The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings

Kalasatamakansainvälinen, drikkipaikka
The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings Helsinki image 1
The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings Helsinki image 2
The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings – Tietoja

The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings:in tislaamokierroksilla pääset tutustumaan Helsingin Kalasatamassa, Työpajankujalla kypsyteltävien, kansainvälisen tason viskin, ginin ja muiden tisleiden tuotannon jaloon taitoon asiantuntijoiden esittelemänä. Voit osallistua perjantaisin ja lauantaisin klo 18 järjestettäville kierroksille hintaan 15 € /hlö. Tislaamorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa järjestettävät kierrokset kestävät noin 45 minuuttia. Tisleitä pääset myös maistelemaan, kun varaat kierroksen jälkeen myös ohjatun maistatuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan Tislaamo Distillery Barin puolella. Maistatukseen sisältyy 3 talon tuotetta 2 cl:n annoksina sekä Helsinki Long Drink. Mikäli haluat varata yksityisen kierroksen muina aikoina, se onnistuu joustavasti maanantaista lauantaihin – olethan yhteydessä ja kerro toiveistasi sähköpostitse info@hdco.fi tai tekemällä kyselyn oheisen varaus-widgetin kautta.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
Suljettu
Wednesday
Suljettu
Thursday
Suljettu
Friday
18:00 - 00:00
Saturday
18:00 - 00:00

Osoite

The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings
Työpajankatu 2A R3
00580 Helsinki

Reviews coming soon - Reserve and be the first!

Lisää kohteesta The Helsinki Distilling Co. Tours & Tastings, Helsinki

Helsingin Kalasatamassa, kaupunki- ja ravintolakulttuuria sykkivän Teurastamon alueella Työpajankadulla sijaitsevan The Helsinki Distilling Companyn Tours & Taistings –tislaamokierroksella näet ja kuulet, miten ja millaisilla taidoilla, intohimolla sekä laitteilla kotimaista viskiä, giniä ja tisleitä valmistetaan. Kierroksella oppaanasi toimivat asiantuntijat kertovat myös kolmen kaveruksen vuonna 2014 perustaman tislaamoyrityksen historiasta, ja saatatpa saada mahdollisuuden kuulla myös viimeisimmistä kehitteillä olevista juomista (hys!). Punatiilisen tislaamorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa kypsytellään tammitynnyreissä muun muassa kansainvälisiäkin palkintoja voittanutta Helsinki Dry Giniä, Suomen ainoaa akvaviittia (Helsingfors Fiskhamns Akvavit), sekä suomalaisista omenoista hedelmäisyytensä saavaa omenabrandyä (Helsinki Applejack).

Jotta mielenkiintoinen kierros ei päättyisi kuivin suin, on sinulla mahdollisuus varata paikkasi sen jälkeen myös ohjatulle maistatukselle, jolla juuri kuulemasi tislaamisen tieto-taito konkretisoituu lasissa, ja pääset aistimaan talon tuotteiden hienoista aromeista ja mauista. Maistatukseen kuuluu kolmen, 2 cl:n annoksina tarjoiltavan tuotteen lisäksi myös Helsinki Long Drink, jonka maku on täyteläinen, mutta raikas, tuttuja lonkeroita vähemmän makea ja väri raikkaan pinkki. Maistatukset järjestetään tislaamorakennuksen toisen kerroksen tunnelmallisessa, teollisuusestetiikkaa henkivässä Tislaamo Distillery Barissa.