The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 1
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 2
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 3
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 4
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 5
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 6
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 7
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 8

The Lucky Bastard Itäkeskus

Itäkeskus · Amerikkalainen, Hampurilainen · 
Erittäin hyvä
4.1/6
22 Reviews

The Lucky Bastard Itäkeskus – Tietoja

The Lucky Bastard serves handmade burgers, sides, salads and shakes in Itis shopping center. We wanted to uplift East Helsinki’s restaurant scene with burgers made on scene with the best ingredients possible. Restaurateur Kim Heiniö who was born and raised in East Helsinki wanted to open a restaurant in his old hoods and contribute to the services in the area. The Lucky Bastard wants to be a place for the people to hang, eat, drink and enjoy good music. We also love mother earth, so all of our take away stuff for example is recycled, we suggest you do the same! Recycle or gtfo.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
maanantai
11:00 - 21:00
tiistai
11:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 21:00
torstai
11:00 - 21:00
perjantai
11:00 - 21:00
lauantai
11:00 - 19:00
sunnuntai
12:00 - 18:00

Osoite

The Lucky Bastard Itäkeskus
Itäkatu 1-7
00930 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Juhlamenu

TLB Menu

pdf

Normaali menu

TLB Menu Eng

pdf

22 The Lucky Bastard Itäkeskus Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Miikka H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, tilauksessa inhimillinen virhe jolloin tuli eri burgeri pöytään kuin tilattu. Asia selvisi ripeästi ja toimintaa kuvasi ammatillisuus ja ystävällisyys asiakaspalvelussa. Todella hyvää asiakaspalvelua!! 5/5

"Erinomainen"6/6
Maija A.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, niin hampurilaiset kuin jälkiruokakin. Hyvä palvelu ja rauhallisella paikalla. Sisustus kodikas ja baarihenkinen. Positiivinen kokemus kaikin puolin. Voisin suositella kaikille jotka pitävät kunnon pihvistä hampurilasen välissä.

"Erinomainen"6/6
Mari H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Holly molly, nyt on burgerilla makua! Ihan mieletön paikka - viihtyisä, järjettömän persoonallinen palvelu, mahtava olutvalikoima (valikoimassa myös ihan oma Lucky Bastard -olut), ja ne burgerit. Ja lasku koko riemusta ei juurikaan rasita kukkaroa. We'll be back!

"Upea"5/6
Ville P.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällistä palvelua yhdistettynä maistuvaan burgeriin. Hinta-/laatusuhde oli myös erinomainen. Tunnelma ravintolassa oli rauhallinen ja pystyi jopa kuulemaan oman äänensä.

"Hyvä"4/6
Kirsi V.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka saavat hyvän arvosanan. Ravintolan pöydät olivat täynnä likaisia astioita. Henkilökuntaa oli liian vähän. Salia hoti yksi tosi reipas työntekijä, mutta jatkuvan asiakasvirta piti hänet kassan luona. Keittiössä oli yksi työntekijä, joka ehti tekemään ruuat, tiskejä he hotivat yhdessä. Pöytämme sijaitsi keittiön lähellä ja sieltä tuli kova ruuan käry nenäämme koko ajan. Pitäisikö tuuletusta parantaa?

"Okei"3/6
Linda T.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hampurilaisen pihvi oli paistettu täysin kypsäksi, vaikka seuralaisen pihvi oli jätetty mediumiksi. Pihvistä puuttui myös suola ja majoneesi tursui sivuilta. Tilaamamme milkshake vietiin ensin toiseen pöytään ja virheen huomattuaan toivat tämän samaisen shaken meille. Pyysimme uutta, koska henkilö oli jo ehtinyt tätä maistaa ja saimme odottaa uudet puoli tuntia, että pelkästään kermavaahdolta maistuva "mustikka" shake saapui pöytäämme. Liekö vain huonoa tuuria, mutta ensimmäinen kerta ei vakuuttanut.

"Upea"5/6
Leena W.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja ruoka, varsinkin hampurilainen Kevin Bacon, tosi hyvä. Ranskalaiset melkein palaneita ja liian lötköjä. Tätä mieltä olivat molemmat ruokailijat. Ranskalaiset siis voisivat olla rapeampia. Palvelulle täydet pisteet. Tulen toistekin.

"Upea"5/6
Markus R.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ilmapiiri oli ystävällinen. Ruoka tuli nopeasti ja itsejauhetut ja tehdyt hampurilaispihvit olivat mehukkaita ja täynnä makua. Ranskalaisannoksessa ranskalaiset olivat aavistuksen verran turhan kosteita, koska kastikkeet olivat annosteltu suoraan sekaan, eikä erillisiin tarjoiluastioihin.

"Hyvä"4/6
Elina J.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja rento paikka, ystävällisiä työntekijöitä. Itse ruoka oli ok tasoa. Hampurilaisen pihvi ei ollut medium vaan raaka (vaikka mediumin sanottiin olevan). Miinusta myös siitä, että ranskalaiset eivät kuuluneet hampurilaisen (n.14€) kanssa vaan ne piti maksaa erikseen (4-5€)

"Upea"5/6
Pekko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja olut valikoima Hyvä asenne porukalla! Suosittelen!!! Oli hiukan vaikea löytää, kun ei ollut samassa kasassa muiden Itis raflojen kanssa. Kandee laittaa sivuille pari kiintopistettä, niin auutta löytämään.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (maanantai)
helmikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Valitse aika: