Mosquito Tahko

Erittäin hyvä
3.9/6
53 arvostelua
Mosquito Tahko Kuopio image 1
Mosquito Tahko Kuopio image 2
Mosquito Tahko Kuopio image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Mosquito Tahko – Tietoja

Baariravintola Mosquito on rento olotila viihdekeskus Piazzan naapurissa Tahkovuoren sydämessä. Ravintolan keittiö tarjoilee monipuolisia annoksia pääosin amerikkalaisilla ja meksikolaisilla vaikutteilla burgereista grilliherkkuihin ja klassikoista astetta eksoottisempiin makuihin. Lisäksi erinomainen juomavalikoima ja rento ja iloinen palvelu pitää tunnelman korkealla. Mosquito on helposti löydettävissä Sääskiniementien varrella aivan Tahkon keskustassa vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Talvelle 2017 ravintolaan on ruokavalikoimaan uutena tulokkaana tulleet pizzat.

Ravintolan asiakkaille Piazzan sisäänpääsy -20%.

Huomioittehan, että saman päivän varaukset suoraan ravintolaan puhelimitse.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Mosquito Tahko
Sääskiniementie 560
73310 Kuopio

53 Mosquito Tahko arvostelua

Erittäin hyvä
3.9/6
53 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Anu R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Maistuvaa ruokaa, hinnat kohtuulliset, isot annokset, mukavat työntekijät sekä ihana ja rento tunnelma👍 Seuraavan kerran, kun liikutaan sillä suunnalla niin tullaan kyllä uudestaan. Suosittelen lämpimästi!

"Erinomainen"
6/6
Tommi S.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Palvelu erittäin ystävällinen ja huomioiva. Ruokien maku hyvin harkittu ja todella maukkaat, sekä annosten asettelu houkutteleva. Viihtyisä toimiva sisustus. Sijainti lähellä Tahkon ydintä. Onnistunut vierailu.

"Erinomainen"
6/6
Anne K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli loistava kokonaisuus. Otettiin menut. En muista syöneeni pitkään aikaan yhtä hyvin. Tunnelma oli kiva. Henkilökunta oli mainio. Sisustus oli erikoisen onnistunut. Kiva paikka.

Lisää kohteesta Mosquito Tahko, Kuopio

Tahkovuoren ytimessä on aina menoa ja meininkiä, ja myös Baariravintola Mosquito Sääskiniementiellä tarjoaa mahdollisuuden rentoon fiilistelyyn hyvän ruoan, monipuolisen juomavalikoiman ja menevän musiikin tahtiin. Ravintolan mainio ruokalista tarjoaa annoksia niin tuhtiin herkutteluun kuin kevyempään nälkään. Lämpimät keitot ja ruokaisat salaatit sopivat hyvin pieneen nälkään tai alkuruoaksi. Tämän lisäksi voit herkutella hampurilaisilla, grillatuilla ruoilla tai Tijuana-keittiön mausteisilla herkuilla. Listan erikoisuutena mainittakoon useampi ranskalaisista perunoista ja erilaisista lisäkkeistä koostuva annos, joista ei makua puutu. Amerikkalaisten ja meksikolaisten ruokien lisäksi listalta löytyy ripaus tuttuja suomalaisia makuja.

Mosquitossa on aina hauska tunnelma, mistä pitävät huolen hyvä musiikki, palvelualtis henkilökunta ja viihtyisä miljöö. Vierailijoita viihdyttävät viikonloppuisin niin live-esiintyjät kuin dj:t. Baariravintola Mosquito tarjoaa mitä mainioimmat puitteet sekä rentoon ruokailuun että tunnelmalliseen fiilistelyyn. Keskeinen sijainti Tahkovuoren iltamenojen ytimessä aivan viihdekeskus Piazzan vieressä tekee Mosquitosta mitä parhaimman paikan viikonlopun alkuiltojen viettoon.