Arvostelut: Karljohan

Loistava
4.9/6
18 arvostelua
Karljohan Helsinki image 1
Karljohan Helsinki image 2
Karljohan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

18 Karljohan arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Karljohan annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
18 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Timo L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja notkea palvelu, siis kohtelias mutta sopivan eleetön. Pöutätoive oli otettu huomioon. Erinomaiset talon viinit. Tätä paikkaa voi suositella hesalaisille ystäville kuin ulkomaalaisille vieraille

"Erinomainen"
6/6
Ritva V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Blinit olivat hauskasti pienten muffinien näköisiä ja lisukkeineen herkullisia. Pääruokana ollut siika fenkolin ja piimätillikastikkeen kera maistui myös. Palvelu oli ystävällistä ja ympäristö rauhallinen ja viihtyisä.

"Erinomainen"
6/6
Riitta H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, palvelu ensi luokkaista, yhden seurueessa olleen ulkomaalaisen sanoin näkee, että henkilökunta suhtautuu selvästi intohimoisesti ruokaan ja esittelivät jokaisen ruoan yksityiskohtaisesti. Napakymppi valinta bisnesillalliselle, jossa sekä suomalaisia että ulkomaalaisia vieraita. 🌹🌹🌹

"Erinomainen"
6/6
Kent A.yhdeksän kuukautta sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli todella hyvää ja maittavaa. Palvelu oli myös erinomaisen hyvä. Karl-Johanissa kannattaa ehdottomasti käydä. Suosittelen maistelumenuuta. Kävimme pe 29.6 gourmet klubin kanssa Karl-Johanissa. Kaikki osallistujat allekirjoittavat sen minkä kirjoitin.

"Erinomainen"
6/6
Susanna K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Takuuvarma! Loistava palvelu ja herkullinen ruoka, ei petä koskaan. Puhtaat raaka-aineet ja maut kohdillaan. Suosittelen kyllä kaikille. Valitsen varmasti myös uudelleen. Lisäksi erittäin viihtyisä miljöö ❤️

"Upea"
5/6
Raisa F.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja maistuva perinteinen ruoka. Tunnelma on kotoisa. Annokset ovat riittoisia. Täällä on aina mukava käydä. Lounaalla ihania kotiruokavaihtoehtoja pöytiin tarjoiltuna, porkkanaraaste salaatti ja sinappikastike legendaariset.

"Upea"
5/6
Elisabeth S.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Entiseen tapaan oikein hyvä ruoka ja hyvä palvelu,aina varma laatu ja hyvä ympäristö ja sijainti!Kiitos!Tulen takuuvarmasti jatkossakin,ja toivottavasti taso pysyy samanlaisena.Voisiko esim lipeäkalan ottaa myös illallislistalle joulun alla?

"Upea"
5/6
Tiina G.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava ravintola hyvällä paikkaa. Käymme silloin tällöin ja voi sanoa "vanha suosikki".Hyvä ja ystävällinen palvelu, ruoka myös hyvää. Ehkä pikkuisen suolaa vähemmän, niin tulee arvio 6 :)

"Upea"
5/6
Kurt L.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka hyvää ja raikasta vihannekset erityisen hyviä ja oikein valmistettuja niin että maku ja suutuntuma erinomainen. Palvelu ja tunnelma kohdallaan. Jos halua syödä hyvin niin kannattaa käydä.

"Upea"
5/6
Kimmo A.viisi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Nopea, ystävällinen ja eleetön palvelu. Suositukset viineihin saatiin ja viinien olemus kerrottiin erittäin hyvin ja perustui selkeästi omiin havainnointiin. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta.