Quandoo
(FI) Suomi
5.0 /6 Loistava 2 arvostelua

Blue Peter

Lauttasaari Kala €€€ +100

Sinun Blue Peter

Lauttasaaren merellisessä ympäristössä sijaitseva ravintola tarjoilee loistavia meren herkkuja ja muita ruokia persoonallisissa ja tyylikkäissä tiloissa Vattuniemen puistotiellä. Tätä helsinkiläistä kalaruokiin painottuvaa ravintolaa voi kutsua jopa lauttasaarelaisten olohuoneeksi sen mainion sijainnin ja loistavan tunnelman vuoksi. Eri tiloista koostuvan ravintolan puitteet ovat mitä mainioimmat kalaruokien nauttimiseen, sillä ravintolan tyylikkäällä ja modernilla otteella sisustetuista sisätiloista sekä upealta terassilta avautuu mitä upeimmat näkymät merelle.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 22:00
  • Tiistai 11:00 - 22:00
  • Keskiviikko 11:00 - 22:00
  • Torstai 11:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 22:00
  • Lauantai 11:00 - 23:00
  • Sunnutai 11:00 - 22:00
Blue Peter, Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki

Filosofia

Merenrantaravintola on erityisesti kalaruokiin panostava moderni ja kaunis koko perheen ravintola Helsingin Lauttasaaressa. Ravintolan ainutlaatuisen hieno sijainti merenrannalla ja persoonalliset ja modernit sisätilat luovat mitä mainiomman ympäristön herkutteluun. Ravintolan keittiö loihtii maukkaita annoksia suomalaisilla ja kansainvälisillä mausteilla. Erityisesti alkuruoaksi on tarjolla oivallinen valikoima merenherkkuja. Kalaruokien lisäksi bistromenu tarjoaa tuhtia purtavaa burgereista pihveihin, ja lasten omasta menusta löytyy suosikkiannokset perheen pienimmille. Herkkuja notkuva noutopöytä on loistava valinta lounastamiseen ja onkin vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden kestosuosikkina. Vaihtoehtoisesti lounasaikaan voi herkutella kolmen ruokalajin liikelounaalla pöytiin tarjoiltuna. Pöydät katetaan koreaksi myös sunnuntaisin, jolloin pääset nauttimaan raikkaan ja monipuolisen brunssikattauksen tarjonnasta.

Vattuniemen puistotiellä sijaitseva ravintola koostuu useasta eri tilasta, joissa kaikissa vallitsee hieman erilainen tunnelma. Salissa tarjotaan buffet-lounas, ja tila toimii mainiosti myös juhlatilana. Illallisen bistromenu tarjoillaan Merisalissa, josta avautuu upeat merinäköalat. Ruokailun ohessa ikkunoista voi tarkkailla viereisen pursiseuran purjehtijoiden toimintaa. Kesällä ravintolan paras paikka on ehdottomasti avoin ja aurinkoinen terassi, jossa voit nauttia bistromenun annoksia Helsingin raikkaassa meri-ilmassa. Loungessa voit puolestaan rentoutua lasillisen äärellä rennossa ja mukavassa ympäristössä.

Esimerkkimenu

2 arvostelua

5.0 /6 Loistava 2 arvostelua
Tunnelma: viityistä
Melu: keskiarvo
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Laatu/Hinta: edullinen
0 6
2 5
0 4
0 3
0 2
0 1
4 arvostelua tähän mennessä 5
06.06.2016 17:17

Brunssi oli kokonaisuutena erimonainen. Alkuruokapöydän runsas salaatti- ja kalavalikoima etenkin yllätti positiivisesti. Pääruuallakin oli lohta, josta plussaa. Mansikkakakku ja hedelmät olivat oiva jälkkäri. Ainoa miinus siitä, että hinta ei täsmännyt nettisivuilla ilmoitettuun brunssin hintaan vaan oli 4e kalliimpi.

2 arvostelua tähän mennessä 5
17.06.2016 09:17

Siika annos oli täysi 10. Hyvät sesonki raaka-aineet oli valmistettu täydellisesti, ei liika eikä liian vähän. Tarjoilija oli ystävällinen, ammattilainen ja hymyilevä. Nähdään uudestaan kun haluan nautti hyvästa ruuasta.