Quandoo
(FI) Suomi
5.7 /6 Mahtava 3 arvostelua

Ravintola Isä Camillo

Keskusta Välimerellinen €€€ +100

Sinun Ravintola Isä Camillo

Kuopion keskustassa Kauppakadulla sijaitseva Ravintola Isä Camillo tarjoilee rehellistä ja yksinkertaisuudessaan maistuvaa ruokaa niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla. Ravintolan ruokatarjonta on jaettu kolmelle sesongille vuodenajan parhaiden makujen mukaan. Syksyllä, talvella sekä keväällä ja kesällä on aina tarjolla kunkin sesongin raaka-aineista valmistettuja annoksia, joihin on myös luonnollisesti saatavana aina parhaiten sesongin makuja täydentävät viinit. Keittiön makumaailman pääpainotus on toscanalaisen keittiön antimissa. Vanha arvorakennus ja vehreä ympäristö luovat hienot puitteet ruokailulle Isä Camillossa.

Aukioloajat

  • Maanantai 14:00 - 20:00
  • Tiistai 14:00 - 22:00
  • Keskiviikko 14:00 - 22:00
  • Torstai 14:00 - 22:00
  • Perjantai 14:00 - 23:00
  • Lauantai 14:00 - 23:00
  • Sunnutai Suljettu
Ravintola Isä Camillo, Kauppakatu 25-27, 70100 Kuopio

Filosofia

Koe herkullisia italialaisia makuja keskellä Kuopiota Isä Camillossa. Ravintolan kolmelle gastronomiselle sesongille rakennettu ruokalista kutsuu maistelemaan aina sesongin tuoreimpia ja maukkaimpia makuja. Syksyllä pääosassa ovat riista, sienet, juurekset ja kala. Talvella lämpimät ja syvät maut sekä täyteläiset viinit nousevat päärooliin, kun taas kevään saapuessa ruokalistalla näkyvät kevyemmät maut ja vihreys. Lisäksi kesää kohti edetessä päästään herkuttelemaan grilliruoilla, kuplivalla ja roseviineillä. Keittiön keittotaito rakentuu vahvasti Pohjois-Italian Toscanan alueen ruokakulttuurille, jossa yksinkertaisuus on avainasemassa.

Arkipäivisin Isä Camillossa on tarjolla lounas, joka koostuu pääruoasta, päivän keitosta, salaattibuffet’sta ja tuoreesta leivästä. Pääruokavaihtoehtoja on päivittäin kaksi, joista toinen on aina kasvisruoka. À la carte on tarjolla koko päivän, myös lounasaikaan. Lisäksi kolme valmista kolmen ruokalajin menukokonaisuutta helpottavat mukavasti valintaa. Ja mikä olisikaan parempi aloitus rennolle viikonlopunvietolle kuin lauantain välimerellinen brunssi. Joka viikonloppu tarjolla on vaihteleva kattaus sekä kylmiä että lämpimiä herkkuja, juustoja, tuoreita mehuja ja jälkiruokia. Myös erikoiskahvit kuuluvat brunssin hintaan. Myös puitteet ruokailulle ovat Ravintola Isä Camillossa kunnossa; ravintola sijaitsee Kauppakadulla vanhan pankin yli 100-vuotiaassa arvokkaassa kivitalossa vehreän Snellmanin puiston laidalla aivan Kuopion keskustassa. Kesällä upea terassi tuo ravintolaan lisätilaa ja mahdollisuuden nautiskella toscanalaisista mauista aurinkoisessa ulkoilmassa.

Esimerkkimenu

3 arvostelua

5.7 /6 Mahtava 3 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: loistava
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
2 6
1 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
08.01.2017 09:20

Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu! Ikähaitarimme oli 14 - 70 vuoteen - kaikki aikamoisia kulinaristeja. Seurueessamme oli myös yksi vegetaristi. Kaikki lähdimme tyytyväisinä - palaamme varmasti pian taas nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.12.2016 14:45

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu vielä parempaa. Erityisesti lämmitti tarjoilijan asiantuntemus ruokaan sopivista viineistä ja siitä, että ruokaa tuodessa kerrottiin, mitä se sisältää. Pidin myös ravintolan sisustuksesta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.03.2017 09:00

Taattua palvelua ja maukasta ruokaa. Osa viinivalikoiman viineistä oli päässyt loppumaan, mutta tarjoilijan ehdottamat korvaavat viinit olivat ihan makoisia. Palvelu ystävällistä ja rentoa. Ympäristö sopiva keskusteluillemme.