkoviini oli kohtuuhintainen ja maistuikin. Henkilökunta antoi positiivisen vaikutuksen itsestään. Kaikki oli siis ravintolavierailussa ok, hinnasta lähtien.

"Upea"
5/6
Tommi L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää. Palvelu oli hyvää, sanotaanko että kokonaisuus oikein hyvä mutta erinomaisesta vielä vähän jäädään. Perheestä älyllinen paikka ja buffetissskin oli vähemmän maustettuja vaihtoehtoja.