Menu from Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha
Check out the menu at Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha and discover what everyone's craving! Know what to expect when you book a table at Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha: From appetizers to desserts, discover the delicious food awaiting you. You can even peek at the prices, menu highlights and popular dishes from Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha. Mmm we’re getting hungry already…
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
NATURE VEGETABLE SOUP (G,P)
Suurustettu kasviskeitto. Thick mixed vegetable soup.
FRESH TOMATO SOUP (G,P)
Tuore tomattikeitto. Fresh tomato soup.
TASTY CHICKEN SOUP (G,P)
Tandoorikanakeitto. Tandoori chicken soup with herbs.
VEGETABLE SAMOSA (P)
Friteerattuja rapeita kasvispiirakoita. Crispy deep fried pastries with vegetables.
CHICKEN PAKORA (G,P)
Friteerattuja tandoorikanaa kikhernejauhokuorrutteella ja nepalilaisilla mausteilla. Deep fried tandoori chicken coated with gram flour and nepalese spices.
KAJU SADEKO / CHICKEN SADEKO (G,L)
Cashew pähkinät tai Tandoorikana, sipulia, tuoretomatti, oliiviöljy ja chat masala. Cashew nuts or tandoori chicken onion and fresh tomato mixed with olive oil and chat masala.
PRAWN PAKORA (G,L,P)
Friteerattuja jättikatkarapuja kikhernejauhokuorrutteella ja nepalilaisilla mausteilla. Deep fried king prawn coated with gram flour and nepalese spices.
Specials
PANEER TIKKA (G,P)
Marinoitua tuorejuusto, sipulia ja paprikaa jugurtti-tikka kastikkeessa. Marinated fresh cheese with fresh onion and capsicum in yogurt- Tikka sauce.
CHICKEN TIKKA (G,P)
Yrtti- jogurttimarinoitua ja tandoori-uunissa paistettua kanaa, sipulia ja paprikaa jugurtti-tikka kastikkeessa. Herb and yoghurt marinated tandoori grilled chicken with fresh onion and capsicum in yogurt-tikka sauce.
PRAWN TIKKA MASALA (G,P)
Yrtti-marinoituja ja paistettua jättikatkarapuja tomaatti-inkivääri-sipuli- tikka masalakastikkeessa. Herb marinated and grilled king prawns pieces in tomato-ginger-onion-tikka masala sauce.
GURKHA SPECIAL SIRAZ (G,P)
Marinoitua kananrintaa ja lampaan sisäfileetä, kermaisessa inkivääri, chili, sipuli, paprika jugurtti-tikka kastikkeessa. Marinated chicken breast and lamb tenderloin fillet with ginger, chili, onion, capsicum in yogurt-tikka sauce
GURKHA TANDOORI SIZZLER (G,P)
Jättikatkarapuja, marinoitua kananrintaa ja lampaan sisäfileetä, kermaisessa inkivääri, chili, sipuli, paprika jugurtti-tikka kastikkeessa. King Prawn, marinated chicken breast and lamb tenderloin fillet with ginger, chili, onion, capsicum in yogurt-tikka sauce.
Meat
LAMB CURRY (G,P)
Paistettua lammasta currykastikkeessa. Stewed lamb pieces in curry sauce.
LAMB KOFTA (G,L,P) / (G)
Lammasjauhelihapullia minttu- ja masalakastikkeessa tai kermaisessa voi-kastikkeessa. Minced lamb meatballs cooked in mint & masala sauce or creamy butter sauce.
LAMB KORMA (G)
Haudutettua lammasta cashew-kookos kerma ja currykastikkeessa. Stewed lamb pieces in cashew-coconut-cream and curry sauce.
Chicken
CHICKEN CURRY (G,P)
Haudutettuja kanaa mausteisessa- currykastikkeessa. Stewed chicken breast pieces in curry sauce.
CHICKEN KORMA (G)
Haudutettuja kanaa cashew-kookos kerma ja sipuli tomaatikastikkeessa. Stewed chicken pieces in cashew-coconut-cream-tomatoes and onion sauce.
BUTTER CHICKEN (G)
Tandoorimarinoitua kanaa, tomaattia,pähkinä voi-kastikkeessa. Tandoori marinated chicken, in nuts- tomatoes and butter sauce.
CHICKEN VINDALOO (G,P)
Paistettua kanaa vindalo & curry kastikkessa. Stewed chicken pieces cooked in vindaloo & curry sauce.
Seafood
SAAG FISH (G)
Friteerattuja kuhafileepaloja tai pangasius pinaatti kermainen & curry kastikkeessa. Deep fried pike-perch or pangasius fillet with spinach in white creamy & curry sauce.
FISH CHILLI (G,L,P)
Friteerattuja kuhafileepaloja tai pangasius, sipuli, paprika, tuore tomatti chilli-kastikkeessa Deep fried pike-perch or pangasius fillet with onion, capsicum & tomato in chili sauce
GURKHA SPECIAL SEAFOOD (G)
Jättikatkarapuja, Friteerattuja kuhafileepaloja tai pangasius tomaattia, chilli, soija, pähkinä voi-kastikkeessa. King Prawns, deep fried pike-perch or pangasius fillet in nuts- tomatoes, chilli, soya and butter sauce.