Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Aino

Ravintola Aino

skandinaavinen, eurooppalainen, suomalainen

Pääruoat maksavat noin28€

Kuva kohteesta Ravintola Aino, Töölö, Helsinki
Ravintola Aino ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Aino – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Aino

Ravintola Aino tarjoilee suomalaisista ruokaperinteistä, raaka-aineista ja sesongeista innoittunutta ruokaa Mannerheimintiellä, Helsingin Töölössä. Aiemmin kauppatorin nurkilta tuttu Aino muutti maaliskuussa 2019 Kansallisoopperaa vastapäätä, kauniin 1910-luvun alussa rakennetun jugend-talon kivijalkaan. Monille tutuksi tulleet klassikkoannokset ja kotoisa tunnelma ovat kuitenkin ennallaan. Pitkällä à la carte -listalla on toinen toistaan herkullisemmalta kuulostavia annoksia, joissa maistuu suomalaiselle ruoalle tyypillisesti muun muassa kerma, voi, savu, kraavaus, pikkelöinti ja tuoreet, yksinkertaisuudessaan erinomaiset raaka-aineet. Erityisesti erilaisia kalasta ja sesongin kasviksista luotuja annoksia on runsaasti – liharuokien näille herkullisuudessaan piiruakaan kalpenematta, jälkiruoista puhumattakaan. Aterian ohelle on tarjolla viinejä sekä pienpanimo-oluita taidolla koostetulta listalta. Maanantaista torstaihin on tarjolla myös lounas alku-, pää- ja jälkiruokineen.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Aino pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Aino on Katupysäköinti.

Onko ravintolassa Ravintola Aino pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Aino ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Aino?

Miksi kohteesta Ravintola Aino puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Aino. Ravintola Aino sijaitsee alueella Töölö, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen, suomalainen. Katso, miten Ravintola Aino erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.