Pizza Block

Levipizzapaikka, italialainen
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Pizza Block – Tietoja

Levin Pizza Block paistaa rapean mehukkaat gourmet-pizzat koko talvisesongin ajan. Pizzeria sijaitsee Kuura Brasserie & Winebarin alakerrassa Hissitiellä aivan Levin ravintolaelämän keskuksessa. Tuoreet raaka-aineet ja mielenkiintoiset makuyhdistelmät tekevät Pizza Blockin pizzoista maukkaita ja persoonallisia. Täältä et löydä kaikkein perinteisimpiä italialaisia pizzoja, mutta taatusti mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Ravintolan kodikas sisustus ja lämmin tunnelma takaavat rentouttavan ruokahetken Kittilän alueen ulkoiluaktiviteettien lomassa.

Osoite

Pizza Block
Hissitie 15
99130 Kittilä

Suosituksia ruokalistalta

E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

BLOCK OF ROOTS

Tomaattikastiketta, juustoa, vuohenjuustoa, munakoisoa, balsamico marinoitua sipulia, basilicaa ja saksanpähkinää
Tomato sauce, cheese, goat cheese, eggplant, balsamic onions, basil and walnuts
13,00 €

BUFFALO

Tomaattikastiketta, juustoa, vuohenjuustoa, buffalo mozzarellaa, tomaattia, rucolaa, basilicaa ja saksanpähkinää
Tomato sauce, cheese, goat cheese, Buffalo Mozzarella, tomatoes, rocked salad, basil and walnuts
13,00 €

STEAK

Tomaattikastiketta, juustoa, pekonia, Cajun-härkää ja sipulia
Tomato sauce, cheese, bacon, Cajun beef and onions
13,00 €

Lisää kohteesta Pizza Block, Kittilä

Pizza Blockin pizzojen peruselementit ovat rapea pohja, maukas itsetehty tomaattikastike ja tuoreet raaka-aineet. Tomaattikastikkeen valmistuksessa käytetään omaa reseptiä, ja pitkä haudutusaika takaa sen maukkauden. Lisää makua tuo pizzoissa käytettävä kolmen juuston (Mozzarella, Fontal, Emmental) sekoitus. Pizzojen täytteenä käytetään aina tuoreita raaka-aineita, jotka ovat mukavan erikoisia ja peruspizzojen täytteistä poikkeavia. Mielenkiintoiset yhdistelmät tekevät Pizza Blockin pizzoista ainutlaatuisia ja persoonallisia. Kaikkein erikoisimmatkin yhdistelmät on suunniteltu niin, että maut ovat kokonaisuudessa erinomaisesti tasapainossa. Perinteisestä italialaisesta pizzasta muistuttaa ohut ja rapea pohja. Jokainen pizzan elementti on valmistettu alusta loppuun huolella ja taidolla, ja Pizza Blockin pizzoja voi niiden laadukkuuden ansiosta kutsuakin todellisiksi gourmet-pizzoiksi.

Paikkana Pizza Block on mitä viihtyisin ja miellyttävin päivän taukopaikaksi tai illan istumiseen hyvässä seurassa. Pizzeria sijaitsee kätevästi Levin laskettelukeskuksen keskiössä Hissitiellä Kuura Brasserie & Winebarin alakerrassa. Kellarimainen tila puulattioineen ja tiiliseinineen luo ravintolaan lämpimän ja persoonallisen tunnelman. Taustalla soiva musiikki lisää viihtyvyyttä. Kaiken kaikkiaan Pizza Blockin meiningistä niin ruoan kuin tunnelman osalta hehkuu nuorekas into ja persoonallinen trendikkyys. Ravintola palvelee Levin ja muun Kittilän alueen matkailijoita talvisesongin aikana joka päivä.

0 Pizza Block arvostelua