FI
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 1
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 2
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 3
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 4
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 5
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 6
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 7
The Lucky Bastard Itäkeskus Helsinki image 8

The Lucky Bastard Itäkeskus

Itäkeskus · Amerikkalainen, Hampurilainen · 
Loistava
4.6/6
15 Reviews

The Lucky Bastard Itäkeskus – Tietoja

The Lucky Bastard serves handmade burgers, sides, salads and shakes in Itis shopping center. We wanted to uplift East Helsinki’s restaurant scene with burgers made on scene with the best ingredients possible. Restaurateur Kim Heiniö who was born and raised in East Helsinki wanted to open a restaurant in his old hoods and contribute to the services in the area. The Lucky Bastard wants to be a place for the people to hang, eat, drink and enjoy good music. We also love mother earth, so all of our take away stuff for example is recycled, we suggest you do the same! Recycle or gtfo.

Siirry ravintolan The Lucky Bastard Itäkeskus verkkosivustoon

Osoite

The Lucky Bastard Itäkeskus
Itäkatu 1-7
00930 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo. 11:00
perjantai
11:00 - 21:00
lauantai
11:00 - 19:00
sunnuntai
12:00 - 18:00
maanantai
11:00 - 21:00
tiistai
11:00 - 21:00
keskiviikko
11:00 - 21:00
torstai
11:00 - 21:00

Festive Menu 2016

TLB Menu

Every Day - All Day
pdf

Menu (General)

TLB Menu Eng

Every Day - All Day
pdf
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

15 The Lucky Bastard Itäkeskus Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Miikka H.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, tilauksessa inhimillinen virhe jolloin tuli eri burgeri pöytään kuin tilattu. Asia selvisi ripeästi ja toimintaa kuvasi ammatillisuus ja ystävällisyys asiakaspalvelussa. Todella hyvää asiakaspalvelua!! 5/5

"Erinomainen"6/6
Maija A.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ruoka, niin hampurilaiset kuin jälkiruokakin. Hyvä palvelu ja rauhallisella paikalla. Sisustus kodikas ja baarihenkinen. Positiivinen kokemus kaikin puolin. Voisin suositella kaikille jotka pitävät kunnon pihvistä hampurilasen välissä.

"Erinomainen"6/6
Mari H.vuosi sitten · 2 arvostelua

Holly molly, nyt on burgerilla makua! Ihan mieletön paikka - viihtyisä, järjettömän persoonallinen palvelu, mahtava olutvalikoima (valikoimassa myös ihan oma Lucky Bastard -olut), ja ne burgerit. Ja lasku koko riemusta ei juurikaan rasita kukkaroa. We'll be back!

"Upea"5/6
Markus R.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ilmapiiri oli ystävällinen. Ruoka tuli nopeasti ja itsejauhetut ja tehdyt hampurilaispihvit olivat mehukkaita ja täynnä makua. Ranskalaisannoksessa ranskalaiset olivat aavistuksen verran turhan kosteita, koska kastikkeet olivat annosteltu suoraan sekaan, eikä erillisiin tarjoiluastioihin.

"Hyvä"4/6
Kirsi V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka saavat hyvän arvosanan. Ravintolan pöydät olivat täynnä likaisia astioita. Henkilökuntaa oli liian vähän. Salia hoti yksi tosi reipas työntekijä, mutta jatkuvan asiakasvirta piti hänet kassan luona. Keittiössä oli yksi työntekijä, joka ehti tekemään ruuat, tiskejä he hotivat yhdessä. Pöytämme sijaitsi keittiön lähellä ja sieltä tuli kova ruuan käry nenäämme koko ajan. Pitäisikö tuuletusta parantaa?

"Okei"3/6
Linda T.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hampurilaisen pihvi oli paistettu täysin kypsäksi, vaikka seuralaisen pihvi oli jätetty mediumiksi. Pihvistä puuttui myös suola ja majoneesi tursui sivuilta. Tilaamamme milkshake vietiin ensin toiseen pöytään ja virheen huomattuaan toivat tämän samaisen shaken meille. Pyysimme uutta, koska henkilö oli jo ehtinyt tätä maistaa ja saimme odottaa uudet puoli tuntia, että pelkästään kermavaahdolta maistuva "mustikka" shake saapui pöytäämme. Liekö vain huonoa tuuria, mutta ensimmäinen kerta ei vakuuttanut.

"Upea"5/6
Leena W.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja ruoka, varsinkin hampurilainen Kevin Bacon, tosi hyvä. Ranskalaiset melkein palaneita ja liian lötköjä. Tätä mieltä olivat molemmat ruokailijat. Ranskalaiset siis voisivat olla rapeampia. Palvelulle täydet pisteet. Tulen toistekin.

"Upea"5/6
Pekko K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja olut valikoima Hyvä asenne porukalla! Suosittelen!!! Oli hiukan vaikea löytää, kun ei ollut samassa kasassa muiden Itis raflojen kanssa. Kandee laittaa sivuille pari kiintopistettä, niin auutta löytämään.

"Upea"5/6
Kirsi K.vuosi sitten · 3 arvostelua

Rento ilmapiiri ja erinomaisia hampurilaisia. Hyvä lisäys Itiksen tarjontaan - paikka, johon voi tulla syömään hyvää ruokaa. Musiikki oli vähän kovalla ja bassot jytkyttivät päässä, mutta tämä lienee makuasia.

"Okei"3/6
Henriikka A.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ihan on, medium pihvi oli ehkä medium miinusmiinus ja aika löysä keskeltä. Hampparissa pitäisi olla ehkä enemmän purtavaa. Coleslaw oli ankea. Musiikki itä-räppiä liian kovilla bassoilla, joku ehkä vähän huomaamattomampi taustamusiikki olisi ehkä purrut kohdeyleisöön, joka ainakin sillä kerralla oli pelkkiä perheitä lasten kanssa. (lounasaika viikonloppuna).

2 Henkilöä
12345678
Tänään (perjantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään