Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Kuopio
Keskusta
Ravintola Isä Camillo

Ravintola Isä Camillo

välimerellinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin24€

5.7/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Ravintola Isä Camillo, Keskusta, Kuopio
Ravintola Isä Camillo ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Isä Camillo – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 23:00
Friday
14:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
14:00 - 20:00
Tuesday
14:00 - 22:00
Wednesday
14:00 - 22:00
Thursday
14:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Isä Camillo

Kuopion keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Ravintola Isä Camillo tarjoilee rehellistä ja yksinkertaisuudessaan maistuvaa ruokaa niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla. Ravintolan ruokatarjonta on jaettu kolmelle sesongille vuodenajan parhaiden makujen mukaan. Syksyllä, talvella sekä keväällä ja kesällä on aina tarjolla kunkin sesongin raaka-aineista valmistettuja annoksia, joihin on myös luonnollisesti saatavana aina parhaiten sesongin makuja täydentävät viinit. Keittiön makumaailman pääpainotus on toscanalaisen keittiön antimissa. Vanha arvorakennus ja vehreä ympäristö luovat hienot puitteet ruokailulle Isä Camillossa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Isä Camillo?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Isä Camillo välimerellinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Isä Camillo tarjoilee välimerellinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Isä Camillo?

Koe herkullisia italialaisia makuja keskellä Kuopiota Isä Camillossa. Ravintolan kolmelle gastronomiselle sesongille rakennettu ruokalista kutsuu maistelemaan aina sesongin tuoreimpia ja maukkaimpia makuja. Syksyllä pääosassa ovat riista, sienet, juurekset ja kala. Talvella lämpimät ja syvät maut sekä täyteläiset viinit nousevat päärooliin, kun taas kevään saapuessa ruokalistalla näkyvät kevyemmät maut ja vihreys. Lisäksi kesää kohti edetessä päästään herkuttelemaan grilliruoilla, kuplivalla ja roseviineillä. Keittiön keittotaito rakentuu vahvasti Pohjois-Italian Toscanan alueen ruokakulttuurille, jossa yksinkertaisuus on avainasemassa.

Arkipäivisin Isä Camillossa on tarjolla lounas, joka koostuu pääruoasta, päivän keitosta, salaattibuffet’sta ja tuoreesta leivästä. Pääruokavaihtoehtoja on päivittäin kaksi, joista toinen on aina kasvisruoka. À la carte on tarjolla koko päivän, myös lounasaikaan. Lisäksi kolme valmista kolmen ruokalajin menukokonaisuutta helpottavat mukavasti valintaa. Ja mikä olisikaan parempi aloitus rennolle viikonlopunvietolle kuin lauantain välimerellinen brunssi. Joka viikonloppu tarjolla on vaihteleva kattaus sekä kylmiä että lämpimiä herkkuja, juustoja, tuoreita mehuja ja jälkiruokia. Myös erikoiskahvit kuuluvat brunssin hintaan. Myös puitteet ruokailulle ovat Ravintola Isä Camillossa kunnossa; ravintola sijaitsee Kauppakadulla vanhan pankin yli 100-vuotiaassa arvokkaassa kivitalossa vehreän Snellmanin puiston laidalla aivan Kuopion keskustassa. Kesällä upea terassi tuo ravintolaan lisätilaa ja mahdollisuuden nautiskella toscanalaisista mauista aurinkoisessa ulkoilmassa.