Arvostelut: Georgian House

Sörnäinengeorgialainen, eurooppalainen
Loistava
4.6/6
41 arvostelua
Georgian House Helsinki image 1
Georgian House Helsinki image 2
Georgian House Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

41 Georgian House arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Georgian House annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
41 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Anni K.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava ruoka ja palvelu, suosittelen lämpimästi! Kiitos georgian house, tämä oli jo toinen kerta kun illallistimme teillä, ja kaikki oli aivan yhtä upeaa kuin ensimmäisellä kerralla.

"Erinomainen"
6/6
Urmela P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvää ruoka,palvelu !Myös interiööri on upea!Sosittelen kaikkille,Jos tykkäät hyvästä ruuasta!Myös viini ja olut (gruusialainen)maistuu tosi hyvin!Menkä ihmessä maistamaan ja nauttiman hyvää ruoka ja palvelu.

"Erinomainen"
6/6
Aki R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella mahtava paikka! Ihanaa ruokaa ja todella hyvä palvelu. Missään ravintolassa emme ole kokeneet oloa näin tervetulleiksi kuin Georgia Housessa. Olimme ensimmäistä kertaa syömässä georgialaista ruokaa ja tarjoilija osasi suositella juuri oikeat ruuat, jotta saisimme illastamme täydellisen.

"Erinomainen"
6/6
Milla M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvää!!! Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu! Lämpimästi suosittelen! Oikeaa georgialaista ruokaa. Alkuruoka, pääruoka, hatsapuri, viini - kaikki oli täydellistä! Erittäin kodikas tunnelma ravintolassa. Kiitos!

Uusi"Hyvä"
4/6
Jari M.yhdeksän tuntia sitten · 1 arvostelu

Olimme syömässä isänpäivänä. Ravintola oli aika lailla täynnä. Alkuruoaksi valitsemaamme juustoleipää jouduimme odottamaan melkein tunnin. Tilaus tuli väärin pöytään. Ja pääruoan kanssa pyytämäni lavash leipä ei koskaan tullut. Laskua tuotaessa saimme toisen pöydän laskun. Kaikesta selvittiin. Palvelu oli mielestäni ystävällistä. Lammas ei ollut mielestäni hintansa arvoinen.

"Erinomainen"
6/6
Jukka O.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka . Ystävällinen palvelu. Juustolla kuorutetut leivät on loistavan hyviä. Kylmät alkuruoat maistuvia ja annoskoot sopivia. Pääruoaksi lihanyytit ja mukavaa että menusta löytyi ohjeet kuinka ne oikein syödään.

"Erinomainen"
6/6
Pasha B.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyviää makuja ja iloiset tarjoilijat. Suosittelen ! Varsinkin hiiligrillissä tehdyt kanaruoat olivat todella maittavia ! Myös Hatzapuri leipä on maittavaa ja kannattaa maistaa myös marinoituja alkupaloja, valkosipuleita ym.

"Erinomainen"
6/6
Roope R.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka on aivan loistavaa. Erittäin maukasta ja hyvän kokoiset annokset. Iso peukku ja suositus. Menen varmasti vielä uudestaan! Ravintolan sijainti on myös loistava joten ei voi kuin tykätä.

"Upea"
5/6
Jari E.16 päivää sitten · 2 arvostelua

Oikein ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää ja syysiltaan hyvin sopivaa. Annokset ehkä vähän pieniä. Tarjoilija olisi voinut selittää ensikertalaiselle mitä kannattaa valita. Alakerta on viihtyisä eikä meluisa kuten niin monet ravintolat ovat nykyään.

"Hyvä"
4/6
Elli H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvällä paikalla viihtyisä ravintola kauniine sisustuksineen. Annokset olivat maittavia, joskin niiden tarjoilu oli turhankin nopeaa - alkuruokaa ei ehtinyt syödä, ennenkuin pääruoka saapui jo pöytään. Kiireen tuntu tuli myös ennen poistumista, sillä tarjolijattarien eleet antoivat ymmärtää, että oli aika poistua..