Ravintola Musta Lammas

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 2 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Kummisetä

Keskusta
5.2/6174
Kummisetä

Ruokaravintola Tori

Päiväranta
Ruokaravintola Tori

Ravintola Musta Lammas – Tietoja

Ravintola Musta Lammas tarjoilee unohtumattomia elämyksiä ja gourmet-kausiruokaa Satamakadulla Kuopion keskustassa. Ravintolan ruokalista vaihtuu neljä kertaa vuodessa sesongin parhaiden raaka-aineiden mukaan, minkä lisäksi erilaiset teemaviikot tarjoavat aina uusia upeita suomalaisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä. Musta Lammas tarjoaa taattua laatua ja kaikin puolin varmaa otetta monen vuosikymmenen kokemuksella. Lisäksi hieno sijainti historiallisessa ympäristössä tuo ravintolan ilmapiiriin aivan oman erityisen lisänsä.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00

Osoite

Ravintola Musta Lammas
Satamakatu 4
70100 Kuopio

0 Ravintola Musta Lammas arvostelua

Lisää kohteesta Ravintola Musta Lammas, Kuopio

Mustan Lampaan keittiössä jokainen ruokalaji valmistetaan alusta loppuun paikan päällä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista rakentuu aina kauden parhaiden makujen varaan, ja keittiö tarjoilee modernin keittotaidon taidonnäytteitä ja kansainvälisiä gourmet-elämyksiä. Tarjolla on à la carte -lista ja yllätysmenu. Kaikkien annosten maut on suunniteltu huolella yhteensopiviksi kokonaisuuksiksi raaka-aineita kunnioittaen. Tasapainoisuus, yksinkertaisuus ja makujen harmonia ovat annosten perusominaisuuksia, minkä lisäksi huolitellun kaunis esillepano tuo niihin oman mielenkiintoisen ulottuvuuden. Yllätysmenu rakentuu myös aina sesongin tuotteiden ympärille ja on oiva tapa nauttia kattaus keittiön valitsemia upeita makuja aina neljästä ruokalajista ylöspäin.

Ravintola Musta Lammas sijaitsee Kuopion keskustassa ainutlaatuisessa miljöössä Satamakadun vuonna 1862 rakennetuissa kellariholveissa, jotka olivat alunperin oluttehtaan käytössä. Musta Lammas aloitti näissä tiloissa vuonna 1982 ja on siitä lähtien pitänyt paikkansa yhtenä Kuopion ja Suomen ykkösruokapaikoista. Upeat puitteet, Suomen luonnon paras anti, luova ja taidokas keittiöhenkilökunta sekä luonteva ja asiantunteva palvelu yhdessä tekevät ruokailusta Mustassa Lampaassa kokonaisvaltaisen nautinnon ja luovat elämyksiä, jotka eivät unohdu.

Ravintola on gastronomisen seuran Chaine des Rotisseurs’n kilpiravintola.