Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Ice Restaurant - Snowman World

Ice Restaurant - Snowman World

pohjoismainen, skandinaavinen

Pääruoat maksavat noin49€

Kuva kohteesta Ice Restaurant - Snowman World, Keskusta, Rovaniemi
Ice Restaurant - Snowman World ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ice Restaurant - Snowman World – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ice Restaurant - Snowman World

Ice Restaurant on Rovaniemellä, Snowman Worldissä eli Lumiukkomaailmassa sijaitseva jääravintola – ainoa laatuaan maailmassa. Jääravintolan pohjoismaisista ja skandinaavisista mauista nautitaan upeiden jääveistosten keskellä valkeansinisyyttä hohtavassa ympäristössä. Ice Restaurantiin voi tehdä pöytävarauksen keskiviikoille ja lauantaille, ja tarjolla on kolme herkullista kolmen ruokalajin menukokonaisuutta, joista yksi on kasvisruokailijoille suunnattu. Myös lapsille on oma menu. Annoksissa maistuvat napapiirin paikalliset raaka-aineet, joita hankitaan metsistä, tuntureilta, pelloilta ja vesistöistä. Ice Restaurant on ehdottomasti yksi must-elämyksistä kaikille ja kaiken ikäisille Rovaniemellä ja Joulupukin Pajakylässä vieraileville, tulitpa Pohjois-Suomeen sitten kotimaan turistina, ulkomaan matkalaisena tai lähempää – illallinen ainutlaatuisessa ympäristössä on kaikki aistit täyttävä kokemus.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ice Restaurant - Snowman World pohjoismainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ice Restaurant - Snowman World tarjoilee pohjoismainen ruokaa ja myös skandinaavinen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ice Restaurant - Snowman World?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ice Restaurant - Snowman World?

Miksi kohteesta Ice Restaurant - Snowman World puhutaan niin paljon? Erinomainen pohjoismainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ice Restaurant - Snowman World. Ice Restaurant - Snowman World sijaitsee alueella Keskusta, Rovaniemi, ja tarjoilee annoksia kuten skandinaavinen. Katso, miten Ice Restaurant - Snowman World erottuu muista kaupungin Rovaniemi paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.