Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Kotka
Keskusta
Ravintola Keisarinsatama
Ravintola Keisarinsatama Reviews

Ravintola Keisarinsatama

European, International

Photo of restaurant Ravintola Keisarinsatama in Keskusta, Kotka

Fast and free booking for:

Reviews of Ravintola Keisarinsatama (19)

Read what people think about Ravintola Keisarinsatama. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ravintola Keisarinsatama before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ravintola Keisarinsatama and book a table with confidence!

3.8/6

19 reviews

Food:Good
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Good
Noise levels:Pleasant
64
53
44
32
25
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Good"
4/6
Marita L.14 days ago · 1 review

Ympäristö oli viihtyisä ja ilmapiiri mukava. Arkilounaaksi ruoka oli maittavaa, mutta lämmin ruoka mm. keitto oli jo hieman jäähtynyttä.

"Good"
4/6
Paula K.a month ago · 1 review

TYHY-päivän ruokailu sujui hyvin ja kaikille löytyi mieluisaa syötävää. Järjestelyt menivät sujuvasti.

"Not good "
2/6
Tuula L.a month ago · 1 review

Hei. Meillä entisillä työkavereilla on tapana parin kuukauden välein tavata lounaan merkeissä ja vaihtaa kuulumisia. Yritämme tasapuolisesti valita eri ravintola. Tällä kertaa valinta osui Keisarinsatamaan. Olemme edellisellä kerralla olleet tyytyväisiä......edellisen omistajan aikana. Silloin ruoka oli maukasta ja henkilökunta mukavaa. Tätä odotimme tälläkin kertaa, mutta toisin kävi. Varmuuden vuoksi varasin pöydän 6 henkilölle. Eipä olisi tarvinnut koska tilaa oli. Sitten asiaan: noutopöydän ruoat olivat kylmiä. Minuun makuuni aika mauttomia. Kahvi oli todella laihaa. Pohja näkyi ! Lisäksi se oli haaleaa.. Jälkiruoka-astiat olivat loppu ja jälkkäri piti syödä soppakupeista. Tarjoilija ei käynyt yhtään kertaa meidän pöydässä. Pöytä notkui likaisia astioita. Olisimme tilanneet hyvät jälkiruoat, mutta eipä näkynyt tarjoilijoita missään!! Keisarinsatama on upealla paikalla ja toivon että palvelu paranee ja asiakkaita riittäisi. Mielelläni annan positiivista palautetta kun siihen on aihetta, mutta tällä kertaa ole tarpeen. Meidän ryhmältä jäi ikävä fiilis.

"Not good "
2/6
Pia N.4 months ago · 1 review

16.12. joululounaan menu oli suppea ja mitätön ja lisäksi halvasti toteutettu. Ei ansainnut joululounaan nimeä. Koko 4-henkinen seurueemme oli ruuasta liikuttavan yksimielinen.

"Very good"
5/6
Tuija A.4 months ago · 1 review

Miellyttävä ilmapiiri, monipuolinen joululounas iloisen puheensorina ympröimänä, henkilökunnan rento, huomaavainen asiakkaiden kohtaaminen

"Not good "
2/6
Sari K.4 months ago · 1 review

Hei, Joululounas ei todellakaan ollut 30 euron arvoinen. Olemme käyneet aiempina vuosina hyvällä ja runsaalla joululounaalla siellä, mutta emme tule enää. Kaikki kuusi seurueesta olivat samaa mieltä. Vaatimaton anti ja esim. kalaa mitättömän vähän tarjolla. Ystävällisin terveisin, Sari Kangasniemi

"Not good "
2/6
Eveliina L.4 months ago · 1 review

Pääasiakkaamme kanssa etukäteen varattu joululounas. Emme saaneet pöytää joululounas-puolelta "koska en ollut kirjoittanut varaukseen tätä tietoa". Kuitenkin joululounaspuolella oli suurin osa pöydistä tyhjiä, mutta tosin siivoamatta, yleisilme epäsiisti. Kinkku lopussa, tuli lisää ja oli silti loppu, kun menimme hakemaan. Kahvi loppu, maito loppu, lautaset loppu, vettä kävimme hakemassa itse. Ravinto ei ollut ollenkaan täynnä, tulimme n. klo 12.30. Joululounaan hinta- ja laatusuhde oli varsin heikko. Harmi, että kyseessä oli meidän yrityksemme tärkein asiakkuusyritys ja vuoden strategisimman kokouksen päätöslounas.

"Very good"
5/6
Kari H.5 months ago · 1 review

Pääasia on ruoka ja tällä kertaa se oli arkilounaan tasolla mutta hinta oli isänpäivä hinnan mukainen

"Excellent"
6/6
Emma K.8 months ago · 1 review

Oli todella hyvää ruokaa, siisti ympäristö. Varmasti tulen uudestaan käymään

"Average"
3/6
Nina S.8 months ago · 1 review

Ruoka oli tosi hyvää sekä palvelu. Mutta miinuksena oli että jouduimme odottamaan ruokaa kohtuuttoman kauan.

"Excellent"
6/6
Kira S.9 months ago · 1 review

Niin hyvää ruokaa! Ja erinomainen tarjoilija! Suosittelen suuresti ihan kaikille!

"Excellent"
6/6
Pekka S.a year ago · 32 reviews

Kiva merellinen ympäristö. Oikein hyvä lounas buffet. Hyvä hinta laatu suhde.

"Not good "
2/6
Sari R.a year ago · 1 review

Olimme tehneet varauksen joululounaalle kukaan ei opastanut meitä toiseen kattaukseen,mikä oli kokonaan eri huoneessa...

"Good"
4/6
Eija H.2 years ago · 1 review

Muuten erittäin hyvää ruokaa mutta hampurilaisen sämpylät kovia. Palvelu hienoa.

"Excellent"
6/6
Tarja K.2 years ago · 1 review

Erittäin hyvä lounas. Vieraani olivat äärimmäisen tyytyväisiä ja paikkahan on hieno

"Average"
3/6
Tarja N.2 years ago · 1 review

Ruoka oli hyvää, mutta henkilökuntaa aivan liian vähän asiakasmäärään nähden. Salaatit ja lämmin ruoka saatiin tarjolle hyvin, vaikka välillä astiat tyhjenivät. Mutta jälkiruoka-astiat loppuivat, samoin kahvi, kahvimaito, jälkiruoka ja siihen kuuluva kermavaahto. Kahvia tuli lisää, muita em. puutteita ei ehditty korjata ennen kuin poistuimme, kun toiset asiakkaat pyysivät lisää lämmintä ruokaa...

"Very good"
5/6
Sirpa M.2 years ago · 1 review

Paljon oli lapsiperheitä samanaikaisesti,joten jonkin verran enemmän melua kuin normaalisti. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka-annos oli tasapainoinen kokonaisuus.Suurkiitos kokille.

"Awful"
1/6
Elina V.2 years ago · 1 review

Ravintolassa oli kaksi pöytäseuruetta tullessamme, ts. ravintola oli lähes tyhjä. Odotimme pöydässä tarjoilijaa lähes puoli tuntia ja lopulta jouduimme pyytämään tarjoilijan erikseen: " Anteeksi, voisitteko ottaa tilauksemme......" Alkuruokia odotimme toisen puoli tuntia ja tiedustellessa aikataulua, kävi ilmi ettei tilauksemme ollut vielä löytänyt tietään keittiöön saakka. Tunnin vierailu kyseisessä ravintolassa ja tuona aikana onnistuimme saamaan ainoastaan kannun vettä. Poistuimme keskustan Frans & Rosalie bistroon, jossa saimme loistavaa palvelua ja upeaa ruokaa!

"Good"
4/6
Merja N.2 years ago · 1 review

Ravintolamiljöö on miellyttävä. Ruoka oli maukasta. Ravintolan ympäristö on kaunis.

Nearby restaurants