Arvostelut: Ravintola Helmi Grilli

Hyvä
2.9/6
7 arvostelua
Ravintola Helmi Grilli Helsinki image 1
Ravintola Helmi Grilli Helsinki image 2
Ravintola Helmi Grilli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

7 Ravintola Helmi Grilli arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Helmi Grilli annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Hyvä
2.9/6
7 arvostelua
Tunnelma:Miellyttävä
Palvelu:Keskiverto
Ruoka:Miellyttävä
Melu:Siedettävä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Melko kauan
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Okei"
3/6
Merja Anneli K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ei ollut entisellään: Scampipannu ei ollut chilimarinoitua, Helmen paistia ei ollut tilattavissa, kaikkia listan viinejä ei ollut ja yksi lämmin ruoka kuudesta myöhästyi pahasti. Tuota myöhästymistä sitten talon puolelta hyviteltiin tuomalla salmari-shotit ja pikkuleipiä. Likaisten astioiden kerääminen kesti ja wc-paperi puuttui. Tarjoilijalla oli selviä vaikeuksia, ei ymmärtänyt jälkiruokaviinitilausta, vaan joutui käymään varmistamassa pullon kanssa. Musiikkia piti pyytää pienentämään kahdesti ja jälkiruokalistakin piti käydä itse hakemassa. Tarjoilijan ystävällisyydessä ei ollut sinänsä mitään valittamista. Lauantaina klo 16 paikalla oli meidän lisäksi vain 2 muuta henkilöä ja illan kuluessakin tuli vain 4 henkilöä lisää. Kertonee paikan nykysuosiosta. Meillekin tämä oli nyt Helmi Grillin hyvästijättö. Annamme tästä kaikesta huolimatta kolmosen, sillä meidän pöytäseurueemme oli sentään mitä parhain =) !

"Hyvä"
4/6
Mari H.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää ja palvelu oli tosi ystävällistä,mutta homma ei oikein silti toiminut niinkuin pitäisi. Ensin tultiin kysymään alkuruoat. Se tuotiin. Sen jälkeen kysyttiin juomat ja kun yksi oli sanonut juomatilauksensa,niin sitä lähdettiin hakemaan. Sitten kysyttiin seuraavalta ja taas haettiin vain yksi juoma jne.

"Hyvä"
4/6
Risto T.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Söimme hyvää ruokaa ja salaattikin oli tuoretta ja raikasta. Joulu puffetti ei näyttänyt kovin kummoiselta, joten tilasimme listalta. Oli positiivinen kokemus koko meidän viiden hengen seurueelle.

"Okei"
3/6
Minni L.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Jälkiruoka ei ollut itse tehtyä, mutta ruoka oli muuten hyvää. Ravintola oli lähes tyhjä lauantai-iltana. Palvelu oli ystävällistä ja lapset otettiin huomioon monella eri tavalla.

"Okei"
3/6
Ari J.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

2 töissä. Palvelu hidasta ja wc likainen. Listassa luki Perry, toi omenaa. Ruoka oli hyvää. Paljon on jengi vähentynyt. Onko mistajat vaihtunut? Hinnat korkeita, miksi?