Arvostelut: Karljohan

Keskustakansainvälinen
Loistava
4.5/6
8 arvostelua
Karljohan Helsinki image 1
Karljohan Helsinki image 2
Karljohan Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

8 Karljohan arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Karljohan annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.5/6
8 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kent A.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja maittavaa. Palvelu oli myös erinomaisen hyvä. Karl-Johanissa kannattaa ehdottomasti käydä. Suosittelen maistelumenuuta. Kävimme pe 29.6 gourmet klubin kanssa Karl-Johanissa. Kaikki osallistujat allekirjoittavat sen minkä kirjoitin.

"Erinomainen"
6/6
Susanna K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Takuuvarma! Loistava palvelu ja herkullinen ruoka, ei petä koskaan. Puhtaat raaka-aineet ja maut kohdillaan. Suosittelen kyllä kaikille. Valitsen varmasti myös uudelleen. Lisäksi erittäin viihtyisä miljöö ❤️

"Upea"
5/6
Kimmo A.16 päivää sitten · 3 arvostelua

Nopea, ystävällinen ja eleetön palvelu. Suositukset viineihin saatiin ja viinien olemus kerrottiin erittäin hyvin ja perustui selkeästi omiin havainnointiin. Ruoka tuli nopeasti ja oli maukasta.

"Upea"
5/6
Heikki L.23 päivää sitten · 3 arvostelua

Ruoka oli hyvää, sijainti erinomainen, tunnelma hyvä. Palvelu oli ystävällistä. Viinilistaan olisin kaivannut nebbiolo rypälettä tai barberaa. Tulemme melko varmasti syömään uudelleen elokuvissa käynnin jälkeen.

"Upea"
5/6
Kurt L.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka hyvää ja raikasta vihannekset erityisen hyviä ja oikein valmistettuja niin että maku ja suutuntuma erinomainen. Palvelu ja tunnelma kohdallaan. Jos halua syödä hyvin niin kannattaa käydä.

"Upea"
5/6
Tiina G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava ravintola hyvällä paikkaa. Käymme silloin tällöin ja voi sanoa "vanha suosikki".Hyvä ja ystävällinen palvelu, ruoka myös hyvää. Ehkä pikkuisen suolaa vähemmän, niin tulee arvio 6 :)

"Hyvä"
4/6
Heikki L.kuusi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Miellyttävä miljöö. Ystävällinen palvelu. Hintataso normaali tämän tasoiselle ravintolalle. Tarjoilija ei tiennyt, onko ruoassa laktoosia va i ei. Valittua viiniä ei sitten ollutkaan, vaan se oli loppunut.

"Hyvä"
4/6
Klaus G.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Good food though the interiour is very scandinavian minimalistic and cold. No swedish service but good english. The Vorsmack was very good. Hgjjhjjyh jjjj jjjb

"Kauhea"
1/6
Pekka S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruuan tilaaminen ei kovin sujuvaa. Henkilökunta ei tuntenut Quandoo tarjouksia. Perusruokaa. Hinta/laatu suhde ei hyvä. Sisutus ja ilmapiiri perustasoa. En erityisesti suosittele. Puutteellinen tarjonta ei alkoholijuomissa.