Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Vantaa
Tikkurila
Ravintola Chiang Mai

Ravintola Chiang Mai

thaimaalainen, sushiravintola

Pääruoat maksavat noin16€

5.0/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Ravintola Chiang Mai, Tikkurila, Vantaa
Ravintola Chiang Mai ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Chiang Mai – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 19:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
10:30 - 19:00
Tuesday
10:30 - 19:00
Wednesday
10:30 - 19:00
Thursday
10:30 - 19:00
Friday
10:30 - 19:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Chiang Mai

Ravintola Chiang Mai tarjoaa perinteistä thaimaalaista ruokaa Vantaan Tikkurilassa, kauppakeskus Dixin kolmannessa kerroksessa. Chiang Main keittiömestarilla on vankka kokemus thaimaalaisen ruoan parissa, joten à la carte -listalta löytyy huolella luotu kokoelma autenttisen thai-keittiön klassikkoja, erikoisuuksia sekä katukeittiöistä inspiroituneita annoksia. Thai-tapaksiksi nimetyt annokset sopivat sekä alkuun että jaettaviksi. Thai-ruokien lisäksi tarjolla on herkkuja myös keittiömestarin toiselta erikoisalalta: Japanilaisen ruoan ystävät ilahtuvat herkullisista sushi-annoksista sekä raa’asta kalasta, riisistä ja raikkaista höysteistä kootuista bowleista. Kello 14–21 kaikki à la carte -listan annokset voi herkutella –10 %:n happy hour -hintaan. Ravintola on kauniisti sisustettu, tilava ja esteetön. Chiang Maihin ovat tervetulleita kaikki pariskunnista bisneslounastajiin ja lapsiperheistä illallisseurueisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Chiang Mai thaimaalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Chiang Mai tarjoilee thaimaalainen ruokaa ja myös sushiravintola ruokaa.

Onko ravintolassa Ravintola Chiang Mai pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Chiang Mai on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Chiang Mai?

Miksi kohteesta Ravintola Chiang Mai puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Chiang Mai. Ravintola Chiang Mai sijaitsee alueella Tikkurila, Vantaa, ja tarjoilee annoksia kuten sushiravintola. Katso, miten Ravintola Chiang Mai erottuu muista kaupungin Vantaa paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.