Bistro Lähde

Keskustakansainvälinen
Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Bistro Lähde Lappeenranta image 1
Bistro Lähde Lappeenranta image 2
Bistro Lähde Lappeenranta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bistro Lähde – Tietoja

Bistro Lähde on Lappeenrannan keskustassa, Ainonkadulla, Lappeenranta Spa –hotellin tiloissa sijaitseva ravintola ja kohtaamispaikka. Lähde tarjoilee käsityötä arvostaen ja pohjoismaisiin makuihin luottaen bistrohenkistä aamiaista sekä ajatuksella suunniteltuja, kauniita artesaanimenukokonaisuuksia sekä à la carte -listalta rennommalla otteella mm. burgereita ja salaatteja sekä lastenannoksia. Ruokailun lomassa maistuvat myös vaikkapa oman pienpanimon, Waahto Breweryn, Saimaan vesistä panemat erikoisoluet sekä siiderit. Kaupunginlahden rannalla, Lappeenrannan sataman syleilyssä sijaitsevasta ravintolasta tarjoutuu upeita näkymiä Saimaalle. Bistro Lähteessä on mahdollista järjestää myös erilaisia yksityis- ja yritysjuhlia jopa 60 hengelle.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
Suljettu
Friday
16:00 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu

Osoite

Bistro Lähde
Ainonkatu 17
53100 Lappeenranta

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Snack karitsa

Savustettua karitsankaretta, minttujogurttia ja ranskalaisia
19,80 €

Kanakori

Paneroitua kanan sisäfileetä, chilimajoneesia ja ranskalaisia
12,90 €

Bruschetta; tomaatti/prosciutto

8,40 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Bistro Lähde, Lappeenranta

Saimaan keskustassa, Saimaan rannalla, Ainonkadulla sijaitsevan Bistro Lähteen ehdoton bravuuri ovat tarkoin suunnitellut artesaanimenukokonaisuudet. Pohjoismaisista raaka-aineista valmistetut luomukset ovat ammattitaitoista käsityötä viimeisintä yksityiskohtaa myöten, ja tarjoavat tilaajalleen erityisiä makuelämyksiä taideteosmaisena esillepanona annos toisensa jälkeen. Hurmaavasta makumatkasta voi nauttia viidennen kerroksen terassilla upean järvimaisemaan tarjoutuvin näkymin. Myös à la carte -listan annokset puhuvat kansainvälisen tason suomea ja sesonkia, ja saavat veden herahtamaan kielelle olipa kyse pihveistä, kala-annoksista, burgereista tai salaateista. Kylkeen sopivat erinomaisesti Waahto Brewery –pienpanimon kiinnostavat oluet ja siiderit.

Aamuisin Lähteestä kantautuu mm. hotellivieraiden aisteihin vastapaistettujen vohveleiden ja vastajauhetun kahvin tuoksu. Täysipainoisesta aamiaispöydästä löydät myös mieltymystesi mukaan mm. puuroa, smoothieita, raikkaita hedelmiä ja kasviksia, hyviä juustoja ja leikkeleitä, croissanteja ja piirakoita sekä haudutettua teetä. Myös pekoni, lihapullat ja nakit, kuuluvat kunnon aamiaiseen, totta kai. Tuore leipä paistetaan vain muutaman kilometrin päässä, Rikkilän leipomossa.

Ravintola soveltuu mainiosti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien, pikkujoulujen ja muiden yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tiedustele lisää!

1 Bistro Lähde arvostelu

Loistava
5.0/6
1 arvostelu
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Uusi"Upea"
5/6
Teini K.päivä sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, pinot noir tarjoiltiin liian lämpimänä. positiivinen ensivisiitti. Koska olimme vaimoni kanssa "myöhäisellä" lounaalla ja sillä hetkellä ainoat asiakkaat, tarjoilu sujui joustavasti ja asiantuntevasti.