Arvostelut: Alice Italian

Vallilaitalialainen, eurooppalainen
Loistava
5.1/6
83 arvostelua
Alice Italian Helsinki image 1
Alice Italian Helsinki image 2
Alice Italian Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

83 Alice Italian arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Alice Italian annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
83 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tarja V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Parasta italialaista mitä olen vuosiin saanut Helsingissä. Ihana risotto, voipaperissa tarjoiltu kala ja salvia-pastat. Alkupaloista todettu loistaviksia ainakin peuratartar, anjovis-burrataleipä, parmankinkku ja rapea riisipallo. Nduja-pizza vahva, mutta hyvä!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Simona N.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Food is great! Especially homemade bread was lovely with tapas. Food arrives fast enough. Well made octopus, felt bit too salty. Choice of red italian wine was perfect.

"Erinomainen"
6/6
Minna V.24 päivää sitten · 2 arvostelua

Pikainen drinkki + pizza -käynti. Melko nopsa palvelu ja maistuvat juomat ja ruuat. Mukavaa saada Konepajan alueelle tällaisia hyviä ravintoloita. Suosittelen ja tulemme varmasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Kaarina J.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erittäin maistuvaa, aitoa italialaista ruokaa. Meidän kolmen hengen seurueemme kokeili montaa erilaista annosta ja ne olivat toinen toistaan herkullisempia. Miellyttävä ja ammattitaitoinen henkilökunta kruunasi illan, ja myös tila on viihtyisä ja tunnelma sopivan rento. Olimme todella tyytyväisiä ja tulemme taatusti uudelleen.

"Upea"
5/6
Adriana K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Very nice atmosphere and friendly staff. We had some trouble understanding how many small portions would be needed per person but the staff was helpful and very fast when we added to our order. Most of the food was very good and it was obvious that high quality ingredients were used. Now that we have found our personal favourites next time ordering will be easier! The vegetarian options were very good!! The music was at times a bit loud, but overall the experience was very nice. It was a bit hard to find the entrance in the blizzard though, some additional signs in the street could help!

"Upea"
5/6
Kajo L.kolme kuukautta sitten · 4 arvostelua

Paikka oli jo jonkin aikaa ollut to-do listalla kotia läheisen sijainnin vuoksi. Nälkää oli keräilty päivän ja jaoimme kahdestaan 6 annosta: - bruschetta - arancini riisipallot 2kpl - pieni tartar pihvi - pinaatti - sienirisotto - margarita pizza Kaikki oli hyvin laadukkaan oloista ja mainiosti valmistettua. Ainoa mitä muuttaisin, olisi ollut tartar pihville ihan pikkuripaus suolaa lihan sekaan. Hintalaatusuhde erittäin hyvä täällä. Varasin tosin pöydän vain reilu tunti ennen ruokailua ja saimme pöydän heti sisääntulon vierestä, jolloin pöytiin ohjausta odottelevat ihmiset saapuessaan hipovat selkää. Ehkä tällainen pöytä kannattaisi pitää varausten ulkopuolella annettavana vain niille ketkä tulevat ilman varausta. Suositus!

"Hyvä"
4/6
Sirpa K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa - täydet pojot! Ruuista ennestään tutut olivat edelleenkin hyviä: arancinot (6 pistettä - maukkaat ja sopivan rapsakat), orata (6 - mieto mutta silti maukas kala, jota sitruuna kivasti terästi) ja tiramisú (5). Mutta heikomman arvion meiltä saavat: zuccini (2 - oli käristetty liikaa, muuten olisi voinut olla ok) ja sienirisotto (3 - hyvä jälkimaku, mutta syödessä turhan ponneton ja vaisu, sienien vetelyys myös häiritsi, ehkä makuun olisi saatu syvyyttä soffrittoon panostamalla, olikohan siinä vähän oikaistu?). Kokonaisarviotani heikentää ravintolan kolkonoloinen tunnelma, kun toinen puoli salia on tyhjää, avointa ja kaikuvaa tilaa. Taustamusiikki häiritsevän kovalla, ehkä sillä oli tarkoitus peittää salin kaikumista.

"Upea"
5/6
Outi M.viisi kuukautta sitten · 18 arvostelua

Jotakin juuri uuden Konepajan alueen ravintolan, Alice Italianin, kaltaista Alppilaan on odotettu! Herkullista yksinkertaista ruokaa, puhtaita makuja, konstailematonta ja ystävällistä palvelua - ja tietenkin se, että se on kävelymatkan päässä kotoa <3 Ainakin ensimmäinen kerta täytti odotukset. Aiomme mennä toisenkin kerran!

"Upea"
5/6
Katja J.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hei vaan, Alice Italianissa oli ystävällinen palvelu. Alice Italianissa oli myös asiantunteva palvelu ja tarjoilija toimi koko syömisemme ajan auttavaisesti ja asiallisesti. Miellyttävä kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

"Upea"
5/6
Helena N.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli mukava vierailu ravintolassa Alice Italian. Ruoka oli erittäin hyvää. Tarjoilija oli palvelunhaluinen ja iloinen. Kaikki viisi seurueen jäsentä nautti illasta, piti miljööstä, ruoasta ja palvelusta. Päätimme tulla uudestaan nykyisessä tai uudenlaisessa kokoonpanossa. Kiitoksia!