Arvostelut: Georgian House

Loistava
4.8/6
71 arvostelua
Georgian House Helsinki image 1
Georgian House Helsinki image 2
Georgian House Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

71 Georgian House arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Georgian House annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
71 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Heli L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli loistavaa ja kauniisti aseteltu. Ravintola oli viihtyisä ja kivan kodikas sekä sisustettu hillityn tyylikkäästi. Sijainti hyvä, helppo tulla. Palvelu oli avuliasta ysyävällistä ja asiantuntevaa,

"Erinomainen"
6/6
Riitta H.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, hyvä ruoka. Myös nuoriso viihtyi hyvin. Tulemme jatkossakin vierailemaan Georgian Housessa sekä tuomaan omaisia ja ystäviä tutustumaan sen tarjontaan. Me eläkeläiset olemme jo pitkään olleet sen asiakkaita.

"Erinomainen"
6/6
Vladislav P.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki oli erinomaista! Pöytien varaus uuden vuoden aattona, elävä musiikki, Helsingin keskusta, ruokalista ja palvelu suomen ja englannin kielellä. Meidän vieraat haluavat tulla tänne uudelleen. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Hannu P.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin maukas ruoka ja ystävällinen palvelu. Tää loppu on nyt vaan quandoon (buukkauksia välittävän palvelun) tarvitsemaa diiba dabaa, joka ei liity raflaan millään tavalla. Rafla on loistava!

"Upea"
5/6
Oskari K.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli lähes täynnä arki-iltana, joka kertoo ruoan maittavuudesta. Palvelu oli ripeää ja pyydettäessä tuli myös ruokasuosituksia sekä tietoa eri annoksista (nimet olivat itsellemme vieraita). Ruoka oli erittäin maittavaa ja kohtuullisen hintaista, mutta ruoka-annokset olivat hieman pienehköjä. Loistava ravintola, jos haluaa maistella hieman tuntemattomamman ruokakulttuurin herkkuja edullisesti.

"Erinomainen"
6/6
Aki R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella mahtava paikka! Ihanaa ruokaa ja todella hyvä palvelu. Missään ravintolassa emme ole kokeneet oloa näin tervetulleiksi kuin Georgia Housessa. Olimme ensimmäistä kertaa syömässä georgialaista ruokaa ja tarjoilija osasi suositella juuri oikeat ruuat, jotta saisimme illastamme täydellisen.

"Erinomainen"
6/6
Vlada P.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen, täyteläinen ja maukas ruoka, selkeästi tuoreista eineksista. On mahtavaa, että löytyy myös kasvisruokaa sitä haluaville. Kannattaa varautua odottamaan ruokaa ruuhka-aikana, sillä kaikki ruoka ja jopa leipä valmistetaan tilatessa paikan päällä alusta loppuun. Mukava ja huomioiva asiakaspalvelu.

"Erinomainen"
6/6
Meri R.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Mielettömän auttavainen ja ystävällinen henkilökunta, joka tuntee ruuat todella tarkasti. Kannattaa suosiolla antaa heidän suositella ja kertoa ruuista. Ruoka on aivan huikean hyvää! Ainoa mitä harmittelin oli, että miksi en ole tullut aikaisemmin.

Uusi"Upea"
5/6
Lea K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Meitä palveli ihastuttava nuori nainen. Hän antoi neuvoja ja ohjeita ruokien valinnassa ja miten esim. nyytit syödään. Osa meistä oli ensimmäistä kertaa ravintolassa. Mitään ei tyrkytetty, vaan voimme valita ja jakaa annokset keskenämme. Oli erittäin miellyttävä ilta.

"Hyvä"
4/6
Jari M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme syömässä isänpäivänä. Ravintola oli aika lailla täynnä. Alkuruoaksi valitsemaamme juustoleipää jouduimme odottamaan melkein tunnin. Tilaus tuli väärin pöytään. Ja pääruoan kanssa pyytämäni lavash leipä ei koskaan tullut. Laskua tuotaessa saimme toisen pöydän laskun. Kaikesta selvittiin. Palvelu oli mielestäni ystävällistä. Lammas ei ollut mielestäni hintansa arvoinen.