Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Porvoo
Keskusta
Ravintola Ranta-Aitta
Ravintola Ranta-Aitta ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Ranta-Aitta – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Ranta-Aitta

Ravintola Ranta-Aitta tarjoaa paikallisiin raaka-aineisiin panostavia pohjoismaisia makuja japanilais-aasialaisin ja kansainvälisin vivahtein. Sijainti upealla paikalla Porvoon keskustassa, historiallisissa ranta-aitoissa kruunaa ravintolaelämyksen idyllisin jokinäkymin. Ruokien valmistuksessa hyödynnetään ranskalaisen keittiön menetelmiä ja kansainvälisen huipputason ammattitaitoa. Ravintolan perustajalla, Robert von Bellillä on pitkä, helsinkiläisissä huippuravintoloissa hankittu kokemus keittiömestarina ja -päällikkönä. Ravintola Ranta-Aitan lähiruuasta pääsee nauttimaan myös kahden ranta-aitan väliin jäävälle pihalle rakennetulla terassilla. Mikä sen parempaa kuin nauttia ainutlaatuisista porvoolaisista mauista ja tunnelmasta yhdessä kaupungin alkuperäisimmistä kortteleista hyvien ystävien ja koko perheen kesken.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Ranta-Aitta pöytiä ulkona?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Ranta-Aitta on pöytiä ulkona.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Ranta-Aitta?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Ranta-Aitta?

Miksi kohteesta Ravintola Ranta-Aitta puhutaan niin paljon? Erinomainen pohjoismainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Ranta-Aitta. Ravintola Ranta-Aitta sijaitsee alueella Keskusta, Porvoo, ja tarjoilee annoksia kuten japanilainen, aasialainen fuusioruoka, kansainvälinen. Katso, miten Ravintola Ranta-Aitta erottuu muista kaupungin Porvoo paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.