Arvostelut: Georgian House

Loistava
4.8/6
97 arvostelua
Georgian House Helsinki image 1
Georgian House Helsinki image 2
Georgian House Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

97 Georgian House arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Georgian House annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
97 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Salli K.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää ja palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pontus K.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Absolutely delicious home-like but professionally made food. Excellent and some of the friendliest service you can find in all of Helsinki.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maria J.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja iloinen palvelu ja erittäin maukasta ruokaa. Live musiikki kiva lisä.

"Erinomainen"
6/6
Ritva H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin hyvää. Ruoka oli todella maittavaa ja ympäristö viihtyisä. Meitä oli 6 henkeä, me kaikki viihdyimme hyvin. Tarjoilija osasi hommansa hyvin ja jakoi osuutemme moitteettomasti.

"Erinomainen"
6/6
Riitta H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Myös nuoriso viihtyi hyvin. Tulemme jatkossakin vierailemaan Georgian Housessa sekä tuomaan omaisia ja ystäviä tutustumaan sen tarjontaan. Me eläkeläiset olemme jo pitkään olleet sen asiakkaita.

"Upea"
5/6
Oskari K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli lähes täynnä arki-iltana, joka kertoo ruoan maittavuudesta. Palvelu oli ripeää ja pyydettäessä tuli myös ruokasuosituksia sekä tietoa eri annoksista (nimet olivat itsellemme vieraita). Ruoka oli erittäin maittavaa ja kohtuullisen hintaista, mutta ruoka-annokset olivat hieman pienehköjä. Loistava ravintola, jos haluaa maistella hieman tuntemattomamman ruokakulttuurin herkkuja edullisesti.

"Erinomainen"
6/6
Vlada P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, täyteläinen ja maukas ruoka, selkeästi tuoreista eineksista. On mahtavaa, että löytyy myös kasvisruokaa sitä haluaville. Kannattaa varautua odottamaan ruokaa ruuhka-aikana, sillä kaikki ruoka ja jopa leipä valmistetaan tilatessa paikan päällä alusta loppuun. Mukava ja huomioiva asiakaspalvelu.

"Erinomainen"
6/6
Aki R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella mahtava paikka! Ihanaa ruokaa ja todella hyvä palvelu. Missään ravintolassa emme ole kokeneet oloa näin tervetulleiksi kuin Georgia Housessa. Olimme ensimmäistä kertaa syömässä georgialaista ruokaa ja tarjoilija osasi suositella juuri oikeat ruuat, jotta saisimme illastamme täydellisen.

"Erinomainen"
6/6
Anastasia H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

It was amazing food and good service. Thank you! I will visit this place again. This place has very good prices. The Food was ready really fast despite the fact that the place was full of people.

"Upea"
5/6
Matti L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ok gerogialaista, mukava siisti pieni paikka. Kiva, että löytyy myös georgialaista juomaa mehuja, viiniä ja olutta jne. ruuan seuraksi. Ravintolan yläkerta ihan täynnä ja tarjoilijalla piti hieman kiirettä, mutta kaikki hoitui kuitenkin hyvin eikä ruokia joutunut liikoja odottelemaan. Käydään varmaan uudestaan.