Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Pori
Keskusta
Ravintola Tamarin Pori

Ravintola Tamarin Pori

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Ravintola Tamarin Pori, Keskusta, Pori
Ravintola Tamarin Pori ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Tamarin Pori – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Wednesday
11:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 20:00
Friday
11:00 - 20:00
Saturday
11:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 20:00
Tuesday
11:00 - 20:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Tamarin Pori

Tamarin Pori on thaimaalaista ruokaa tarjoava ravintola Porin keskustassa, Siltapuistonkadulla, Kauppakeskus Puuvillan toisessa kerroksessa. Perinteiset thai-keittiön herkut sekä modernimmatkin thaimaalaiset annokset ovat tarjolla joka päivä kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tamarin Porissa voi herkutella mielen mukaan päivittäin vaihtuvasta lounasbuffet’sta tavanomaisiin lounasaikoihin. Late Lunch kello kahdesta kuuteen palvelee lounaalta myöhästyneitä à la carte –listan annoksin edulliseen hintaan. Listalta löytyy herkullisia makuelämyksiä jokaiseen makuun ja eri tulisuusasteilla. Ja esim. nuudeliannoksista kuuluu tulleen monien lasten suosikkeja! Perinteisiin thaimaalaisiin asuihin pukeutuneet tarjoilijat ovat erittäin ystävällisiä ja kauniit ruoka-annokset tarjoillaan pöytää aurinkoisen hymyn kera. Rauhallinen tunnelma thaimaalaisin esinein sisustetussa ympäristössä tarjoaa mahdollisuuden rentoon herkutteluun kaikenlaisille seurueille ystävyksistä ja pariskunnista lapsiperheisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Tamarin Pori pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Tamarin Pori ei ole pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Tamarin Pori?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Tamarin Pori?

Miksi kohteesta Ravintola Tamarin Pori puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Tamarin Pori. Ravintola Tamarin Pori sijaitsee alueella Keskusta, Pori, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Ravintola Tamarin Pori erottuu muista kaupungin Pori paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.