Quandoo
(FI) Suomi
5.1 /6 Loistava 143 arvostelua

Ravintola Haikaranpesä

Haukilahti Kala €€€ +100

Sinun Ravintola Haikaranpesä

Haikaranpesä on tyylikäs näköalaravintola Hauenkalliolla Espoossa. Ravintolan ainutlaatuinen sijainti Haukilahden vesitornissa takaa upeat näkymät kaupungin yli. Pöydät katetaan koreaksi merellisen lounasbuffet muodossa viikon jokaisena päivänä. Huurrepöytä tarjoilee kattauksen kylmiä liha-, kala- ja äyriäisherkkuja sekä raikkaita salaatteja ja kasviksia, kun taas lämminpöydässä on joka päivä tarjolla lämmin kala- ja liharuokavaihtoehto. Herkulliset leivonnaiset ja muut jälkiruoat kruunaavat laadukkaan lounaan. Iltaisin ravintola toimii upeana näyttämönä eri kokoisille yksityistilaisuuksille.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 16:00
  • Tiistai 11:00 - 16:00
  • Keskiviikko 11:00 - 16:00
  • Torstai 11:00 - 16:00
  • Perjantai 11:00 - 16:00
  • Lauantai 12:00 - 18:00
  • Sunnutai 12:00 - 18:00
Ravintola Haikaranpesä, Hauenkallio 3, 02170 Espoo

Filosofia

Haukilahden vesitornissa Espoossa sijaitseva ravintola Haikaranpesä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ruokailuun ja viihtymiseen. Näkymät 76 metriä merenpinnan yläpuolella ovat vertaansa vailla. Näistä maisemista pääset nauttimaan ravintolan merellisen lounasbuffet äärellä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Runsaan noutopöydän antimet tarjoavat kala- ja lihaherkkuja moneen makuun, myös monia lasten suosikkeja. Perjantaisin asiakkaat pääsevät viihtymään livemusiikkia ja hyvää ruokaa tarjoilevassa Jazz & Dinner -tapahtumassa. Aloita viikonloppu korkealentoisesti Hauenkalliolla ja nauti à la carte -listan kalapainotteisista antimista ja noutopöydän alku- ja jälkiruoista housebandin rytmien tahdissa.

Monenlaiset yksityisjuhlat onnistuvat Haikaranpesässä aina taidolla ja tyylillä. Vastaavaa ympäristöä ja maisemia on vaikea muualta löytää, minkä vuoksi voit luoda todella yksilöllisen ja vaikuttavan tilaisuuden. Menu ja muut järjestelyt suunnitellaan aina omien toiveidesi mukaan. Ravintolan tiloissa onnistuvat yksityisillalliset 10 hengen seurueista aina 150 hengen illallisiin asti. Tilassa on myös tanssimahdollisuus, joten erilaiset tilaisuudet aina muodollisista illallisista, letkeisiin pippaloihin järjestyvät paikassa sujuvasti.

Esimerkkimenu

143 arvostelua

5.1 /6 Loistava 143 arvostelua
Ruoka: taivaallinen
Melu: hiljainen
Palvelu: ystävällinen
Tunnelma: loistava
Laatu/Hinta: edullinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
61 6
56 5
16 4
7 3
1 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
10.09.2017 09:31

Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. Runsas kylmä alkupalapöytä ja maittava lämmin pöytä. Kiitos keittiölle! Mahtavat näköalat ruokailun lomassa lisäsivät tunnelmaa sadekelistä huolimatta. Kokemisen arvoinen paikka, suosittelen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
28.08.2017 08:21

Erinomainen, monipuolinen ruoka. Jos vielä haluatte parantaa, niin lisäisin ituja, papuja tms. Lämmin kasvisruoka oli tosi maistuvaa. Tarjoilija kova puhumaan, meille ok, mutta joitakin saattaa häiritä ..

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.11.2016 14:02

superior service, outstanding view, friendly nature, a taste of delicious food, touch of Finland - high quality in every detail, hospitality: the place is worth to visit in Finlans!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 09:07

Takuuvarma edustuslounaspaikka. Kannattaa tulla kauempaakin. Olisi hyvä jos web-sivuilla kerrottaisiin julkisten kulkuneuvojen käyttömahdollisuus niin voisi ajatella viinilasillistakin. Mutta laaja sorttimentti, hyvät maut ja ystävällinen palvelu.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.06.2016 07:29

Olen käynyt viimeisen vuoden aikana tässä ravintolassa jo usemman kerran ja käynti oli nytkin yhtä ihana. Paikka on upea; suuri vesitorni ja mielettömät näkymät. Sisältä ravintola on yksinkertaisen tyylikäs; se antaa tilaa itse rakennukselle ja näkymälle. Kunnon valkoisen pöytäliinat ja kangasservetit ovat ihanat. Palvelu on loistavaa, ruoka herkullista ja sitä on runsaasti, sekä siistit vessat. Minulle riittivät pelkkä alkupalapöytä ja jälkkäripöytä. Lämmintä ruokaa ei kaipaa. Todella herkkulliset kalat!! Hinta on ei ole halvimmasta päästä, lounas lähes 50 e/hlö. Itse menisin yksityishenkilö tod näk vain erityispäivinä, normilounasta sinne ei mennä syömään. Nytkin oli kyseessä työpaikan eläkelounas, eli juhlatilaisuus. Ja tavalliseksi lounaspaikaksi ravintola ei tuskin haluakaan profilioitua. Mutta kaiken kaikkiaan, ihan paikka!! Ei todellakaan tarvitse lähteä helsinkiin syömään hyvin

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 12:03

Ravintola Haikaranpesässä ilta oli onnistunut kaikinpuolin, hyvä ruoka, hyvä viini, hyvät näköalat ja kiva musiikki. Suosittelen kavereillenikin mennä käymään Ravintola Haikaranpesässä. Tunnelma oli kaikinpuolin aivan loistava.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.08.2017 14:21

Hyvät näkymät. Alkupalapöytä monipuolinen ja kaikki hyvää. Paitsi mieheni kaipasi liha-alkupalojen kera hillokkeita/kastikkeita tms.Lämminruoka ihan OK. Jälkiruokapöydässä ihmetytti mansikkakakku, jonka päällinen ei ollut kermavaahtoa vaan tehty kasvisrasvasta (tms) ja joka maistui pahalta, syömättä jäi. Kun annoin siitä palautetta, minulle vastatttiin että se on tehty kasvisrasvasta jotta se käy myös vegaaneille! Vegaaneille ei ollut alkuruokapöydässä muuta kuin leipää, vihersalaattia, perunoiya ja oliiveja ja lämminruokapöydässä juurespaistosta+kermaperunoita ja kanttarellikastiketta (?) (en tiedä, oliko vegaani vai sisälsikö esim kermaa). Miksi siis pilata kaikkien mansikkakakku? Toki jälkiruokapöydässä oli muutakin kuin tuo mansikkakakku mutta siltikin annan siitä miinusta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.09.2016 00:47

Puitteet taivaan katolla ovat aivan huikeat ja näkymät silmiä hivelevät! Ravintolasali on miellyttävän avara ja ilmava, mikä on tuiki harvinaista pääkaupunkiseudun ravintoloissa. Seisovan pöydän antimet olivat laadukkaita ja todella maittavia. Perjantai-illan jazz-tarjonta oli nautinnollinen ja salli hyvin myös keskustelun pöytäseurueen kanssa. Myös henkilökunta saa kiitokset mutkattomasta ja nopeasta palvelusta. Ainoa miinuspuoli löytyi pääruokana olleesta ankasta. Se oli sitkeää eikä maistunut oikeastaan yhtään miltään. Ellei olisi tiennyt ankkaa syövänsä, olisi ollut todella vaikea keksiä, mitä se ruoka oli. Erittäin miellyttävä ilta hyvän seuran, musiikin ja herkullisten alku- ja jälkiruokien ansiosta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.08.2016 08:33

Tämä oli ensimmäinen vierailu ko. paikkaan. Tuskin jää viimeiseksi. 1. Menimme paikalle klo 13 hätkähdin kun vahtimestari kysyi varausta, tämä oli mielestäni positiivinen yllätys, johon suomessa harvemmin törmää, 2. Pöytäänohjaus heti salissa, juomat jotka kysyttiin heti ja astoiden pois viemisessä ei muutenkaan vitkasteltu. 3 Näkymät ovat huikeat pk-seudun mittakaavassa. 4. Mielestäni 49e tämänlaisesta buffasta on hintalaatusuhteeltaan oikein kohdallaan. Pullon viiniä jos suomesta saisi vielä alle 20e pöytään kannettuna olisi se mukava lisä mutta siihen tuskin koskaan pääsemme.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.05.2016 09:41

Asiakkaiden vastaanotto ja vaatesäilytys toimi hyvin ja palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Asiakkaiden pöytään ohjaus kävi nopeasti ja juoma vaihtoehdot tuli esille. Noutopöytään on mahdollista mennä useampaa reittiä nyt esiteltiin luontevin ja lyhin reitti. Noutopöydän kattaus oli monipuolinen. Sää ei meitä toki tällä kertaa suosinut koska oli sumuista näkymä oli lyhyt, sehän tulee toki tilaamatta ja pyytämättä ;-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.11.2016 10:36

Erittäin viihtyisä ja tyylikäs paikka. Henkilökunta on ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista. Olimme lounastamassa työporukalla Haikaranpesässä ja aika hurahti kuin siivillä. Oli mukavaa rupatella ainutlaatuisessa ja viihtyisässä miljöössä sekä nauttia toinen toistaan herkullisimpia lounaspöydän antimia. Haikaranpesä on hintavahko joten ei sovellu minun jokapäiväiseen lounastukseen. Lisäksi ruokailun jälkeen huomasin syöneeni yltäkyllin joten joka päivän vierailu näkyisi varmasti myös vaa'alla. Suosittelen paikkaa niin asiakastilaisuuksiin kuin pariskunnalle tai vaikkapa koko perheen ruokailukokemukseksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.05.2016 16:16

Ravintola Haikaranpesässä tarjoiltiin ihana ruoka. Se oli kauniisti aseteltu ja kattaus oli siisti. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Paikka oli myös hyvin lapsiystävällinen. Näkymät mitä huikeimmat. Suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.04.2016 18:24

Olimme todella tyytyväisiä ruokailuun Ravintola Haikaranpesässä.Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat olivat ystävällisiä. Alkuruoat varsinkin olivat minun mieleen ,olen kalan ystävä. Menemme mielellään uudestaan,maisematkin ovat sieltä kerrassaan upeat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.05.2016 10:13

Paikka on erittäin hieno, henkilökunta mukavaa, toimivat parkkipaikat. Hintaa voisi ehkä tarkastaa, koska ruoka ei ehkä ole kumminkaan n. 40€kalliimpaa kuin muissa vastaavissa paikoissa. Lähinnä voisitte saada aika paljon enemmän asiakkaita, jos hintaan tulisi pieni tarkistus? Tosin en itse tiedä teidän päivittäistä kävijämäärää, eli voihan olla että asiakkaita riittää. Jori Andberg

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.11.2016 09:59

The restaurant gives a spectacular view from the top. It has very good buffet with multiple meat and fish options to choose from. The service is nice and kind. The place is a bit pricey comparing with other restaurants, but if you plan to have a special occasion, then Haikaranpesä would be really worth considering.

3 arvostelua tähän mennessä 4
31.05.2016 14:52

Excellent view, very good food, but the service could be more efficient and consumer friendly . If you order a bottle of sparkling wine , one would expect that the waitor serves the guests at least the first glass, but the bottle was left at the end of the table and without a word the waitress disappeared.. so I walked around the table and filled up the glasses.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.08.2017 08:31

Ravintola Haikaranpesä tarjoaa hienon näköalan Haukilahden vesitornin huipulta ja laadukkaan lounasbuffetin. Erityisesti alkupalapöytä on erinomainen runsaine liha- ja kalavaihtoehtoineen. Voin suositella Haikaranpesää vaikkapa paremmalle liikelounaalle.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.06.2016 15:32

Ravintola Haikaranpesä oli erittäin hieno paikka ja erityisesti ruoka oli hyvää ja tarjonta monipuolinen. Pöydän sijainti meren puolella ok, mutta sijoittuminen sisääntulokäytävän päähän oli harmillinen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.08.2016 07:27

A good choice for a non-busy business/socializing lunch. Price (49 € pp) is quite high. On the other hand, the view from the dining is exceptional, and the variety and quality of the food is good, although not reaching fine dining level. Recommended while with the right companion.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.10.2016 17:21

Miljöö on kaunis ja tyylikäs, maisema mahtava. Alkuruokapöytä (kala- sekä lihapöytä) oli todella runsas ja maittava. Pääruoka lisukkeineen oli ihan O.K. Jälkiruokapöytä kakkuineen, juustoineen, hilloineen ja jätskineen oli aivan super! Hinta/laatusuhde oli kohdallaan, niin monen ruokalajin lounaalle. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ovimies alakerrassa hoiti tehtävänsä asiallisesti ja huomaavaisesti.