Bistro Lähde

Bistro Lähde Lappeenranta image 1
Bistro Lähde Lappeenranta image 2
Bistro Lähde Lappeenranta image 3

Bistro Lähde – Tietoja

Bistro Lähde on Lappeenrannan keskustassa, Ainonkadulla, Lappeenranta Spa –hotellin tiloissa sijaitseva ravintola ja kohtaamispaikka. Lähde tarjoilee käsityötä arvostaen ja pohjoismaisiin makuihin luottaen bistrohenkistä aamiaista sekä ajatuksella suunniteltuja, kauniita artesaanimenukokonaisuuksia sekä à la carte -listalta rennommalla otteella mm. burgereita ja salaatteja sekä lastenannoksia. Ruokailun lomassa maistuvat myös vaikkapa oman pienpanimon, Waahto Breweryn, Saimaan vesistä panemat erikoisoluet sekä siiderit. Kaupunginlahden rannalla, Lappeenrannan sataman syleilyssä sijaitsevasta ravintolasta tarjoutuu upeita näkymiä Saimaalle. Bistro Lähteessä on mahdollista järjestää myös erilaisia yksityis- ja yritysjuhlia jopa 60 hengelle.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 16:00
tiistai
16:00 - 22:00
keskiviikko
16:00 - 22:00
torstai
16:00 - 22:00
perjantai
16:00 - 23:00
lauantai
15:00 - 23:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
16:00 - 22:00

Osoite

Bistro Lähde
Ainonkatu 17
53100 Lappeenranta

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

”Pippuripihvi”

Kevyesti savustettua härkätar-taria, vasikan kateenkorvaa, laku-pippurimajoneesia, karpaloa ja papua
Slightly smoked beef tartar, veal’s sweet bread, liquorice-pepper mayonnaise, cranberry, beans
Тар-тар из подкопчённой говядины, сладкое мясо телятины, перечно-лакричный майонез, клюква и бобы
14,60 €
Uusi

Ahven ja ruis

Ahvencevicheä, haukimoussea, mustaa aiolia, korianteriöljyä ja ruislastuja
Perch ceviche, pike mousse, black aioli, coriander oil, rye chips
Севиче из окуня, мусс из щуки, чёрный айоли, кориандровое масло и ржаные чипсы
13,20 €
Uusi

Lähteen etanat

Persilja-valkosipuli etanat ja mallasleipää
Parsley-garlic escargots and malt bread
Улитки с петрушкой и чесноком, солодовый хлеб
11,20 €

Lisää kohteesta Bistro Lähde, Lappeenranta

Saimaan keskustassa, Saimaan rannalla, Ainonkadulla sijaitsevan Bistro Lähteen ehdoton bravuuri ovat tarkoin suunnitellut artesaanimenukokonaisuudet. Pohjoismaisista raaka-aineista valmistetut luomukset ovat ammattitaitoista käsityötä viimeisintä yksityiskohtaa myöten, ja tarjoavat tilaajalleen erityisiä makuelämyksiä taideteosmaisena esillepanona annos toisensa jälkeen. Hurmaavasta makumatkasta voi nauttia viidennen kerroksen terassilla upean järvimaisemaan tarjoutuvin näkymin. Myös à la carte -listan annokset puhuvat kansainvälisen tason suomea ja sesonkia, ja saavat veden herahtamaan kielelle olipa kyse pihveistä, kala-annoksista, burgereista tai salaateista. Kylkeen sopivat erinomaisesti Waahto Brewery –pienpanimon kiinnostavat oluet ja siiderit.

Aamuisin Lähteestä kantautuu mm. hotellivieraiden aisteihin vastapaistettujen vohveleiden ja vastajauhetun kahvin tuoksu. Täysipainoisesta aamiaispöydästä löydät myös mieltymystesi mukaan mm. puuroa, smoothieita, raikkaita hedelmiä ja kasviksia, hyviä juustoja ja leikkeleitä, croissanteja ja piirakoita sekä haudutettua teetä. Myös pekoni, lihapullat ja nakit, kuuluvat kunnon aamiaiseen, totta kai. Tuore leipä paistetaan vain muutaman kilometrin päässä, Rikkilän leipomossa.

Ravintola soveltuu mainiosti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien, pikkujoulujen ja muiden yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tiedustele lisää!

0 Bistro Lähde arvostelua