På Kroken Helsinki – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta På Kroken Helsinki
På Kroken Helsinki tarjoaa, mitä tuoreimpia kala- ja äyriäisherkkuja ja mutkatonta saaristolaistunnelmaa keskellä Helsinkiä, Hietalahdenrannassa. Ravintolan takana on hankolainen kalastaja Magnus Ekström ja hänen vaimonsa Svetlana. Ekströmien suku on kalastanut Hangon vesiltä sekä maailman meriltä jo yli sata vuotta, joka päivä. Näistä saaliista På Krokenin keittiö loihtii korkeatasoisia annoksia, joita meren antimien ystävät saapuvat nauttimaan samalla innolla kuin Hangossa sijaitsevaan legendaariseen sisarravintolaansakin. På Kroken erottuu edukseen jo pelkästään skandinaavisen saaristolaispöytänsä vuoksi, mutta katkaravut, kampa- ja sinisimpukat, kalakeitot ja muut kala-annokset eri tavoin valmistettuina ovat kaikki upeita. Todellinen äyriäisten ystävä valitsee platterin simpukoineen, hummereineen ja rapuineen. Ja usko tai älä, myös pippuripihvi on jokaisen suupalan arvoinen.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola På Kroken Helsinki merenelävät ruokaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa På Kroken Helsinki?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa På Kroken Helsinki?
Miksi kohteesta På Kroken Helsinki puhutaan niin paljon? Erinomainen merenelävät ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen På Kroken Helsinki. På Kroken Helsinki sijaitsee alueella Keskusta, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen, skandinaavinen. Katso, miten På Kroken Helsinki erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.