Quandoo
(FI) Suomi
3.6 /6 Erittäin hyvä 31 arvostelua

Mosquito Tahko

Tahko Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Mosquito Tahko

Baariravintola Mosquito on rento olotila viihdekeskus Piazzan naapurissa Tahkovuoren sydämessä. Ravintolan keittiö tarjoilee monipuolisia annoksia pääosin amerikkalaisilla ja meksikolaisilla vaikutteilla burgereista grilliherkkuihin ja klassikoista astetta eksoottisempiin makuihin. Lisäksi erinomainen juomavalikoima ja rento ja iloinen palvelu pitää tunnelman korkealla. Mosquito on helposti löydettävissä Sääskiniementien varrella aivan Tahkon keskustassa vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Talvelle 2017 ravintolaan on ruokavalikoimaan uutena tulokkaana tulleet pizzat.

Ravintolan asiakkaille Piazzan sisäänpääsy -20%

Mosquito avoinna 17.11 alkaen, ja 26.12 asti pöytävaraukset ja auki-olotiedustelut suoraan ravintolalle puh. 017-483 250 tai myynnin kautta ma-pe 8-16 puh. 017- 483 200.

Aukioloajat

  • Maanantai Suljettu
  • Tiistai Suljettu
  • Keskiviikko Suljettu
  • Torstai Suljettu
  • Perjantai Suljettu
  • Lauantai Suljettu
  • Sunnutai Suljettu
Mosquito Tahko, Sääskiniementie 560, 73310 Tahkovuori

Filosofia

Tahkovuoren ytimessä on aina menoa ja meininkiä, ja myös Baariravintola Mosquito Sääskiniementiellä tarjoaa mahdollisuuden rentoon fiilistelyyn hyvän ruoan, monipuolisen juomavalikoiman ja menevän musiikin tahtiin. Ravintolan mainio ruokalista tarjoaa annoksia niin tuhtiin herkutteluun kuin kevyempään nälkään. Lämpimät keitot ja ruokaisat salaatit sopivat hyvin pieneen nälkään tai alkuruoaksi. Tämän lisäksi voit herkutella hampurilaisilla, grillatuilla ruoilla tai Tijuana-keittiön mausteisilla herkuilla. Listan erikoisuutena mainittakoon useampi ranskalaisista perunoista ja erilaisista lisäkkeistä koostuva annos, joista ei makua puutu. Amerikkalaisten ja meksikolaisten ruokien lisäksi listalta löytyy ripaus tuttuja suomalaisia makuja.

Mosquitossa on aina hauska tunnelma, mistä pitävät huolen hyvä musiikki, palvelualtis henkilökunta ja viihtyisä miljöö. Vierailijoita viihdyttävät viikonloppuisin niin live-esiintyjät kuin dj:t. Baariravintola Mosquito tarjoaa mitä mainioimmat puitteet sekä rentoon ruokailuun että tunnelmalliseen fiilistelyyn. Keskeinen sijainti Tahkovuoren iltamenojen ytimessä aivan viihdekeskus Piazzan vieressä tekee Mosquitosta mitä parhaimman paikan viikonlopun alkuiltojen viettoon.

Esimerkkimenu

31 arvostelua

3.6 /6 Erittäin hyvä 31 arvostelua
Odotusaika: keskiarvo
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Ruoka: makuisa
Tunnelma: vilkas
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
2 6
10 5
5 4
4 3
7 2
3 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
15.03.2017 19:27

Iloinen, reipas, ystävällinen ja nuorekas henkilökunta. Erittäin hyvä palvelu ja palveluhenkisyys. Keikkalippujen (Tähkän keikalle) ruokailun yhteydessä loisto juttu!! Lämpöiset kiitokset & jatkakaahan samaan tyyliin :)

2 arvostelua tähän mennessä 6
21.03.2016 07:36

ruoka oli erittäin hyvää. Tulemme myös ensi kerralla sinne syömään, kun saavumme Tahkolle. Se on myös hyvä, että sieltä saa Piazzan sisäänpääsyn jonottamatta ruuhkailtoina vaikka menisi myöhään syömään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.03.2017 15:20

Ruoka oli hyvää ja palvelu ihan OK.Aikataulu aiheutti vähän harmaita hiuksia,vaikka olimme varanneet pöydän ajoissa.mutta selvisimme siitä!Voin suositella ja tulemme uudestaan kunhan aikataulut antavat myöten!!

2 arvostelua tähän mennessä 5
05.03.2017 06:44

Mukava ilta. Henkilökunta erityisen mukava ja ystävällinen palvelu. Ruoka ok ja kokonaisuudessa oikein hyvä kokemus.paikka on siisti ja mukavasti sisustettu. Tulemme varmaan toistekin viettämään iltaa.

2 arvostelua tähän mennessä 5
14.03.2016 16:08

Hyvä palvelu ja valittamista ja ruoka oli maittavaa. Hintataso korkea niin kuin yleensä Suomessa. Myös viinin suhteen sama juttu. Olisi kiva jos joku uskaltaisi alentaa alkoholin hintoja. Nythän Alkon hinta kerrotaan noin x4. Mitä jos se olisi 2.5-max.3. Joisimme heti yhden pullon sijaan 2.

2 arvostelua tähän mennessä 4
15.03.2016 09:28

Hyvä ruoka ja tarjoilu oli palveluhenkistä, miellyttävä ilmapiiri kaiken kaikkiaan. Otin itse salaatin ja huomasin saman kuin monessa muussakin aikassa; trendi näyttää olevan että se tarjoillaan sellaisessa astiassa, esim pastalautasella, jossa on tosi hankala pienentää esim kanafilettä tms. Siihen toivoisin muutosta, salaatti mieluummin rehelliselle lautaselle :-)

2 arvostelua tähän mennessä 3
29.02.2016 16:35

Nachos lautanen jaettuna kahdelle oli hyvä ja kiva alkupala. Toinen pääruoista, kanahampurilainen ja ranskalaiset oli hyvä, tuore ja juuri keittiöstä valmistunut. Toinen pääruoka sen sijaan, beer lamb, oli mauton ja tylsä, selvästi tehty jo päiviä sitten. Myös sen kanssa tarjotut perunat olivat suurkeittiötasoa. Sisustus on tunnelmallinen ja rento mutta peltituolit olivat talvisäällä todella kylmät. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
25.03.2016 22:47

Ruoka oli oikein hyvää, ehkä hieman hintavaa, toki Tahkolla on ylipäätänsä. Loistavaa lammasta ja pihvit myös erinomaiset. Palvelu ystävällistä ja tehokasta. Hyvää musiikkia taustalla. Pöytä hieman epämukava - pöytä ja penkit.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.03.2016 10:54

Palvelu oli erittäin hyvää alkaen pöytiin ohjauksesta päättyen laskutukseen. Lisäksi plussana sisäkautta pääsy piazzaan :). Niin ja ruokakin oli hyvää ja juomapalvelu toimi vähintääkin kiitettävästi. Erittäin ystävällisiä työntekijöitä!

1 arvostelu tähän mennessä 5
09.02.2016 14:01

Ruoka oli hyvää ja palvelu myös. Niin ja paikka oli viihtyisä. Opastus voisi olla parempi .Niin tai voihan se olla niin, että pimeässä en niitä huomannut.Terv.Kari Nikuri

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.03.2016 10:15

Maukasta ruokaa ja helppo tulla vaikka suoraan rinteestä. Rento meininki, mikä sopii hyvin Tahkolle. Ja jos enemmän innostuu iltaa istumaan, niin jatkopaikka on vieressä, kiitos hyvästä palvelusta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.03.2016 21:11

Ruoka oli hyvää, toinen annos, lohi oli hyvin maustettu ja sopivan tulinen, mutta toinen annos oli hieman mauton (ribsit). Sopivat annos koot, ystävällinen sekä huomioiva palvelu.

1 arvostelu tähän mennessä 4
02.04.2017 12:41

Ruoka oli maittavaa ja kivasti annoksissa aseteltu. Ruokaa tosin sai odottaa yli 30 minuuttia. Soijamaito olisi kiva lisä valikoimiin esim. kahvien kera. Tarjoilija oli mukava ja asiakaslähtöinen. Kiva asennne palvelutilanteessa. Tullaan uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
22.05.2017 14:59

Keskinkertaista ruokaa. Hieman enemmän odotin. Taso on laskenut aiempiin vuosiin verrattuna. Palvelu toimi hyvin, mutta ravintola olikin lähes tyhjä. Ruokailtiin perjantai-iltana klo 21 aikoihin, jolloin luulisi asiakkaita olevan, mikäli olisi hyväksi havaittu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.02.2017 09:40

Mosquitossa on hyvä ruoka ja mukava palvelu. Plussaa myös hauskasta sisustuksesta. Ravintola ei ole kuitenkaan turhan fiini, joten sinne voi mennä myös suoraan rinteestä laskettulukamoissakin.

2 arvostelua tähän mennessä 4
23.08.2017 07:56

Maukasta ruokaa, mutta ravintola hurjan täynnä. Sen vuoksi ilmapiiri ei ollut kaikkein rauhallisin. Palvelukin todella hidasta, mutta kuitenkin ystävällistä! Ehdottomasti vierailemme uudestaan - toivottavasti rauhallisempana iltana. :)

1 arvostelu tähän mennessä 2
15.03.2017 07:54

Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä. Pöytämme oli meidän mielestämme aivan liian lähellä sisääntuloa. Tulimme klo 20 syömään, silloin oli useita pöytiä vielä vapaana (sama paikkavahvuus), pyysimme vaihtamaan pöytä paikkaamme, mikä ei sitten onnistunut. Hampurilainen oli meidän mielestämme huono - rasvainen kaikkineen lisukkeineen. Olen aikaisemminkin aterioinut teillä ja silloin ruoka-annos oli hyvä.

4 arvostelua tähän mennessä 4
03.02.2016 07:33

Aika pitkä odotusaika kiireisenä ja täytenä tammikuun viikonloppuna Tahkolla. Palvelu oli oikein ystävällistä. Ruoka oli oikein hyvää ja hinta - laatusuhde suorastaan erinomainen. Odotusten yläpuolella.

1 arvostelu tähän mennessä 2
12.04.2017 08:11

Tarjoilijat oli mukavia mutta siihen positiiviset asiat valitettavasti loppuukin. Seurueemme söi 2 x lohen juureksilla kumpikaan ei vakuuttunut mausta, kuivaa kalaa ilman mitään makua. Lisäksi yksi ceasar salaatti jossa kana oli kuivin kuulema ikinä. Valitettavasti näin, olemme aiemmin käyneet ja tykänneet mutta tämän jälkeen kierrämme paikan.

1 arvostelu tähän mennessä 3
28.02.2017 21:32

Viihtyisä ympäristö, ystävällinen palvelu. Annosten tulo kesti pitkään. Alkuruoka (mozzarellatikut ja sipulirenkaat)olivat hyviä, pääruoka hampurilainen oli hienoinen pettymys. Sämpylä oli jauhoinen ja pihvissä ei ollut makua. Lisukkeita olisi kaivannut enemmän.