Ravintolat
Päijät-Häme
Lahti
Keskusta
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha Arvostelut

Arvostelut: Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha

Keskustanepalilainen, aasialainen, intialainen
Loistava
5.3/6
12 arvostelua
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha Lahti image 1
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha Lahti image 2
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

12 Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
12 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eeva S.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Kohtelias henkilökunta, hyvä ruoka. Kohtuullinen ruoan odotusaika. Parasta nepalilaista kasvisruokaa, mitä olen koskaan syönyt. Nanleipä, nam!

"Erinomainen"
6/6
Marja N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu. Ruoka maultaan ja esillepanoltaan loistavaa. Jokaiselle löytyy sopivia annoksia. Meille maistuivat kana - ja kasvisvaihtoehdot. Testasin nepalilaisen oluen myös. Kannattaa tulla kauempaakin. Erinomainen perheravintola.

"Erinomainen"
6/6
Hannele L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa sisälläboli viihtyisä ympäristö. Ruokalista oli monipuolinen ja selkeä. Ruoan tarjollepano oli kaunis, Palvelu ystävällistä ja kohteliaan mutkatonta. Hinnat olivat sopivat raaka-aineisiin nähden. Ainoa miinus oli wcstä puuttunut saippua.

"Erinomainen"
6/6
Mari B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Lämmin suositus! Erittäin hyvä palvelu ja loistava ruoka! Siisti miljöö ja sisustus. Hyvä sijainti Lahden torin kupeessa, parkkipaikkoja runsaasti ravintolan välittömässä läheisyydessä! Tänne kannattaa poiketa. Suosittelut!

"Upea"
5/6
Heikki V.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen vastaanotto, tarjoilija muutenkin erittäin hyvä. Ruoka oli hyvää, naan-leipä taivaallista, tarjoilijan suositukset oivalliset. Söimme alkukeiton ja pääruokana kana-lammas yhdistelmän riisin kera. Jos ei ole suuri nälkä, niin kannattaa jakaa kahdelle, ei jaksettu syödä kaikkea. Suosittelen käyntiä.

"Upea"
5/6
Matti K.vuosi sitten · 1 arvostelu

EI ennakkoluuloja, ruoka todella hyvää ja palvelu pelasi. suosittelen. Tänne voi tulla milloin tahansa käymään. Kun vertaan kokemuksiini pääkaupungin intialaisista niin peittoaa joka kategoriassa. Ja yllätys oli vielä tosi edullinen hintataso.

"Upea"
5/6
Virpi H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli hyvää. Tilasimme sisareni kanssa puoliksi annoksen, jossa oli lammasta, kanaa ja jättirapuja. Hintaan kuului myös riisi ja naan-leipää. ihan riittävä annos ja hinta kohdallaan.

"Upea"
5/6
Juha K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvät ruoat, nopea ja ystävällinen palvelu. Kohtuulliset hinnat. Maistoin paikallista olutta. Hyvää oli. Ja olut oli myös kylmää. Avattiin ennen tarjoilua. Puhdas lasi kuului hintaan. Noin. 25 sanaa.

"Upea"
5/6
Erkki L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu. Erinomainen sijainti. Hinta laatu suhde erinomainen. Upea lämmin terassi josta näköala suoraan Lahden torille. Ravintolan tilat kauniit ja tunnelmalliset. Miellyttävä kokemus.

"Upea"
5/6
Satu K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli nopeaa ja ystävällisistä, vaikka sali täyttyi juuri siihen aikaan kun tulimme. Ruoka oli maistuvaa ja annokset sopivan kokoisia. Leivät tulivat suoraan uunista rapeina.