Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Keskusta
Pizza Hut Citykäytävä

Pizza Hut Citykäytävä

KeskustaPizzeria, Italialainen
Erittäin hyvä
4.0/6
3 arvostelua
Pizza Hut Citykäytävä Helsinki image 1
Pizza Hut Citykäytävä Helsinki image 2
Pizza Hut Citykäytävä Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pizza Hut Citykäytävä – Tietoja

Helsingin Citykäytävän Pizza Hut palvelee asiakkaitaan aamupäivästä myöhäisiltaan, lounaasta illalliseen – joka päivä. Pizza Hut tunnetaan toki suussasulavista pannupizzoistaan, mutta paikan ruokalista on muiltakin osin ilahduttavan pitkä. Valinnanvaraa on monipuolisesta alkupala- ja pikkupurtavavalikoimasta aina amerikan-italialaistyyppisiin pizza-, pasta- ja salaattipääruokiin. Aterian voi tietenkin kruunata vielä jollakin houkuttelevan täyteläisistä jälkiruoka-annoksista. Citykäytävässä viihtyvät niin ystävykset ja deittailijat kuin isommatkin seurueet sekä perheet, ja pienimmille herkkusuille on tarjolla oma lista. Citykäytävän Pizza Hut sijaitsee Helsingin keskustassa, kätevästi Aleksanterinkadun raitiovaunulinjojen varrella, lähellä päärautatieasemaa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 22:00

Osoite

Pizza Hut Citykäytävä
Aleksanterinkatu 21
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

ALKURUOKASALAATTI (V) (VL)

Kokoa runsaasta ja monipuolisesta salaattipöydästä mieleisesi kerta-annos. Aterioinnin yhteydessä.
3,90 €

GARLIC BREADS 2 KPL - ORIGINAL (V)

Klassisen maukas valkosipulileipä.
3,20 €

GARLIC BREADS 2 KPL - SUPREME (V)

Pinnalla runsaasti sulatettua mozzarellajuustoa.
3,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Pizza Hut Citykäytävä, Helsinki

Pizza Hutin ja Pan Pizzan tarina syntyi Wichitassa, Yhdysvalloissa vuonna 1958, kun veljekset Frank ja Dan Carney päättivät yhdistää amerikkalaisen piiraan ja italialaisen pizzan. Ensimmäisen ravintolan rakennus muistutti mökkiä, englanniksi ’hut’, mistä ravintola sai nimensä. Saavutettuaan Yhdysvalloissa nopeasti huiman suosion, avattiin ensimmäinen Suomen Pizza Hut vihdoin vuonna 1987 nimenomaan Citykäytävään, Helsingin keskustaan. Citykäytävän Pizza Hut toimii siis nykyäänkin samassa kiinteistössä, ja on helposti saavutettavissa Aleksanterinkadulla. Amerikan-italialaistyyppinen, pehmeänrapea pannupizza on Pizza Hutissa se klassikko, joka taipuu ruokalistalla niin kaikkiruokaisten kuin kasvissyöjienkin makuun. Listalla on myös perinteinen italialainen pizzapohjavaihtoehto, jonka saa tilattua myös sopivana gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Pääruokiin kuuluu myös muutama pasta, runsas salaattipöytä sekä ceasar-salaatti klassisena, kanalla tai jättikatkaravuilla. Alkuruoaksi tai pääruoan lisukkeeksi voi tilata muun muassa erilaisia valkosipulileipiä, mozzarellatikkuja, peruna- ja bataattiranskalaisia tai vaikkapa wingsejä omavalintaisen dippikastikkeen kera. Alkuun voi nauttia myös monipuolisen salaattipöydän antimia kerta-annoksena. Citykäytävässä on tarjolla lisäksi lounasbuffet joka arkipäivä sekä perheen pienimpien makuun ja vatsan kokoon on kehitetty lasten oma ruokalista. Citykäytävä palvelee asiakkaita aamupäivästä iltamyöhään, joten Helsingin keskustassa liikkuessa Pizza Hutin amerikan-italialaisista mauista voi pistäytyä nauttimaan niin perheen, ystävän kuin kaveriporukankin kera melkein milloin vain lounaalle, pikkupurtavalle tai illalliselle.

3 Pizza Hut Citykäytävä arvostelua

Erittäin hyvä
4.0/6
3 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Keskivertoa parempi
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Upea"
5/6
Kirsikka H.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli outoa, ettei lauantaina pystynyt tilaamaan vesikannua (josta olisi ollut helppo kaataa jokaiselle meistä neljästä tasaisin väliajoin sopiva määrä vettä), vaan jouduimme ottamaan isot lasit kullekin. Selitys, että ”viikonloppuisin sätkyy vesikannuja niin paljon” oli melko ontuva - eiköhän niitä isoja lasejakon saada rikki...

"Okei"
3/6
Kirsi L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tulimme työkavereiden kanssa vähän klo 11 jälkeen lounaalle eikä paikka ollut edes täynnä, mutta tarjolla olevat pizzatarjottimet olivat lähes koko ajan melkein tyhjinä. Välillä ihmiset joutuivat odottelemaan, että pizzaa tuotiin lisää. Henkilökunnalle piti myös huudella takahuoneeseen, jotta tajusivat tuoda pizzaa lisää. Jokaista pizzalajia oli vain yksi pannullinen, joten ei ihme, että pizzaa ei pitkälle riittänyt. Sinällään pizzan maussa ei ollut mitään vikaa, ongelma oli lähinnä tarjolla olevan ruuan määrässä.

"Hyvä"
4/6
Teemu K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ok paikka. Vähän jengii oli ja siisti. Voisi olla valoisampi paikka vähän liukuhihna meininki. Keskeinen hyvä sijainti ja helppo mennä. Pizzat tuli nopeasti. Suosittelen lämpimästi.