Mosquito Tahko

Erittäin hyvä
3.9/6
43 arvostelua
Mosquito Tahko Kuopio image 1
Mosquito Tahko Kuopio image 2
Mosquito Tahko Kuopio image 3

Mosquito Tahko – Tietoja

Baariravintola Mosquito on rento olotila viihdekeskus Piazzan naapurissa Tahkovuoren sydämessä. Ravintolan keittiö tarjoilee monipuolisia annoksia pääosin amerikkalaisilla ja meksikolaisilla vaikutteilla burgereista grilliherkkuihin ja klassikoista astetta eksoottisempiin makuihin. Lisäksi erinomainen juomavalikoima ja rento ja iloinen palvelu pitää tunnelman korkealla. Mosquito on helposti löydettävissä Sääskiniementien varrella aivan Tahkon keskustassa vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Kuopion keskustasta.

Talvelle 2017 ravintolaan on ruokavalikoimaan uutena tulokkaana tulleet pizzat.

Ravintolan asiakkaille Piazzan sisäänpääsy -20%.

Huomioittehan, että saman päivän varaukset suoraan ravintolaan puhelimitse.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:59
torstai
00:00 - 23:59
perjantai
00:00 - 23:59
lauantai
00:00 - 23:59
sunnuntai
00:00 - 23:59
maanantai
00:00 - 23:59
tiistai
00:00 - 23:59
keskiviikko
00:00 - 23:59

Osoite

Mosquito Tahko
Sääskiniementie 560
73310 Kuopio

Suosituksia ruokalistalta

F707F959-B8B8-4386-B8B9-C5484B4FCE78

CEVICHE

Päivän kala, korianteria, chiliä, tomaattia ja limeä
7,00 €

NACHO PLATTER

Nachoja, chili con carne, cheddar-kastiketta, hapankermaa ja tomaatti-sipulisalsaa
13,50 €

MOZZARELLA STICKS AND ONION RINGS

Hapankermaa, molekastiketta ja limeaiolia
10,80 €

Lisää kohteesta Mosquito Tahko, Kuopio

Tahkovuoren ytimessä on aina menoa ja meininkiä, ja myös Baariravintola Mosquito Sääskiniementiellä tarjoaa mahdollisuuden rentoon fiilistelyyn hyvän ruoan, monipuolisen juomavalikoiman ja menevän musiikin tahtiin. Ravintolan mainio ruokalista tarjoaa annoksia niin tuhtiin herkutteluun kuin kevyempään nälkään. Lämpimät keitot ja ruokaisat salaatit sopivat hyvin pieneen nälkään tai alkuruoaksi. Tämän lisäksi voit herkutella hampurilaisilla, grillatuilla ruoilla tai Tijuana-keittiön mausteisilla herkuilla. Listan erikoisuutena mainittakoon useampi ranskalaisista perunoista ja erilaisista lisäkkeistä koostuva annos, joista ei makua puutu. Amerikkalaisten ja meksikolaisten ruokien lisäksi listalta löytyy ripaus tuttuja suomalaisia makuja.

Mosquitossa on aina hauska tunnelma, mistä pitävät huolen hyvä musiikki, palvelualtis henkilökunta ja viihtyisä miljöö. Vierailijoita viihdyttävät viikonloppuisin niin live-esiintyjät kuin dj:t. Baariravintola Mosquito tarjoaa mitä mainioimmat puitteet sekä rentoon ruokailuun että tunnelmalliseen fiilistelyyn. Keskeinen sijainti Tahkovuoren iltamenojen ytimessä aivan viihdekeskus Piazzan vieressä tekee Mosquitosta mitä parhaimman paikan viikonlopun alkuiltojen viettoon.

43 Mosquito Tahko arvostelua

Erittäin hyvä
3.9/6
43 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Ei mainittavan kauan
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Maukas
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Anne K.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli loistava kokonaisuus. Otettiin menut. En muista syöneeni pitkään aikaan yhtä hyvin. Tunnelma oli kiva. Henkilökunta oli mainio. Sisustus oli erikoisen onnistunut. Kiva paikka.

"Erinomainen"
6/6
Minna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Iloinen, reipas, ystävällinen ja nuorekas henkilökunta. Erittäin hyvä palvelu ja palveluhenkisyys. Keikkalippujen (Tähkän keikalle) ruokailun yhteydessä loisto juttu!! Lämpöiset kiitokset & jatkakaahan samaan tyyliin :)

"Erinomainen"
6/6
timo j.vuosi sitten · 3 arvostelua

ruoka oli erittäin hyvää. Tulemme myös ensi kerralla sinne syömään, kun saavumme Tahkolle. Se on myös hyvä, että sieltä saa Piazzan sisäänpääsyn jonottamatta ruuhkailtoina vaikka menisi myöhään syömään.

Samankaltaisia ravintoloita

Lähistöllä olevia ravintoloita