Arvostelut: Royal Gurkha

Keskustanepalilainen, aasialainen
Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Royal Gurkha Lahti image 1
Royal Gurkha Lahti image 2
Royal Gurkha Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Royal Gurkha arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Royal Gurkha annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
7 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Hannele L.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa sisälläboli viihtyisä ympäristö. Ruokalista oli monipuolinen ja selkeä. Ruoan tarjollepano oli kaunis, Palvelu ystävällistä ja kohteliaan mutkatonta. Hinnat olivat sopivat raaka-aineisiin nähden. Ainoa miinus oli wcstä puuttunut saippua.

"Erinomainen"
6/6
Mari B.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Lämmin suositus! Erittäin hyvä palvelu ja loistava ruoka! Siisti miljöö ja sisustus. Hyvä sijainti Lahden torin kupeessa, parkkipaikkoja runsaasti ravintolan välittömässä läheisyydessä! Tänne kannattaa poiketa. Suosittelut!

"Upea"
5/6
Heikki V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen vastaanotto, tarjoilija muutenkin erittäin hyvä. Ruoka oli hyvää, naan-leipä taivaallista, tarjoilijan suositukset oivalliset. Söimme alkukeiton ja pääruokana kana-lammas yhdistelmän riisin kera. Jos ei ole suuri nälkä, niin kannattaa jakaa kahdelle, ei jaksettu syödä kaikkea. Suosittelen käyntiä.

"Upea"
5/6
Meri L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, reilut annokset sekä ystävällinen henkilökunta. Suosittelen kaikille. Hinta- laatu suhde kohdallaan. Listalta löytyy kaikille varmasti jotakin eikä jätä nälkää. Todella hyvä, menisin uudestaan.

"Upea"
5/6
Matti K.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

EI ennakkoluuloja, ruoka todella hyvää ja palvelu pelasi. suosittelen. Tänne voi tulla milloin tahansa käymään. Kun vertaan kokemuksiini pääkaupungin intialaisista niin peittoaa joka kategoriassa. Ja yllätys oli vielä tosi edullinen hintataso.

"Upea"
5/6
Juha K.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvät ruoat, nopea ja ystävällinen palvelu. Kohtuulliset hinnat. Maistoin paikallista olutta. Hyvää oli. Ja olut oli myös kylmää. Avattiin ennen tarjoilua. Puhdas lasi kuului hintaan. Noin. 25 sanaa.

"Upea"
5/6
Markku H.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen ystävällinen ja kohtelias palvelu ja ruoka hyvää, samoin juomavalikoima. Sisustus ja näkymät myös hienot. Sisäänkäynnin portaiden matto oli kovasti kehnossa kunnossa, se ainoana moitteena.

"Upea"
5/6
Erkki L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Erinomainen sijainti. Hinta laatu suhde erinomainen. Upea lämmin terassi josta näköala suoraan Lahden torille. Ravintolan tilat kauniit ja tunnelmalliset. Miellyttävä kokemus.