Arvostelut: Alice Italian

Vallilaitalialainen, eurooppalainen
Loistava
5.0/6
104 arvostelua
Alice Italian Helsinki image 1
Alice Italian Helsinki image 2
Alice Italian Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

104 Alice Italian arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Alice Italian annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
104 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Minna V.19 päivää sitten · 3 arvostelua

Kiva ravintola, ystävällinen henkilökunta. Maukasta ruokaa. Loistava sijainti kauniilla Konepajan alueella.

"Erinomainen"
6/6
Kaarina J.22 päivää sitten · 3 arvostelua

Erittäin onnistunut illallinen. Kolmen hengen seurueemme herkutteli paistetuilla artisokilla, anjovis-burrata bruschettalla, sinisimpukoilla, risottolla, mantelipestopastalla, tiramisùlla ja coppa al limonella, ja kaikki annokset olivat herkullisia. Asiantunteva tarjoilija suositteli sopivat valko-, puna- ja jälkiruokaviinit. Ravintola oli viihtyisä ja henkilökunta todella miellyttävää.

"Erinomainen"
6/6
Domenico P.kuukausi sitten · 4 arvostelua

Great Italian restaurant in a modern area of the city. The chef and all the staff were professional and super kind! The food is good, ingredients are fresh, the menu is modern and traditional at the same time. Prices are fair, considering that we are in Helsinki and many ingredients are difficult to find. Thanks a lot, we will visit again soon!

"Erinomainen"
6/6
Aija P.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Edellisen käynnin jälkeen oli ruokalista uusiutunut. Taas kerran hyvää ruokaa, hienoja makuoivalluksia. Tarjoilijan kysymys siitä, mikä oli suosikkini, oli mahdoton. Kaikki niin hyvää, ettei suosikkia voinut valita.

"Upea"
5/6
Outi M.23 päivää sitten · 21 arvostelua

Alice Italian on ihana tulokas Alppilan ravintolakartalla. Söimme alkupaloiksi ihania friteerattuja latva-artisokkia (ah!) ja runsaan lautasellisen ilmakuivattua kinkkua ja talon ennestään tuttua, erinomaista bufalaa. Alkuruuille täysi kymppi. Pääruokapastat, bolognese ja raviolit, tulivat pöytään harmittavasti haaleina. Bolognese oli tutun hyvää, mutta pienet raviolinyytit olisivat kaivanneet lisää voita, suolaa ja salviaa. Musiikki oli makuuni hieman liian kovalla.

"Upea"
5/6
Adriana K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Very nice atmosphere and friendly staff. We had some trouble understanding how many small portions would be needed per person but the staff was helpful and very fast when we added to our order. Most of the food was very good and it was obvious that high quality ingredients were used. Now that we have found our personal favourites next time ordering will be easier! The vegetarian options were very good!! The music was at times a bit loud, but overall the experience was very nice. It was a bit hard to find the entrance in the blizzard though, some additional signs in the street could help!

"Upea"
5/6
Kajo L.viisi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Paikka oli jo jonkin aikaa ollut to-do listalla kotia läheisen sijainnin vuoksi. Nälkää oli keräilty päivän ja jaoimme kahdestaan 6 annosta: - bruschetta - arancini riisipallot 2kpl - pieni tartar pihvi - pinaatti - sienirisotto - margarita pizza Kaikki oli hyvin laadukkaan oloista ja mainiosti valmistettua. Ainoa mitä muuttaisin, olisi ollut tartar pihville ihan pikkuripaus suolaa lihan sekaan. Hintalaatusuhde erittäin hyvä täällä. Varasin tosin pöydän vain reilu tunti ennen ruokailua ja saimme pöydän heti sisääntulon vierestä, jolloin pöytiin ohjausta odottelevat ihmiset saapuessaan hipovat selkää. Ehkä tällainen pöytä kannattaisi pitää varausten ulkopuolella annettavana vain niille ketkä tulevat ilman varausta. Suositus!

"Hyvä"
4/6
Sirpa K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa - täydet pojot! Ruuista ennestään tutut olivat edelleenkin hyviä: arancinot (6 pistettä - maukkaat ja sopivan rapsakat), orata (6 - mieto mutta silti maukas kala, jota sitruuna kivasti terästi) ja tiramisú (5). Mutta heikomman arvion meiltä saavat: zuccini (2 - oli käristetty liikaa, muuten olisi voinut olla ok) ja sienirisotto (3 - hyvä jälkimaku, mutta syödessä turhan ponneton ja vaisu, sienien vetelyys myös häiritsi, ehkä makuun olisi saatu syvyyttä soffrittoon panostamalla, olikohan siinä vähän oikaistu?). Kokonaisarviotani heikentää ravintolan kolkonoloinen tunnelma, kun toinen puoli salia on tyhjää, avointa ja kaikuvaa tilaa. Taustamusiikki häiritsevän kovalla, ehkä sillä oli tarkoitus peittää salin kaikumista.

"Upea"
5/6
Outi M.seitsemän kuukautta sitten · 21 arvostelua

Jotakin juuri uuden Konepajan alueen ravintolan, Alice Italianin, kaltaista Alppilaan on odotettu! Herkullista yksinkertaista ruokaa, puhtaita makuja, konstailematonta ja ystävällistä palvelua - ja tietenkin se, että se on kävelymatkan päässä kotoa <3 Ainakin ensimmäinen kerta täytti odotukset. Aiomme mennä toisenkin kerran!

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kaksi kuukautta sitten · 20 arvostelua

Alice Italian ravintola ilahdutti jälleen. Ruokalistalla on paljon kiinnostavia annoksia, ja pastoja saa myös pienempinä annoksina. Tämä on aivan ihanaa, kun tekee usein mieli syödä muutakin. Menemme pian uudestaan. Kiitos myös hyvästä palvelusta.