Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Espoo
Matinkylä
Capella Bistro
Capella Bistro Reviews

Capella Bistro

International, Indian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Capella Bistro in Matinkylä, Espoo

Fast and free booking for:

Reviews of Capella Bistro (8)

Read what people think about Capella Bistro. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Capella Bistro before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Capella Bistro and book a table with confidence!

4.4/6

8 reviews

Food:Good
Atmosphere:Lively
Service:Good
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Good
Noise levels:Pleasant
62
52
42
31
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Good"
4/6
Jutta M.8 months ago · 1 review

Kiitos henkilökunnalle siitä, että sitkeästi ja uutterasti teitte työtä sen eteen, että 12 ihmistä sai yhtäaikaa syötävää. Hyvä palvelu!

"Not good "
2/6
Esko J.2 years ago · 1 review

Syötiin Butter Chicken, Lamb Jalfrezi and 2x BBQ-Pekoni hampurilainen ja 2x Naan leipä. - Lamb oli kuulemma ihan hyvä - Butter Chickenillä ei ole mitään tekemistä oikean tuon nimisen ruoan kanssa. Kastike oli omituisen makea eikä mitenkään vastannut nepalilaista/intialaista butter chickeniä mitä tuossa lähdettiin tilatessa hakemaan. Perus kanaa äitelän makeassa kermakastikkeessa, parempaa saa kun tekee itse kotona. Kana lihana itsessään oli ihan ok, mutta itse annos, kastike yms. lisäkkeet iso pettymys. - Listan BBQ-Pekoni hampurilaiset tilattiin lapsille, annoksessa ei ole listattu BBQ-kastiketta mihin koko hampurilainen oli hukutettu. Jos olisi tiennyt etukäteen, olisi blockattu pois, koska tuo ei lapsille maistu. Annoksessa mainittiin kyllä kaikki muu, paitsi tuo kastike. Iso pettymys tämäkin. Palvelu oli ystävällistä, ilmapiiri vähän niin ja näin, musiikki soi kovalla ja viereisessä pöydässä örisi joku kanta-asiakas tuoppinsa kanssa, kiva perheen kanssa ruokailla. Olen täysin, 100% varma, ettei koskaan tule mentyä uudelleen. Ehkä korkeintaan ulos terassille kaljalle, muttei mitään ruokaan viittaavaa. Ikinä. Ei saa rahalle vastinetta mitenkään, valitettavasti.

"Good"
4/6
Teemu S.2 years ago · 4 reviews

Monenlaista syötävää. Koko seurue piti ruoka-annoksista. Kuumahko ja hieman tunkkainen ilma.

"Excellent"
6/6
Tuomo N.4 years ago · 1 review

Erittäin maistuva ruoka! Kasvisvaihtoehtoja riittävästi ja muutenkin monipuolinen menu. Suosittelen!

"Average"
3/6
Elli T.4 years ago · 1 review

Tarjoilijat eivät tulleet kysymään tilauksiamme, tämän jälkeen odotimme ruokia noin tunnin yhteensä, annokset tulivat porukallemme eri aikaan. Itselleni tuli ruokaan kuuluva leipä vasta, kun olin jo lähes syönyt annokseni. Laskua ei tuotu pöytään ja tarjoilijoita ei näkynyt missään, joten maksukin piti hoitaa sisällä. Annosten hintaan nähden (vastaaviin ravintoloihin verrattuna) huono taso.

"Excellent"
6/6
Kaisa V.4 years ago · 1 review

Ihanaa ruokaa, ihan loistavaa! Tosi hyvää ja maukasta hyvää hyvää

"Very good"
5/6
Ulla-Maija F.4 years ago · 1 review

Hyvä ruoka ja tarjoilu erinomaista. Kiva terassi, kiva olla ulkona.

"Very good"
5/6
Nanna V.4 years ago · 1 review

Aina, kun olen käynyt, niin ollut hyvää ruokaa. Hyvä palvelu. Siisti paikka vaikkakin aika pieni.