Georgian House

Loistava
4.9/6
112 arvostelua
Georgian House Helsinki image 1
Georgian House Helsinki image 2
Georgian House Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Georgian House – Tietoja

Georgian House on ensimmäinen georgialainen ravintola Helsingissä, Hämeentien varrella. Kodikas ja hyvällä maulla sisustettu ravintola tarjoaa laadukasta kotiruokaa keskustassa. Täällä sinun on mahdollista kokea Georgian kauneus kauniin musiikin soidessa taustalla.

Georgian House ravintolan ilmapiiri on mukava ja rentouttava. Jokainen, joka astuu ovestamme sisään, tuntee olonsa tervetulleeksi. Ravintola on loistava paikka aidolle georgialaiselle illalliselle. Kaukasialaisen vieraanvaraisuuden ja rakkauden ympäröimänä voit nauttia ainutlaatuisen makuelämyksen maukkaimmista georgialaisista resepteistä ja Georgian perinteikkäästä kulttuurista.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 14:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
15:00 - 22:30
Tuesday
15:00 - 22:30
Wednesday
15:00 - 22:30
Thursday
15:00 - 22:30
Friday
15:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Georgian House
Hämeentie 62
00500 Helsinki

112 Georgian House arvostelua

Loistava
4.9/6
112 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Sonja M.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu loistavaa. Tarjoilija suositteli hyvin ruokia ja huomioi asiakkaat. Ravintola on mukavan pieni ja viihtyisä.

"Erinomainen"
6/6
Ida K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Minä ja ystäväni viihdyimme erinomaisesti. Ruoka oli mielettömän hyvää, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Timo S.19 päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtavaa ruokaa ja hienoa palvelua. Suosittelen kaikille jotka arvostavat hyvää ruokaa.

Lisää kohteesta Georgian House, Helsinki

Georgian House Helsingin Sörnäisissä, Hämeentiellä sai alkunsa, kun sisarukset perustivat vihdoin isänsä unelmoiman georgialaisen ravintolan Eurooppaan. Georgian Housesta tuli ensimmäinen Helsinkiin perustettu georgialaista ruokakulttuuria edustava ravintola. Paikan ideana on tarjota asiakkailleen mahdollisuus nauttia aidon georgialaiskeittiön herkullisia annoksia, joissa georgialaiset, imeretialaiset ja margalurialaiset ruokaperinteet kohtaavat harmonisesti. Annosten autenttisuudesta vastaa georgialainen keittiömestari.

Ruokalistalta on paljon kylmiä ja lämpiä alkuruokia, joissa pähkinät, yrtit, pavut, munakoiso ja muut vihannekset ovat suuressa osassa. Pääruokien raaka-aineina ovat niin naudanliha, porsaanliha, lammas, kana kuin esimerkiksi herkkusienetkin, joten pääruuatta ei kasvisyöjänkään tarvitse jäädä. Tosin jo pelkästään alkuruoista saa helposti koottua mieleisensä mukaisen kokonaisen aterian. Hiiliuunissa valmistettujen mtsvadi-annosten lisäksi suositellaan tilaamaan salaattia sekä kastiketta, jotka on lueteltu listalla erillisinä vaihtoehtoina. Aterian lisänä nautitaan leipää ja viiniä. Tarjolla on muun muassa mchadi-maissileipää ja juustolla täytettyjä, herkullisia khachapureja on useita.

Pitkä ruokailuaika ja maljapuheet kuuluvat Georgian ruokakulttuuriin, erityisesti sen supra-juhla-aterialle. Tällöin pöytään katetaan yhteisille tarjoiluvadeille useita alkupaloja sekä pääruokia, joista jokainen kokoaa oman annoksen lautaselleen. Samalla juodaan viiniä ja pidetään pitkiä maljapuheita pöydän vanhimman tamadan, maljankohottajan, johdolla. Listan viinit ovat punaisia ja valkoisia georgialaisia. Georgialaisten keskuudessa suosittu Kindzmarauli soveltuu makeutensa puolesta myös vaikka alkumaljaksi tai jälkiruoalle. Kuivemman viinin ystäville maistuu useimmiten Sepravi. Listalla on myös georgialaisia oluita, väkevää chachata sekä alkoholittomia virvoitusjuomia.

Gaumardzoos! Terveydeksenne!