Ruokalista – Ravintola Kutaisi
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Gluteeniton
Vegaani
Kasvis
Alkuruoat
PKHALI
Pinaatti-, punajuuri- ja vihreä paputahna yrteillä ja saksanpähkinällä
SOKO KETSE
Uuniherkkusienet juustolla
SHQMERULIS GUFTA
Lihapullia smetana-valkosipulikastikkeessa
Lisukkeet
KHACHAPURI
Juustolla täytetty leipä
LOBIANI
Paputäytteinen uunileipä
ADJARULI KHACHAPURI
Veneen muotoinen juustoleipä voilla ja raa'alla munankeltuaisella
Pääruoat
KHARCHO
Mausteinen kanapata pähkinäkastikkeessa
SOUP KHARCHO
Georgialainen tomaattinen naudanlihakeitto hitusella riisiä. Hieman tulinen.
KUPATI
Talon georgialaiset makkarat porsaan- ja naudanlihasta ja paistettuja perunoita talon kastikkeella
Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta
Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!
Syö ulkona. Kerää pisteet.
Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Kutaisi
Ravintola Kutaisi on Ravintola osoitteessa Porrassalmenkatu 11, 50100 Mikkeli. Ravintola Kutaisi on suosittu paikka alueella Keskusta. Etsitpä pientä purtavaa tai pitkän kaavan herkuttelukokemusta, kannattaa tutustua kohteen Ravintola Kutaisi annoksiin ja kokea autenttinen georgialainen ruoka kaupungissa Mikkeli.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Ravintola Kutaisi pöytiä ulkona?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Kutaisi?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Kutaisi?
Miksi kohteesta Ravintola Kutaisi puhutaan niin paljon? Erinomainen georgialainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Kutaisi. Ravintola Kutaisi sijaitsee alueella Keskusta, Mikkeli, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten Ravintola Kutaisi erottuu muista kaupungin Mikkeli paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.
