Arvostelut: Fuku Iso Omena

Matinkyläjapanilainen, aasialainen, sushiravintola
Loistava
5.4/6
18 arvostelua
Fuku Iso Omena Espoo image 1
Fuku Iso Omena Espoo image 2
Fuku Iso Omena Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

18 Fuku Iso Omena arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Fuku Iso Omena annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
18 arvostelua
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Nadia G.36 minuuttia sitten · 1 arvostelu

Tosi hieno kokemus, henkilökuntaa tosi paljon, kaikki hoituu välittömästi, tosi siisti paikka. Kiitos lisää näitä paikkoja Suomeen!

"Erinomainen"
6/6
pia h.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Really friendly staff, good service and food, clean and nice.

"Erinomainen"
6/6
Jan S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tyylikäs ja valoisa ravintola. Erinomainen taso ruossa. Iloinen ja palveleva henkilökunta. Tänne menen mielelläni perheeni kanssa uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Kaj L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka sekä palvelu erinomainen. Ensimmäinen lause sisältää arvosteluni kokonaan. Kiitos kaikesta. Tässä on kaikki mitä haluan sanoa. Eli vielä kerran kiitos ja vähän turhaa sanahelintää.

"Erinomainen"
6/6
Virve M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

4, hyvä ruoka, siisti paikka. Tarjoilijat valmiina koko ajan, miellyttävä ilmapiiri. Jälkiruoka voisi olla muutakin kuin hedelmiä. Hunajaa ei ollut saatavilla tern kanssa. Voin suositella paikkaa kaikenikäisille.

"Erinomainen"
6/6
Leif N.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein hyvä. Kiva palvelu ja oikein hyvä ruoka. Tännu kannatta tulla usein jos haluaa todella hyvää sushia. Nyt on 19 sanaa. Kaksikymmentä yksi tai 25. Siinä se

"Upea"
5/6
Juha Z.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mukava ja nopea palvelu. Erinomainen ja maistuva ruoka. Buffee oli monipuolinen ja hienosti laitettu esille. Nuo rikkonaiset (lohkeamia reunoissa) lautaset vois ottaa pois käytöstä. Helppo varata pöytä netin kautta, tullaan varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Rita J.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella monipuolinen ja raikas sushibuffet, myös lämmin ruoka hyvää ja jokaiseen makuun sopivia jälkiruokia. Haudutettu vihreä tee oli oikein maukasta. Suosittu ravintola, pöytävaraus kannattaa tehdä!

"Erinomainen"
6/6
Sara M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava henkilökunta ja palvelu. Sushit makoisia! Kaikinpuolin hyvä kokemus. Menemme varmasti uudemmankin kerran. Kun latasi app:n sai vielä alennusta koko tilauksesta. Vahva suositus tästä paikasta

"Erinomainen"
6/6
Pia A.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka! He olivat varautuneet hyvin pöytävarauksiin ja pöytä oli valmiina. Tarjoilijat kävivät nopeasti hakemassa tyhjät / likaiset astiat pois. Tullaan jatkossakin!