Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Porvoo
Keskusta
Meat District

Meat District

pihviravintola, välimerellinen, kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin24€

Kuva kohteesta Meat District, Keskusta, Porvoo
Meat District ei ole varattavissa Quandoon kautta. Voit tehdä varauksen ottamalla yhteyttä ravintolaan oheisten yhteystietojen avulla.

Meat District – Tietoja

Auki nyt
-
Sulkee 00:00
Monday
17:00 - 00:00
Tuesday
17:00 - 00:00
Wednesday
17:00 - 00:00
Thursday
17:00 - 00:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
14:00 - 00:00
Sunday
Suljettu

Tärkeimmät ominaisuudet

Keittiö
pihviravintolavälimerellinenkansainvälinen
Tunnelma
KodikasRomanttinenModerni
Ateria
Illallinen
Ravintolan palvelut
Ilmastointi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Meat District

Italialaisen keittotaidon käsityöperinteitä sekä skandinaavisia luonnonmukaisia raaka-aineita kunnioittava Meat District on laadukas pihviravintola Vanhan Porvoon keskustassa. Vanhassa puutalossa Gabriel Hagertin kujalla sijaitseva 60-asiakaspaikkainen ravintola panostaa luomulihaan, -juustoihin ja kasviksiin, ja valmistaa kaiken ruoan alusta asti itse. Näin ollen myös esimerkiksi talon oma mozzarella ja salami ovat paikan päällä valmistettuja ja taatusti aina tuoreita. Tarkkaan harkittu viinivalikoima koostuu lähinnä eurooppalaisista viineistä ja painotus on alkuviineissä. Vanhan puutalon tunnelma ja lämminhenkinen kaunis sisustus ovat myös tärkeä osa Meat Districtin viehätysvoimaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Meat District pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Meat District ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Meat District?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Meat District?

Pihviravintola Meat Districtin filosofiana on we make it all from scratch eli alusta asti itse tehty ruoka, ja tätä filosofiaa noudatetaan huolellisesti. Luomutiloilta tuleva liha riiputetaan itse, monet ravintolan erikoisuuksista kylmistä leikkeleistä on täysin itse valmistettuja, ja esimerkiksi mozzarella luvataan tarjoilla aina enintään kaksi tuntia valmistamisesta. Ravintolan panostus on maukkaissa marmoroiduissa lihoissa, mutta myös kasviksiin ja juustoihin suhtaudutaan intohimoisesti. Kaikessa ruoassa avainsana on tuoreus, orgaanisuus ja käsityö. Osa ruoista valmistuu aidossa napolilaisessa puilla lämmitettävässä uunissa, joka tuo niihin oman ainutlaatuisen makunsa. Myös viinivalikoima on huolella rakennettu ja tarkkaan harkittu. Panostus on erityisesti eurooppalaisilla alkuviineissä, jotka on valmistettu luomuviinejäkin puhtaammilla menetelmillä.

Meat Districtin sijainti museosuojellussa puutalokiinteistössä Gabriel Hagertin kujalla Vanhassa Porvoossa tarjoaa mitä mainioimmat puitteet herkutteluun. Koko ravintola on yhtä yhtenäistä tilaa. Ruoka valmistuu avokeittiössä, eikä ravintolassa ole yhtäkään tiskiä ruokailijoiden ja henkilökunnan välillä, ei edes baarissa. Tämä raikas konsepti takaa, että asiakkaat ja henkilökunta kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Sisustus ja tunnelma on suunniteltu huolella kauniiksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Meat District tarjoaa virkistävän uudenlaisen ravintolaelämyksen, jossa rento ote ruokailuun, vanhan puutalon iloinen tunnelma, ja sosiaalinen syöminen yhdistyvät huippulaadukkaaseen italialaisia perinteitä ja skandinaavisia raaka-aineita hyödyntävään puhtaaseen ruokaan.

Ansaitse cashbackia ruokaillessasi

Luo Quandoo-tili ja ansaitse 3 € cashbackia.

Varaa pöytä ja ansaitse 1,50 € cashbackia.

Kirjoita arvostelu ja kerää 0,50 € maksutapaetuna.