Ravintola El Greco

Kaartinkaupunkikreikkalainen, välimerellinen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
23 arvostelua
Ravintola El Greco Helsinki image 1
Ravintola El Greco Helsinki image 2
Ravintola El Greco Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola El Greco – Tietoja

Ludviginkadulla, Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitseva Ravintola El Greco on erinomainen paikka kreikkalaisen keittiön monipuolisesta ja rikkaasta tarjonnasta nauttimiseen. El Greco on keskittynyt erityisesti Egeanmeren saariston autenttisiin makuihin, jotka ovat yhdistelmä eurooppalaisia ja Lähi-idän kulttuureja. Välimerellisiin ruokailutapoihin kuuluu parhaimmillaan yhdessä syöminen – niin myös El Grecossa. Niinpä à la carte -listalta löytyykin runsaasti jaettavaksi sopivia annoksia ja annoskokonaisuuksia, kuten meze-lajitelmia, viininlehtikääryleitä, piiraita, täytettyjä filotaikinakääryleitä, runsaita salaatteja, pitkään haudutettuja liharuokia sekä kokonaisena grillattua kalaa. Listalla ovat myös klassikot kuten mehevä musaka-uunivuoka, suvlaki-kanavartaat ja pita-annokset. Ennakko-luulot voit kuitenkin unohtaa, sillä El Greco on kreikkalaiseksi ravintolaksi sinivalkopöytäliinaisista serkuistaan edukseen erottuva salonkikelpoinen yksilö.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
16:00 - 00:00

Osoite

Ravintola El Greco
Ludviginkatu 3-5
00130 Helsinki

23 Ravintola El Greco arvostelua

Loistava
5.0/6
23 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Raimo S.10 päivää sitten · 3 arvostelua

Hyvää ruokaa ja oikein ystävällinen palvelu. Aion käydä myös jatkossa..

Uusi"Erinomainen"
6/6
Netta L.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu sekä ruoka loistavaa! Voin suositella lämpimästi kaikille! Myös erinomaiset vegaaniset vaihtoehdot. Hyvä hinta-laatutaso

"Erinomainen"
6/6
Kaarlo M.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi miellyttävä kokemus ja tosi maukasta ruokaa. Hinta-laatu-suhde kohtaavat erittäin hyvin. :)

Lisää kohteesta Ravintola El Greco, Helsinki

Aikoinaan käsityöläiskilloista ja kapakoistaan tunnetulla Ludviginkadulla sijaitsee El Greco, Helsingin Kaartinkaupungin oma autenttisten kreikkalaisten keittiön ja erityisesti Egeanmeren saariston makuja tarjoava ravintola. Nykyisin käsityötä siis harjoitetaan verstaiden sijaan keittiössä ja kapakkatunnelma on vaihtunut salonkikelpoisempaan, joskin rentoon seurusteluun ja herkutteluun. El Grecon tilat jakautuvat avaraan etusaliin, lämminhenkiseen keskisaliin sekä valoisaan lasikattoiseen sisäpihanpuoleiseen saliin. Keittiöstä kannetaan pöytiin kreikkalaisen ruokakulttuuriin autenttisia annoksia koko seurueen kesken nautittaviksi. El Grecossa kaikkia aisteja kutkutellaan rakkaudella kohdelluista raaka-aineista valmistetulla ruualla ja välittömällä tunnelmalla. Ote on samalla sekä perinteinen että moderni. El Grecossa voi maistella niin Stifadoa eli kotiruokana tunnettua häränpataa kuin katuruuasta salonkikelpoiseksi ehostettuja pita-annoksiakin. Lista houkuttelee saapumaan myös drinkille tai lasilliselle viiniä meze-lajitelmien ääressä.

Ravintola El Grecon takana on kreikkalainen Patouchasin perhe, jonka juuret ovat kasvaneet Suomessa 1980-luvulta alkaen. Kaartinkaupunkiin, Helsingin keskustan tuntumaan vuonna 2014 avatun El Grecon tavoitteena on, että asiakkaat poistuvat ravintolasta kylläisinä hymyillen, jälleen yhtä muistoja synnyttävää elämystä rikkaampana.