Arvostelut: Alice Italian

Vallilaitalialainen
Loistava
5.2/6
50 arvostelua
Alice Italian Helsinki image 1
Alice Italian Helsinki image 2
Alice Italian Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

50 Alice Italian arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Alice Italian annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
50 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Matti M.16 tuntia sitten · 1 arvostelu

Alicessa palvelu oli loistotasolla! Tarjoilija osasi suositella todella hyvän setin nimenomaan juuri meille, ja palvelu oli miellyttävän rentoa. Ruoka oli maukasta, ja todellakin voin suositella Alicea ystävilleni hyvillä mielin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ooba W.17 tuntia sitten · 1 arvostelu

Ravintolan palvelu oli avian erinomainen, samoin upea miljoo. Ruuat olivar todella maukkaita ja moderneja. Kiva urbaani fiilis koko paikassa ja ravintola oli todella siisti ja puhas.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Heidi L.päivä sitten · 1 arvostelu

Mukavan rento paikka, josta saa hyvää ruokaa. Palvelu myös on todella hyvää. Myös pieni 1v ruokailija huomioitiin hienosti. Kaksi kertaa nyt käyty ja tulemme uudestaan, vaikka emme kovin lähellä asu.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anu H.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Delicious Italian food! Always friendly service! Will definitely come back! Carpaccio di Orata was even better than last time! We had pasta for the first time. Tagliolini fatti in casa al burro e salvia was perfetto! Mille Grazie!

"Upea"
5/6
Kajo L.23 päivää sitten · 4 arvostelua

Paikka oli jo jonkin aikaa ollut to-do listalla kotia läheisen sijainnin vuoksi. Nälkää oli keräilty päivän ja jaoimme kahdestaan 6 annosta: - bruschetta - arancini riisipallot 2kpl - pieni tartar pihvi - pinaatti - sienirisotto - margarita pizza Kaikki oli hyvin laadukkaan oloista ja mainiosti valmistettua. Ainoa mitä muuttaisin, olisi ollut tartar pihville ihan pikkuripaus suolaa lihan sekaan. Hintalaatusuhde erittäin hyvä täällä. Varasin tosin pöydän vain reilu tunti ennen ruokailua ja saimme pöydän heti sisääntulon vierestä, jolloin pöytiin ohjausta odottelevat ihmiset saapuessaan hipovat selkää. Ehkä tällainen pöytä kannattaisi pitää varausten ulkopuolella annettavana vain niille ketkä tulevat ilman varausta. Suositus!

"Upea"
5/6
Outi M.kolme kuukautta sitten · 18 arvostelua

Jotakin juuri uuden Konepajan alueen ravintolan, Alice Italianin, kaltaista Alppilaan on odotettu! Herkullista yksinkertaista ruokaa, puhtaita makuja, konstailematonta ja ystävällistä palvelua - ja tietenkin se, että se on kävelymatkan päässä kotoa <3 Ainakin ensimmäinen kerta täytti odotukset. Aiomme mennä toisenkin kerran!

"Upea"
5/6
Helena N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli mukava vierailu ravintolassa Alice Italian. Ruoka oli erittäin hyvää. Tarjoilija oli palvelunhaluinen ja iloinen. Kaikki viisi seurueen jäsentä nautti illasta, piti miljööstä, ruoasta ja palvelusta. Päätimme tulla uudestaan nykyisessä tai uudenlaisessa kokoonpanossa. Kiitoksia!

"Erinomainen"
6/6
Pirjo P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

En valittamista mistään. Ystävällinen vastaanotto, maukasta ruokaa ja kahvi sekä tee maistuivat. Harkitkaa Helsigin kaupungin työntekijöille edullista lounasvaihtoehtoa. Teollisuuskatu 23 A sijaitsee kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, jossa on satoja työntekijöitä. Hieman halvempi hinta houkuttelsisi kävelemään hiemen pidemmän matkan teidän ravintolaan. Elimäenkadulla on monta ravintolaa samoin omassa talossamme. Mutta silti kaipaamme vaihtelua ja hyvää ruokaa.

"Erinomainen"
6/6
Suvi M.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Lauantain brunssilla oli herkullisia tuoreita ruokia ja rento ilmapiiri. Viihdyimme ystävä pariskunnan kanssa erinomaisesti. Suosittelemme Alice Italian brunssia kaikille italialaisen ruuan ystäville. Hyvä hnita laatu suhde.

Uusi"Upea"
5/6
Reijo P.kolme tuntia sitten · 4 arvostelua

Rento ravintola modernissa industrial-tyyppisessä talossa co-working-tila Wonderlandin alakerrassa, Vallilan Konepajan henkeen sopien. Ystävällinen ja toimiva palvelu, maukkaita annoksia lontoolaisen esikuvansa Bocca di Lupon hengessä. Konseptina italialaista ruokaa kohtuukokoisina maisteluannoksina kohtuuhinnalla. Viinilista (toistaiseksi) suppeahko, italialaispainoitteinen. Maitre d' Francesco tiimeineen piti seureestamme hyvää huolta rennolla otteella, keittiö puolestaan piti kaikki tyytyväisinä ruokavalintoihinsa. Lämmin suositus uudelle tulokkaalle Kallion-Vallilan laajenevaan ravintolatarjontaan.