Arvostelut: Fuku Iso Omena

Matinkyläjapanilainen, aasialainen, sushiravintola
Mahtava
5.6/6
10 arvostelua
Fuku Iso Omena Espoo image 1
Fuku Iso Omena Espoo image 2
Fuku Iso Omena Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

10 Fuku Iso Omena arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Iso Omena annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.6/6
10 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Kaj L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka sekä palvelu erinomainen. Ensimmäinen lause sisältää arvosteluni kokonaan. Kiitos kaikesta. Tässä on kaikki mitä haluan sanoa. Eli vielä kerran kiitos ja vähän turhaa sanahelintää.

"Erinomainen"
6/6
Sandra V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu ja ruoka! Hygienia myös mainio :) ja vaihtoivat veden jo ennen kuin oli ihan loppu :D

"Erinomainen"
6/6
Sara M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava henkilökunta ja palvelu. Sushit makoisia! Kaikinpuolin hyvä kokemus. Menemme varmasti uudemmankin kerran. Kun latasi app:n sai vielä alennusta koko tilauksesta. Vahva suositus tästä paikasta

"Erinomainen"
6/6
Rita J.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella monipuolinen ja raikas sushibuffet, myös lämmin ruoka hyvää ja jokaiseen makuun sopivia jälkiruokia. Haudutettu vihreä tee oli oikein maukasta. Suosittu ravintola, pöytävaraus kannattaa tehdä!

"Erinomainen"
6/6
Leif N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvä. Kiva palvelu ja oikein hyvä ruoka. Tännu kannatta tulla usein jos haluaa todella hyvää sushia. Nyt on 19 sanaa. Kaksikymmentä yksi tai 25. Siinä se

"Erinomainen"
6/6
Virve M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

4, hyvä ruoka, siisti paikka. Tarjoilijat valmiina koko ajan, miellyttävä ilmapiiri. Jälkiruoka voisi olla muutakin kuin hedelmiä. Hunajaa ei ollut saatavilla tern kanssa. Voin suositella paikkaa kaikenikäisille.

"Upea"
5/6
Juha Z.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava ja nopea palvelu. Erinomainen ja maistuva ruoka. Buffee oli monipuolinen ja hienosti laitettu esille. Nuo rikkonaiset (lohkeamia reunoissa) lautaset vois ottaa pois käytöstä. Helppo varata pöytä netin kautta, tullaan varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Pia A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka! He olivat varautuneet hyvin pöytävarauksiin ja pöytä oli valmiina. Tarjoilijat kävivät nopeasti hakemassa tyhjät / likaiset astiat pois. Tullaan jatkossakin!

"Hyvä"
4/6
Arja M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Fuku on varsin kelpo sushibuffet, hyvä, laaja ja tuore valikoima. Sushiriisi oli hieman ylikeittynyttä, muuten kaikki erittäin hyvää. myös lämmintä kiinalaistyyppistä ruokaa oli tarjolla. Plussaa todella maukkaista tempuroiduista kasviksista sekä erinomaisesta vihreästä teestä.

Uusi"Upea"
5/6
Anna T.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu. Hyvällä paikalla. Sunnuntai iltapäivällä oli aika täynnä. Suosittelen varaaman pöydän, varsinkin jos isommalla porukalla on tulossa. Ruoka oli ihan ok. Buffet tyypillinen. Suosittelen.