Blue Peter

Lauttasaarikalaravintola
Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Blue Peter – Tietoja

Lauttasaaren merellisessä ympäristössä sijaitseva ravintola tarjoilee loistavia meren herkkuja ja muita ruokia persoonallisissa ja tyylikkäissä tiloissa Vattuniemen puistotiellä. Tätä helsinkiläistä kalaruokiin painottuvaa ravintolaa voi kutsua jopa lauttasaarelaisten olohuoneeksi sen mainion sijainnin ja loistavan tunnelman vuoksi. Eri tiloista koostuvan ravintolan puitteet ovat mitä mainioimmat kalaruokien nauttimiseen, sillä ravintolan tyylikkäällä ja modernilla otteella sisustetuista sisätiloista sekä upealta terassilta avautuu mitä upeimmat näkymät merelle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Osoite

Blue Peter
Vattuniemen Puistotie 1
00210 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Alkupalat

Kermaista lohikeittoa, limppua ja voita VL

Creamy salmon soup, sweet rye bread and butter LL
9,00 €

Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ja ankanmaksavoita VL,(G

Foamy soup of artichoke and duck liver butter LL, (GF)
9,50 €

Valkosipuli-etanoita voitaikinassa VL

Garlic snails in a pastry LL
13,50 €

Lisää kohteesta Blue Peter, Helsinki

Merenrantaravintola on erityisesti kalaruokiin panostava moderni ja kaunis koko perheen ravintola Helsingin Lauttasaaressa. Ravintolan ainutlaatuisen hieno sijainti merenrannalla ja persoonalliset ja modernit sisätilat luovat mitä mainiomman ympäristön herkutteluun. Ravintolan keittiö loihtii maukkaita annoksia suomalaisilla ja kansainvälisillä mausteilla. Erityisesti alkuruoaksi on tarjolla oivallinen valikoima merenherkkuja. Kalaruokien lisäksi bistromenu tarjoaa tuhtia purtavaa burgereista pihveihin, ja lasten omasta menusta löytyy suosikkiannokset perheen pienimmille. Herkkuja notkuva noutopöytä on loistava valinta lounastamiseen ja onkin vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden kestosuosikkina. Vaihtoehtoisesti lounasaikaan voi herkutella kolmen ruokalajin liikelounaalla pöytiin tarjoiltuna. Pöydät katetaan koreaksi myös sunnuntaisin, jolloin pääset nauttimaan raikkaan ja monipuolisen brunssikattauksen tarjonnasta.

Vattuniemen puistotiellä sijaitseva ravintola koostuu useasta eri tilasta, joissa kaikissa vallitsee hieman erilainen tunnelma. Salissa tarjotaan buffet-lounas, ja tila toimii mainiosti myös juhlatilana. Illallisen bistromenu tarjoillaan Merisalissa, josta avautuu upeat merinäköalat. Ruokailun ohessa ikkunoista voi tarkkailla viereisen pursiseuran purjehtijoiden toimintaa. Kesällä ravintolan paras paikka on ehdottomasti avoin ja aurinkoinen terassi, jossa voit nauttia bistromenun annoksia Helsingin raikkaassa meri-ilmassa. Loungessa voit puolestaan rentoutua lasillisen äärellä rennossa ja mukavassa ympäristössä.

2 Blue Peter arvostelua

Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
"Upea"
5/6
Henna A.vuosi sitten · 4 arvostelua

Brunssi oli kokonaisuutena erimonainen. Alkuruokapöydän runsas salaatti- ja kalavalikoima etenkin yllätti positiivisesti. Pääruuallakin oli lohta, josta plussaa. Mansikkakakku ja hedelmät olivat oiva jälkkäri. Ainoa miinus siitä, että hinta ei täsmännyt nettisivuilla ilmoitettuun brunssin hintaan vaan oli 4e kalliimpi.

"Upea"
5/6
Lisbeth K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Siika annos oli täysi 10. Hyvät sesonki raaka-aineet oli valmistettu täydellisesti, ei liika eikä liian vähän. Tarjoilija oli ystävällinen, ammattilainen ja hymyilevä. Nähdään uudestaan kun haluan nautti hyvästa ruuasta.