Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Café Tin Tin Tango

Café Tin Tin Tango

kansainvälinen

Pääruoat maksavat noin10€

Kuva kohteesta Café Tin Tin Tango, Töölö, Helsinki
Café Tin Tin Tango ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Café Tin Tin Tango – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Korttimaksu
Auki nyt
-
Sulkee 00:00
Tuesday
07:00 - 00:00
Wednesday
07:00 - 00:00
Thursday
07:00 - 00:00
Friday
13:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 21:00
Monday
07:00 - 00:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Café Tin Tin Tango

Nauti Café TinTin Tangon koko päivän aamiaisesta, herkullisista leivonnaisista, raikkaista salaateista tai legendaarisista patongeista sekä erinomaisesta kahvista. Tämän mannermaisen kahvila-ravintolan kotoisa ilmapiiri on houkutellut monenkirjavaa väkeä Töölöntorin laidalle niin Töölöstä kuin kauempaa jo vuodesta 1994. Iltaisin tunnelmaa luo miellyttävä taustamusiikki ja iloinen puheensorina, ja nestemäiset makunautinnot takaa laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima. Viihtyisässä helsinkiläisessä kortteliravintolassa Café TinTin Tangossa vallitsee aina välitön tunnelma ja paikka tunnetaankin vakiasiakkaiden keskuudessa tuttavallisesti nimellä Tintti tai vain olohuone

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Café Tin Tin Tango pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Café Tin Tin Tango ei ole pysäköintipaikkoja.

Onko ravintolassa Café Tin Tin Tango pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Café Tin Tin Tango ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Café Tin Tin Tango?

Café TinTin Tango on persoonallinen kahvilan ja baarin yhdistelmä Töölön sydämessä, Töölöntorinkadulla. TinTin Tangon lämmin ja rattoisa tunnelma on jo vuosikaudet houkutellut paikalle niin perheitä opiskelijoita kuin kulttuuriväkeä sekä ketä tahansa perustöölöläisiä ruokailemaan, kahvittelemaan tai nauttimaan A-oikeuksin varustetun kahvilan juomatarjonnasta. Ruokalista koostuu pääosin erilaisista aamiaisvaihtoehdoista, jotka ovat tarjolla koko päivän. Aamiaiset rakentuvat sämpylöiden, juustojen, leikkeleiden, vihannesten ja hedelmien varaan loistavaa kahvia, teetä ja tuoremehuja unohtamatta. Erityismaininnan ansaitsevat tuoreet ja ehdottomasti Helsingin parhaimmistoon kuuluvat croissantit. Mannermaisten aamiaisten lisäksi keittiö tarjoilee päivittäin maukkaita salaatteja ja italialaisia toasteja sekä tuoreita leivonnaisia. Arkisin tarjolla on kaikkien näiden herkkujen lisäksi päivittäin vaihtuva lounaskeitto.

Iltaa kohti tunnelma muuttuu kahvilasta enemmän kuppilamaiseksi kun tila täyttyy ruokailijoiden lisäksi viinien ja oluiden nautiskelijoista. Joka tapauksessa Café TinTin Tangossa aamiaisen nautiskelijat, kahvittelijat ja oluen ystävät nautiskelevat kukin omista ruoistaan ja juomistaan sulassa sovussa mihin päivän aikaan hyvänsä. Kotoisa korttelikahvilatunnelma keskeisellä paikalla Töölöntorin laidalla tarjoaa jokaiselle jotakin ja toivottaa kaikki tervetulleeksi niin Töölöstä, muualta Helsingistä kuin ympäri maailmaa viikon jokaisena päivänä.