Ravintola Haikaranpesä

Haukilahtikalaravintola
Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Ravintola Haikaranpesä – Tietoja

Haikaranpesä on tyylikäs näköalaravintola Hauenkalliolla Espoossa. Ravintolan ainutlaatuinen sijainti Haukilahden vesitornissa takaa upeat näkymät kaupungin yli. Pöydät katetaan koreaksi merellisen lounasbuffet muodossa viikon jokaisena päivänä. Huurrepöytä tarjoilee kattauksen kylmiä liha-, kala- ja äyriäisherkkuja sekä raikkaita salaatteja ja kasviksia, kun taas lämminpöydässä on joka päivä tarjolla lämmin kala- ja liharuokavaihtoehto. Herkulliset leivonnaiset ja muut jälkiruoat kruunaavat laadukkaan lounaan. Iltaisin ravintola toimii upeana näyttämönä eri kokoisille yksityistilaisuuksille.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Friday
11:00 - 16:00
Saturday
12:00 - 18:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 16:00
Tuesday
11:00 - 16:00
Wednesday
11:00 - 16:00
Thursday
11:00 - 16:00

Osoite

Ravintola Haikaranpesä
Hauenkallio 3
02170 Espoo

180 Ravintola Haikaranpesä arvostelua

Loistava
5.2/6
180 arvostelua
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
"Erinomainen"
6/6
Pasi J.vuosi sitten · 3 arvostelua

Very comfortable and quiet restaurant. Beautiful view to the sea.

"Erinomainen"
6/6
Jouni R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Haikarenpesän laatu on omaa luokkaansa. Nyt 4 kertaa lyhyen ajan sisään käyneenä en ole kertaakaan joutunut pettymään. Hyvä ruoka, näköala ja tunnelma. Henkilökunnalle iso plussa ystävällisyydestä ja palvelusta!

"Erinomainen"
6/6
Timo L.vuosi sitten · 3 arvostelua

Ruoka todella hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa ja hyvin palvelevaa. P-paikat löytyi ja aurinkoinen sää takaa komeat näkymät. Paikka voi suositella lämpimästi kaikille jotka haluavat syödä hyvin.

Lisää kohteesta Ravintola Haikaranpesä, Espoo

Haukilahden vesitornissa Espoossa sijaitseva ravintola Haikaranpesä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ruokailuun ja viihtymiseen. Näkymät 76 metriä merenpinnan yläpuolella ovat vertaansa vailla. Näistä maisemista pääset nauttimaan ravintolan merellisen lounasbuffet äärellä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Runsaan noutopöydän antimet tarjoavat kala- ja lihaherkkuja moneen makuun, myös monia lasten suosikkeja. Perjantaisin asiakkaat pääsevät viihtymään livemusiikkia ja hyvää ruokaa tarjoilevassa Jazz & Dinner -tapahtumassa. Aloita viikonloppu korkealentoisesti Hauenkalliolla ja nauti à la carte -listan kalapainotteisista antimista ja noutopöydän alku- ja jälkiruoista housebandin rytmien tahdissa.

Monenlaiset yksityisjuhlat onnistuvat Haikaranpesässä aina taidolla ja tyylillä. Vastaavaa ympäristöä ja maisemia on vaikea muualta löytää, minkä vuoksi voit luoda todella yksilöllisen ja vaikuttavan tilaisuuden. Menu ja muut järjestelyt suunnitellaan aina omien toiveidesi mukaan. Ravintolan tiloissa onnistuvat yksityisillalliset 10 hengen seurueista aina 150 hengen illallisiin asti. Tilassa on myös tanssimahdollisuus, joten erilaiset tilaisuudet aina muodollisista illallisista, letkeisiin pippaloihin järjestyvät paikassa sujuvasti.