Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rovaniemi
Centre
Gustav Kitchen & Bar
Gustav Kitchen & Bar Menu
2022
2023

Gustav Kitchen & Bar

Scandinavian, International, Finnish

Dishes priced around15€

Photo of restaurant Gustav Kitchen & Bar in Centre, Rovaniemi
Gustav Kitchen & Bar is not bookable via Quandoo yet. To make a reservation, contact the restaurant using the details below. Checkout the opening hours first and bear in mind that if you reserve ahead, you won't have to wait in line.

Menu from Gustav Kitchen & Bar

Browse the menu highlights at Gustav Kitchen & Bar and explore the popular dishes people are craving! From starters to something sweet, take a look at what’s in store when you book a table at Gustav Kitchen & Bar. Besides the flavours, you can even check out the prices at this popular spot. Mmmm, we're getting hungry already...

Check out the menu(s)

Menu highlights

Includes dishes that are:

Gluten-free

Vegan

Vegetarian

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Starters

TARTARIA, SIPULIA & PUOLUKKAA

Tällä kertaa isäntämme on päättänyt yhdistää naudan sisäfileestä valmistetun tartarin kanssa pikkelöityä puolukkaa ja karamellisoitua sipulimajoneesia. Maustepippureilla maustettu öljy, paahdettu sipuli sekä raastettu parmesan täydellistävät kokonaisuuden. (L, saatavilla G)

16,00€
PUNAJUURICARPACCIO

Punajuuri on yksi Gustavin lempijuurikkaista, jota isäntämme ylpeydellä tarjoilee kasvisruokien ystäville. Tähän annokseen marinoidun punajuuren tovereina toimivat Västerbottenin juustosta valmistettu kreemi, suolattua boysenmarjaa sekä raastettua keltuaista. Juhlat lautasella, olkaa hyvä! (L,G, saatavilla VEG)

15,00€
SIIKAA, PALSTERNAKKAA & OMENAA

Isäntämme ylistää siikaa, joka koreilee tyylikkäästi vain maullaan. Sokerisuolatun hopeakyljen kanssa Gustav tarjoilee pikkelöityä palsternakkaa, fenkolilla maustettua majoneesia sekä omenasta ja kurkusta valmistettua lientä. Kruunuksi hieman Japanin keittiön shiso-lehtiä - ja siinä se. (M,G)

16,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Mains

KURPITSARISOTTO

Tämä kevään väreihin sopiva risotto on yksi Gustavin lempiruoista, joka sopii kaikkiin aikoihin ja paikkoihin. Se tuo mieleen erään lämpimän kevään Välimeren saarilla, jolloin elämästä nautittiin ilman huolen häivää. Hyvä ruoka oli olennainen osa onnistunutta matkakokemusta ja tämä resepti kulkeutui mukaan kotiin asti. Reseptin mukaan risotto tanssii kattilasssa kurpitsapyreen kanssa ja lopuksi joukkoon lisätään puffattua kvinoaa sekä granaattiomenaa. (L,G, saatavilla VEG)

15,00€
RÖSTI

”Uteliaisuus on kokkailun korkein hyve” on isäntämme kirjaamaton sääntö, jota hän noudattaa aina patojensa äärellä. Niinpä keittiön perusraaka-aineista loihdittiin annos, joka maistuu kokeneemmallekin kulinaristille: perunasta ja kikherneestä paistetun röstin päälle lisätään sitruunahummusta, kyssäkaalia sekä piimästä ja jogurtista valmistettua kastiketta. (L,G saatavilla VEG)

15,00€
KUHAA & SINISIMPUKKAKASTIKETTA

Kaikki kala-annosten ystävät käsi pystyyn! Tällä kertaa arvokaloista, kuha pääsee paistettuna estradille. Kuhan kyytipojaksi on keitetty sinisimpukoista täyteläinen kastike ja lautaselle löytää tiensä myös brandade - kalasta ja perunoista valmistettu muhennos. Pikkelöity punasipuli tuo hapokkuutta annokseen ja marinoitu kirjolohen mäti kruunaa lautasen kuninkaan. (L saatavilla,G)

16,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Desserts

SUKLAAKAKKUA, KINUSKIA & MALLASJÄÄTELÖÄ

Gustav on tunnetusti makeiden herkkujen ystävä ja tämä on yksi isäntämme lempijälkiruoista, kun päivään tarvitaan lohtua. Pehmeän suklaakakun lisäksi tarjoillaan mallasjäätelöä ja kahvilla maustettua kinuskia, jota lisätään annokseen runsain mitoin. Voi pojat mikä lopetus aterialle! (L, saatavilla G)

10,00€
HILLAA, LAKRITSIA & MARENKIA

Tämän jälkiruoan valmistamiseen osallistuivat Gustavin lapsenlapsetkin - viime syksynä suolla, kumisaappaat jalassa ja marjaämpärit kourassa nimittäin. Nyt syksyn säilötyistä hilloista syntyy täyteläinen juustokakku! Jottei annos kävisi liian tylsäksi, lisätään lautaselle kurpitsansiemenistä valmistettu praline, lakritsijäätelöä ja lopuksi paahdetaan marenkia kakun päälle. (L,G)

10,00€
MUSTIKKAA, MAITOA & KUUSTA

Parhaat reseptit kulkeutuvat sukupolvelta toiselle. Jo pienenä poikana Gustav sai nauttia isoäidin leipomaa mustikkapiirakkaa, jota valmistaessaan hän palaa takaisin lapsuuden muistoihin Keminmaahan. Iän tuoman kokemuksen turvin isäntämme uskaltaa lisätä annokseen kardemumma-maitomoussea sekä kuusijäätelöä. Tämän olisi ”mumpparakin” hyväksynyt. (L,G)

10,00€