Ravintola Isä Camillo – Tietoja

Kuopion keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Ravintola Isä Camillo tarjoilee rehellistä ja yksinkertaisuudessaan maistuvaa ruokaa niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla. Ravintolan ruokatarjonta on jaettu kolmelle sesongille vuodenajan parhaiden makujen mukaan. Syksyllä, talvella sekä keväällä ja kesällä on aina tarjolla kunkin sesongin raaka-aineista valmistettuja annoksia, joihin on myös luonnollisesti saatavana aina parhaiten sesongin makuja täydentävät viinit. Keittiön makumaailman pääpainotus on toscanalaisen keittiön antimissa. Vanha arvorakennus ja vehreä ympäristö luovat hienot puitteet ruokailulle Isä Camillossa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
perjantai
14:00 - 23:00
lauantai
14:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
14:00 - 20:00
tiistai
14:00 - 22:00
keskiviikko
14:00 - 22:00
torstai
14:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Isä Camillo
Kauppakatu 25-27
70100 Kuopio

Lisää kohteesta Ravintola Isä Camillo, Kuopio

Koe herkullisia italialaisia makuja keskellä Kuopiota Isä Camillossa. Ravintolan kolmelle gastronomiselle sesongille rakennettu ruokalista kutsuu maistelemaan aina sesongin tuoreimpia ja maukkaimpia makuja. Syksyllä pääosassa ovat riista, sienet, juurekset ja kala. Talvella lämpimät ja syvät maut sekä täyteläiset viinit nousevat päärooliin, kun taas kevään saapuessa ruokalistalla näkyvät kevyemmät maut ja vihreys. Lisäksi kesää kohti edetessä päästään herkuttelemaan grilliruoilla, kuplivalla ja roseviineillä. Keittiön keittotaito rakentuu vahvasti Pohjois-Italian Toscanan alueen ruokakulttuurille, jossa yksinkertaisuus on avainasemassa.

Arkipäivisin Isä Camillossa on tarjolla lounas, joka koostuu pääruoasta, päivän keitosta, salaattibuffet’sta ja tuoreesta leivästä. Pääruokavaihtoehtoja on päivittäin kaksi, joista toinen on aina kasvisruoka. À la carte on tarjolla koko päivän, myös lounasaikaan. Lisäksi kolme valmista kolmen ruokalajin menukokonaisuutta helpottavat mukavasti valintaa. Ja mikä olisikaan parempi aloitus rennolle viikonlopunvietolle kuin lauantain välimerellinen brunssi. Joka viikonloppu tarjolla on vaihteleva kattaus sekä kylmiä että lämpimiä herkkuja, juustoja, tuoreita mehuja ja jälkiruokia. Myös erikoiskahvit kuuluvat brunssin hintaan. Myös puitteet ruokailulle ovat Ravintola Isä Camillossa kunnossa; ravintola sijaitsee Kauppakadulla vanhan pankin yli 100-vuotiaassa arvokkaassa kivitalossa vehreän Snellmanin puiston laidalla aivan Kuopion keskustassa. Kesällä upea terassi tuo ravintolaan lisätilaa ja mahdollisuuden nautiskella toscanalaisista mauista aurinkoisessa ulkoilmassa.

3 Ravintola Isä Camillo arvostelua

Mahtava
5.7/6
3 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
"Erinomainen"
6/6
Pirkko M.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu! Ikähaitarimme oli 14 - 70 vuoteen - kaikki aikamoisia kulinaristeja. Seurueessamme oli myös yksi vegetaristi. Kaikki lähdimme tyytyväisinä - palaamme varmasti pian taas nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta!

"Erinomainen"
6/6
Anne N.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu vielä parempaa. Erityisesti lämmitti tarjoilijan asiantuntemus ruokaan sopivista viineistä ja siitä, että ruokaa tuodessa kerrottiin, mitä se sisältää. Pidin myös ravintolan sisustuksesta.

"Upea"
5/6
Urpo K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Taattua palvelua ja maukasta ruokaa. Osa viinivalikoiman viineistä oli päässyt loppumaan, mutta tarjoilijan ehdottamat korvaavat viinit olivat ihan makoisia. Palvelu ystävällistä ja rentoa. Ympäristö sopiva keskusteluillemme.