Georgian House

Loistava
4.6/6
56 arvostelua
Georgian House Helsinki image 1
Georgian House Helsinki image 2
Georgian House Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Georgian House – Tietoja

Georgian House on ensimmäinen georgialainen ravintola Helsingissä, Hämeentien varrella. Kodikas ja hyvällä maulla sisustettu ravintola tarjoaa laadukasta kotiruokaa keskustassa. Täällä sinun on mahdollista kokea Georgian kauneus kauniin musiikin soidessa taustalla.

Georgian House ravintolan ilmapiiri on mukava ja rentouttava. Jokainen, joka astuu ovestamme sisään, tuntee olonsa tervetulleeksi. Ravintola on loistava paikka aidolle georgialaiselle illalliselle. Kaukasialaisen vieraanvaraisuuden ja rakkauden ympäröimänä voit nauttia ainutlaatuisen makuelämyksen maukkaimmista georgialaisista resepteistä ja Georgian perinteikkäästä kulttuurista.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 15:00
Thursday
15:00 - 22:30
Friday
15:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
15:00 - 22:30
Tuesday
15:00 - 22:30
Wednesday
15:00 - 22:30

Osoite

Georgian House
Hämeentie 62
00500 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Mzhaveuli

Georgialaiseen tapaan säilöttyjä vihanneksia: selleriä, punaista hapankaalia, valkosipulia, kurkkua
6,00 €

Badrizani

Munakoisoa, saksanpähkinöitä, valkosipulia, georgialaisia mausteita ja yrttejä rullalla
10,00 €

Phkali valikoima

Pinaattia, vihreitä papuja, saksanpähkinöitä, valkosipulia, georgialaisia mausteita ja yrttejä
9,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Georgian House, Helsinki

Georgian House Helsingin Sörnäisissä, Hämeentiellä sai alkunsa, kun sisarukset perustivat vihdoin isänsä unelmoiman georgialaisen ravintolan Eurooppaan. Georgian Housesta tuli ensimmäinen Helsinkiin perustettu georgialaista ruokakulttuuria edustava ravintola. Paikan ideana on tarjota asiakkailleen mahdollisuus nauttia aidon georgialaiskeittiön herkullisia annoksia, joissa georgialaiset, imeretialaiset ja margalurialaiset ruokaperinteet kohtaavat harmonisesti. Annosten autenttisuudesta vastaa georgialainen keittiömestari.

Ruokalistalta on paljon kylmiä ja lämpiä alkuruokia, joissa pähkinät, yrtit, pavut, munakoiso ja muut vihannekset ovat suuressa osassa. Pääruokien raaka-aineina ovat niin naudanliha, porsaanliha, lammas, kana kuin esimerkiksi herkkusienetkin, joten pääruuatta ei kasvisyöjänkään tarvitse jäädä. Tosin jo pelkästään alkuruoista saa helposti koottua mieleisensä mukaisen kokonaisen aterian. Hiiliuunissa valmistettujen mtsvadi-annosten lisäksi suositellaan tilaamaan salaattia sekä kastiketta, jotka on lueteltu listalla erillisinä vaihtoehtoina. Aterian lisänä nautitaan leipää ja viiniä. Tarjolla on muun muassa mchadi-maissileipää ja juustolla täytettyjä, herkullisia khachapureja on useita.

Pitkä ruokailuaika ja maljapuheet kuuluvat Georgian ruokakulttuuriin, erityisesti sen supra-juhla-aterialle. Tällöin pöytään katetaan yhteisille tarjoiluvadeille useita alkupaloja sekä pääruokia, joista jokainen kokoaa oman annoksen lautaselleen. Samalla juodaan viiniä ja pidetään pitkiä maljapuheita pöydän vanhimman tamadan, maljankohottajan, johdolla. Listan viinit ovat punaisia ja valkoisia georgialaisia. Georgialaisten keskuudessa suosittu Kindzmarauli soveltuu makeutensa puolesta myös vaikka alkumaljaksi tai jälkiruoalle. Kuivemman viinin ystäville maistuu useimmiten Sepravi. Listalla on myös georgialaisia oluita, väkevää chachata sekä alkoholittomia virvoitusjuomia.

Gaumardzoos! Terveydeksenne!

56 Georgian House arvostelua

Loistava
4.6/6
56 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
All L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Great food, cozy place and atmosphere, nice and kind personal. We where for pikkujoulu celebration. Everybody got what he like, service was very good and friendly.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Meri R.neljä päivää sitten · 5 arvostelua

Mielettömän auttavainen ja ystävällinen henkilökunta, joka tuntee ruuat todella tarkasti. Kannattaa suosiolla antaa heidän suositella ja kertoa ruuista. Ruoka on aivan huikean hyvää! Ainoa mitä harmittelin oli, että miksi en ole tullut aikaisemmin.

"Erinomainen"
6/6
Risto V.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka on kertakaikkiaan loistavaa, erityisesti lammas grillistä. Henkilökunta ymmärtää, jos tilaa useita ruokia jotka jaetaan, kuten tyyliin kuuluu Georgiassa. Alkupaloista erityisen hyviä olivat munakoisorullat. Viinit järkevästi hinnoiteltuja.