Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kallio
La Lanterna

La Lanterna

5.3/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta La Lanterna, Kallio, Helsinki
La Lanterna ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

La Lanterna – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 16:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00
Sunday
16:00 - 23:00
Monday
16:00 - 23:00
Tuesday
16:00 - 23:00
Wednesday
16:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta La Lanterna

La Lanterna on italialainen baari Helsingin Kalliossa, Viidennellä linjalla. Tarjolla on muun muassa aitoja italialaisia juomia kahveista punaviiniin ja roséhen sekä proseccosta limoncelloon ja grappaan. Seurana voi nauttia myös simppelejä ja konstailemattomia pikkupurtavia sekä pasta-annoksia. La Lanterna on myös yksi harvoista helsinkiläispaikoista, jossa pääset maistamaan aitoa Mirtoa, myrtin marjoista valmistettavaa sardinialaista likööriä. Juoma nautitaan useimmiten pienistä kupeista aterian päätteeksi, mutta hienon, erikoislaatuisen makunsa vuoksi se sopii myös hyvin hitaasti nautiskeltavaksi seurustelujuomaksi. La Lanterna on avoinna joka päivä aamusta iltapäivään, joten paikkaan sopii piipahtaa tuttuja tapaamaan niin kahvittelun kuin after workin merkeissä. Raitiovaunut 3, 6, 7 ja 9 Karhupuistonpysäkille tuovat ihan ravintolan lähelle.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola La Lanterna italialainen ruokaa?

Kyllä, ravintola La Lanterna tarjoilee italialainen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa La Lanterna?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa La Lanterna?

Miksi kohteesta La Lanterna puhutaan niin paljon? Erinomainen italialainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen La Lanterna. La Lanterna sijaitsee alueella Kallio, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten La Lanterna erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.