Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Comico

Comico

tex-mex, meksikolainen, kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin20€

Kuva kohteesta Comico, Keskusta, Rovaniemi
Comico ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Comico – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Comico

Comico tarjoilee kansainvälisellä otteella, tex-mex-hengessä valmistettua meksikolaistyyppistä ruokaa sekä hyvät puitteet seuralliseen illanviettoon Rovaniemen keskustassa, Koskikadulla. Comicon à la carte -lista on valikoima seurustelun lomassa naposteltavia pikkupurtavia juustotäytteisistä nacholautasista ja jalapenopaprikoista broileriwingseihin ja combo plattereihin. Näitä seuraa laaja ja monipuolinen annoskimara tacoja, fajitaksia, burritoja, kanaruokia, burgereita, salaatteja, jättimäisiä ‘de loco’ -lihapulla-annoksia sekä kasvisruokia. Lapsille on oma listansa. Arkisin katettavalla lounaalla voit valita mieleisesi tex-mex- ja meksikolais- sekä vaihdellen myös kotoisampia lämpimiä ruokia tarjoilevasta buffetista tai pöytiin tilattavista annoksista. Kummassakin vaihtoehdossa hintaan sisältyy salaattibuffet. Tunnelma värikkäästi sisustetussa ravintolassa on rattoisa, ja sitä siivittää aika-ajoin myös iltaohjelma livemusiikista ja DJ-keikoista stand upiin.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Comico?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Comico pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Comico ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Comico?

Miksi kohteesta Comico puhutaan niin paljon? Erinomainen tex-mex ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Comico. Comico sijaitsee alueella Keskusta, Rovaniemi, ja tarjoilee annoksia kuten meksikolainen, kansainvälinen. Katso, miten Comico erottuu muista kaupungin Rovaniemi paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.