Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kallio
Poompui B'staurant

Poompui B'staurant

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

3.0/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Poompui B'staurant, Kallio, Helsinki
Poompui B'staurant ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Poompui B'staurant – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
13:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Poompui B'staurant

Poompui B’staurant on thaimaalaista ruokaa tarjoileva ravintola Helsingin Kalliossa, Hämeentiellä. Ravintola valmistaa tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista yksinkertaisesti hyvää ruokaa – sellaista, josta voi syödä vatsansa täyteen hyvällä omallatunnolla. Ravintolan pääkokki, Udom Kleebklang, on toiminut aiemmin ravitsemusterapeuttina, ja hyödyntää asiantuntemustaan Poompuin ruuissa. Listalla on maukkaita ja terveellisiä annoksia jokaiseen makuun ja erilaisille ruokavaliolle. Chili, curryt, kurkuma, aromaattiset yrtit, lime ja thai-keittiölle tyypilliset kastikkeet tuovat annoksiin sopivaa mausteisuuden ja raikkauden tasapainoa. À la carte -listalla on tofua, kanaa, possua, nautaa, ankkaa, lohta, jättirapua ja muita äyriäisiä. Arkipäivisin tarjoiltava lounas koostuu vegaanisesta ja gluteenittomasta salaattipöydästä sekä valinnan mukaisista pääruuista ja jälkiruokakahvista, -teestä ja -pikkumakeasta.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Poompui B'staurant?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro.

Onko ravintolassa Poompui B'staurant pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Poompui B'staurant on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Poompui B'staurant?

Miksi kohteesta Poompui B'staurant puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Poompui B'staurant. Poompui B'staurant sijaitsee alueella Kallio, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Poompui B'staurant erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.