Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Dylan Milk Espoo image 1
Dylan Milk Espoo image 2
Dylan Milk Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Dylan Milk – Tietoja

Dylan Milk on raikas ja moderni aamiais- ja lounasravintola Helsingin Ruoholahdessa Porkkalankadulla. Herkullisen aamiaisen ja maukkaan lounaan lisäksi ravintola valmistaa laadukkaita välipaloja, joilla nälkä pysyy hyvin kurissa raskaan työpäivän aikana. Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä joka puolelta Helsinkiä sijaitseva Dylan Milk tarjoaa laadukkaita ruokaelämyksiä arjen keskelle, ja paikan loistavat ruoat kannattaa ehdottomasti saapua kokemaan kauempaakin.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
08:00 - 16:00
Tuesday
08:00 - 16:00
Wednesday
08:00 - 16:00
Thursday
08:00 - 16:00
Friday
08:00 - 16:00
Saturday
Suljettu

Osoite

Dylan Milk
Porkkalankatu 5
00180 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Lounasbuffet

11,40 €

Salaatti ja keitto

10,60 €

Keitto

7,30 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Milk, Espoo

Lounasbistro Dylan Milkissä voit aloittaa päivän herkullisissa merkeissä terveellisellä aamiaisella ja piristää arkipäivää loistavalla lounaalle. Aamiaisella tarjolla on esimerkiksi tuoretta puuroa, leipiä ja tietenkin kuumaa kahvia. Lounaan voit valita päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Tarjolla on aina keittolounas ja useampi lämmin ruoka-annos, jotka vaihtelevat kotiruoasta eksoottisempiin kansainvälisiin makuihin. Lisäksi joka päivä on saatavilla kolme erilaista hampurilaista mukaan lukien kasvisvaihtoehto. Dylanista saat myös kätevästi erilaiset välipalat mukaan. Dylan Milk sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa Porkkalankadulla, ja ravintolaan on helppo saapua niin metrolla, raitiovaunulla kuin bussilla.

Aamiaiseen ja lounaaseen erikoistunut ravintola muuntautuu illalla juhlatilaksi, jossa onnistuvat monenlaiset tilaisuudet isommillekin porukoille. Katutason tilat soveltuvat 50-200 hengen tilaisuuksiin ja 7. kerroksen juhla-, kokous- ja saunatilat vetävät enintään 60 henkeä. Dylan Milk räätälöi toiveidesi mukaisen tilaisuuden herkullisine ruokineen, juomineen ja ohjelmineen niin rentoihin kuin muodollisiin tilaisuuksiin syntymäpäivistä valmistujaisiin ja pikkujouluista firman seminaareihin.

1 Dylan Milk arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
"Upea"
5/6
Teemu R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Rento tunnelma. Ravintola on selkeä, ruokalinjastot hyvin järjestetty ja pöydät tarpeeksi väljästi. Ei tarvitse jonotella, ruoka on kaikin puolin hyvää ja monipuolista. Hyvä ja ystävällinen henkilökunta, kaikin puolin suositeltava ravintola.