Quandoo
(FI) Suomi

Mount Sherpa

Keskusta Aasialainen, Nepalilainen €€ +100

Sinun Mount Sherpa

Ravintola Mount Sherpa tarjoilee huolella ja ammattitaidolla valmistettuja nepalilaisen keittiön herkkuja niin illalla kuin lounasaikaan. Monipuolinen ja laaja ruokalista tarjoilee aitoja nepalilaisia annoksia, joissa maistuvat maan keittiölle tyypilliset tuoreet yrtit ja mausteet. Hyvän makuisen ruoan lisäksi Mount Sherpa vakuuttaa huippuluokan asiakaspalvelulla ja kaikin puolin miellyttävällä ilmapiirillään. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion keskustassa Käsityökadulla ja on auki viikon jokaisena päivänä.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 21:00
  • Tiistai 10:30 - 21:00
  • Keskiviikko 10:30 - 21:00
  • Torstai 10:30 - 21:00
  • Perjantai 10:30 - 23:00
  • Lauantai 10:30 - 23:00
  • Sunnutai 10:30 - 23:00
Mount Sherpa, Kauppakatu 63, 70110 Kuopio

Filosofia

Ravintola Mount Sherpassa voit kokea laadukkaita nepalilaisia makuelämyksiä Kuopion sydämessä. Ravintola pitää huolen, että ruokailu on kokonaisvaltaisen miellyttävä kokemus. Kiinnostavan ja maistuvan ruoan lisäksi Mount Sherpa panostaa viihtyisään tunnelmaan. Kaikki illallisen annokset tarjoillaan kauniilta käsintehdyiltä nepalilaisilta Kansa-astioilta. Lisäksi ystävällinen henkilökunta ja huippuluokan asiakaspalvelu takaavat, että jokainen asiakas kokee onnistuneita elämyksiä ravintolan miellyttävässä miljöössä ja voi poistua niin täysin vatsoin kuin tyytyväisin mielin.

Tuoreet yrtit ja eksoottiset mausteet luovat nepalilaisen ruoan ainutlaatuisen herkullisen makumaailman. Linsseistä ja riisistä koostuva Dal Bhat sekä Achar-chutney luovat nepalilaisen aterian sydämen, jonka ympärille pääruoan muut osaset rakentuvat. Mount Sherpan laaja lista tarjoilee kattavan valikoiman niin kana-, lammas-, kasvis- kuin kalaruokia. Lisäksi saatavilla on valikoima alunperin intialaisia Tandoori-ruokia, jotka paistetaan avotulella perinteisessä tandooriuunissa. Juomalistalta kannattaa kokeilla esimerkiksi lassia, nepalilaisia oluita tai nepalilaista teetä. Lapsille on myös tarjolla omat lasten annokset, ja ravintola sopiikin hyvin niin perheille kuin ystäväporukoille tai minkälaisille muille seurueille tahansa. Mount Sherpa on astetta hienostuneempi nepalilainen ravintola, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Käsityökadulla Kuopion keskustassa.

Esimerkkimenu