Quandoo
(FI) Suomi
5.2 /6 Loistava 132 arvostelua

Ravintola Haikaranpesä

Haukilahti Kala €€€ +100

Sinun Ravintola Haikaranpesä

Haikaranpesä on tyylikäs näköalaravintola Hauenkalliolla Espoossa. Ravintolan ainutlaatuinen sijainti Haukilahden vesitornissa takaa upeat näkymät kaupungin yli. Pöydät katetaan koreaksi merellisen lounasbuffet muodossa viikon jokaisena päivänä. Huurrepöytä tarjoilee kattauksen kylmiä liha-, kala- ja äyriäisherkkuja sekä raikkaita salaatteja ja kasviksia, kun taas lämminpöydässä on joka päivä tarjolla lämmin kala- ja liharuokavaihtoehto. Herkulliset leivonnaiset ja muut jälkiruoat kruunaavat laadukkaan lounaan. Iltaisin ravintola toimii upeana näyttämönä eri kokoisille yksityistilaisuuksille.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 16:00
  • Tiistai 11:00 - 16:00
  • Keskiviikko 11:00 - 16:00
  • Torstai 11:00 - 16:00
  • Perjantai 11:00 - 16:00
  • Lauantai 12:00 - 18:00
  • Sunnutai 12:00 - 18:00
Ravintola Haikaranpesä, Hauenkallio 3, 02170 Espoo

Filosofia

Haukilahden vesitornissa Espoossa sijaitseva ravintola Haikaranpesä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ruokailuun ja viihtymiseen. Näkymät 76 metriä merenpinnan yläpuolella ovat vertaansa vailla. Näistä maisemista pääset nauttimaan ravintolan merellisen lounasbuffet äärellä niin arkisin kuin viikonloppuisin. Runsaan noutopöydän antimet tarjoavat kala- ja lihaherkkuja moneen makuun, myös monia lasten suosikkeja. Perjantaisin asiakkaat pääsevät viihtymään livemusiikkia ja hyvää ruokaa tarjoilevassa Jazz & Dinner -tapahtumassa. Aloita viikonloppu korkealentoisesti Hauenkalliolla ja nauti à la carte -listan kalapainotteisista antimista ja noutopöydän alku- ja jälkiruoista housebandin rytmien tahdissa.

Monenlaiset yksityisjuhlat onnistuvat Haikaranpesässä aina taidolla ja tyylillä. Vastaavaa ympäristöä ja maisemia on vaikea muualta löytää, minkä vuoksi voit luoda todella yksilöllisen ja vaikuttavan tilaisuuden. Menu ja muut järjestelyt suunnitellaan aina omien toiveidesi mukaan. Ravintolan tiloissa onnistuvat yksityisillalliset 10 hengen seurueista aina 150 hengen illallisiin asti. Tilassa on myös tanssimahdollisuus, joten erilaiset tilaisuudet aina muodollisista illallisista, letkeisiin pippaloihin järjestyvät paikassa sujuvasti.

Esimerkkimenu

132 arvostelua

5.2 /6 Loistava 132 arvostelua
Tunnelma: loistava
Melu: hiljainen
Ruoka: taivaallinen
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: ei odotusaikaa
Laatu/Hinta: edullinen
58 6
51 5
14 4
6 3
1 2
2 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
02.11.2016 14:02

superior service, outstanding view, friendly nature, a taste of delicious food, touch of Finland - high quality in every detail, hospitality: the place is worth to visit in Finlans!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.10.2016 09:07

Takuuvarma edustuslounaspaikka. Kannattaa tulla kauempaakin. Olisi hyvä jos web-sivuilla kerrottaisiin julkisten kulkuneuvojen käyttömahdollisuus niin voisi ajatella viinilasillistakin. Mutta laaja sorttimentti, hyvät maut ja ystävällinen palvelu.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.10.2016 12:03

Ravintola Haikaranpesässä ilta oli onnistunut kaikinpuolin, hyvä ruoka, hyvä viini, hyvät näköalat ja kiva musiikki. Suosittelen kavereillenikin mennä käymään Ravintola Haikaranpesässä. Tunnelma oli kaikinpuolin aivan loistava.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 19:49

Hyvä ruoka seisovassa pöydässä pääruuan risotto oli liian putoaminen. Jazz musiiki toi mukavan tunnelman. Upeat näköalat merelle ja ympäri Espoota Turistit lisäsivät säpinää Onnistumut ilta

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.06.2016 07:29

Olen käynyt viimeisen vuoden aikana tässä ravintolassa jo usemman kerran ja käynti oli nytkin yhtä ihana. Paikka on upea; suuri vesitorni ja mielettömät näkymät. Sisältä ravintola on yksinkertaisen tyylikäs; se antaa tilaa itse rakennukselle ja näkymälle. Kunnon valkoisen pöytäliinat ja kangasservetit ovat ihanat. Palvelu on loistavaa, ruoka herkullista ja sitä on runsaasti, sekä siistit vessat. Minulle riittivät pelkkä alkupalapöytä ja jälkkäripöytä. Lämmintä ruokaa ei kaipaa. Todella herkkulliset kalat!! Hinta on ei ole halvimmasta päästä, lounas lähes 50 e/hlö. Itse menisin yksityishenkilö tod näk vain erityispäivinä, normilounasta sinne ei mennä syömään. Nytkin oli kyseessä työpaikan eläkelounas, eli juhlatilaisuus. Ja tavalliseksi lounaspaikaksi ravintola ei tuskin haluakaan profilioitua. Mutta kaiken kaikkiaan, ihan paikka!! Ei todellakaan tarvitse lähteä helsinkiin syömään hyvin

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.09.2016 00:47

Puitteet taivaan katolla ovat aivan huikeat ja näkymät silmiä hivelevät! Ravintolasali on miellyttävän avara ja ilmava, mikä on tuiki harvinaista pääkaupunkiseudun ravintoloissa. Seisovan pöydän antimet olivat laadukkaita ja todella maittavia. Perjantai-illan jazz-tarjonta oli nautinnollinen ja salli hyvin myös keskustelun pöytäseurueen kanssa. Myös henkilökunta saa kiitokset mutkattomasta ja nopeasta palvelusta. Ainoa miinuspuoli löytyi pääruokana olleesta ankasta. Se oli sitkeää eikä maistunut oikeastaan yhtään miltään. Ellei olisi tiennyt ankkaa syövänsä, olisi ollut todella vaikea keksiä, mitä se ruoka oli. Erittäin miellyttävä ilta hyvän seuran, musiikin ja herkullisten alku- ja jälkiruokien ansiosta.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.08.2016 08:33

Tämä oli ensimmäinen vierailu ko. paikkaan. Tuskin jää viimeiseksi. 1. Menimme paikalle klo 13 hätkähdin kun vahtimestari kysyi varausta, tämä oli mielestäni positiivinen yllätys, johon suomessa harvemmin törmää, 2. Pöytäänohjaus heti salissa, juomat jotka kysyttiin heti ja astoiden pois viemisessä ei muutenkaan vitkasteltu. 3 Näkymät ovat huikeat pk-seudun mittakaavassa. 4. Mielestäni 49e tämänlaisesta buffasta on hintalaatusuhteeltaan oikein kohdallaan. Pullon viiniä jos suomesta saisi vielä alle 20e pöytään kannettuna olisi se mukava lisä mutta siihen tuskin koskaan pääsemme.

1 arvostelu tähän mennessä 6
02.05.2016 09:41

Asiakkaiden vastaanotto ja vaatesäilytys toimi hyvin ja palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Asiakkaiden pöytään ohjaus kävi nopeasti ja juoma vaihtoehdot tuli esille. Noutopöytään on mahdollista mennä useampaa reittiä nyt esiteltiin luontevin ja lyhin reitti. Noutopöydän kattaus oli monipuolinen. Sää ei meitä toki tällä kertaa suosinut koska oli sumuista näkymä oli lyhyt, sehän tulee toki tilaamatta ja pyytämättä ;-)

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.11.2016 10:36

Erittäin viihtyisä ja tyylikäs paikka. Henkilökunta on ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista. Olimme lounastamassa työporukalla Haikaranpesässä ja aika hurahti kuin siivillä. Oli mukavaa rupatella ainutlaatuisessa ja viihtyisässä miljöössä sekä nauttia toinen toistaan herkullisimpia lounaspöydän antimia. Haikaranpesä on hintavahko joten ei sovellu minun jokapäiväiseen lounastukseen. Lisäksi ruokailun jälkeen huomasin syöneeni yltäkyllin joten joka päivän vierailu näkyisi varmasti myös vaa'alla. Suosittelen paikkaa niin asiakastilaisuuksiin kuin pariskunnalle tai vaikkapa koko perheen ruokailukokemukseksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.05.2016 16:16

Ravintola Haikaranpesässä tarjoiltiin ihana ruoka. Se oli kauniisti aseteltu ja kattaus oli siisti. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Paikka oli myös hyvin lapsiystävällinen. Näkymät mitä huikeimmat. Suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 6
24.04.2016 18:24

Olimme todella tyytyväisiä ruokailuun Ravintola Haikaranpesässä.Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat olivat ystävällisiä. Alkuruoat varsinkin olivat minun mieleen ,olen kalan ystävä. Menemme mielellään uudestaan,maisematkin ovat sieltä kerrassaan upeat.

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.05.2016 10:13

Paikka on erittäin hieno, henkilökunta mukavaa, toimivat parkkipaikat. Hintaa voisi ehkä tarkastaa, koska ruoka ei ehkä ole kumminkaan n. 40€kalliimpaa kuin muissa vastaavissa paikoissa. Lähinnä voisitte saada aika paljon enemmän asiakkaita, jos hintaan tulisi pieni tarkistus? Tosin en itse tiedä teidän päivittäistä kävijämäärää, eli voihan olla että asiakkaita riittää. Jori Andberg

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.11.2016 09:59

The restaurant gives a spectacular view from the top. It has very good buffet with multiple meat and fish options to choose from. The service is nice and kind. The place is a bit pricey comparing with other restaurants, but if you plan to have a special occasion, then Haikaranpesä would be really worth considering.

3 arvostelua tähän mennessä 4
31.05.2016 14:52

Excellent view, very good food, but the service could be more efficient and consumer friendly . If you order a bottle of sparkling wine , one would expect that the waitor serves the guests at least the first glass, but the bottle was left at the end of the table and without a word the waitress disappeared.. so I walked around the table and filled up the glasses.

1 arvostelu tähän mennessä 5
29.06.2016 15:32

Ravintola Haikaranpesä oli erittäin hieno paikka ja erityisesti ruoka oli hyvää ja tarjonta monipuolinen. Pöydän sijainti meren puolella ok, mutta sijoittuminen sisääntulokäytävän päähän oli harmillinen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
27.10.2016 17:21

Miljöö on kaunis ja tyylikäs, maisema mahtava. Alkuruokapöytä (kala- sekä lihapöytä) oli todella runsas ja maittava. Pääruoka lisukkeineen oli ihan O.K. Jälkiruokapöytä kakkuineen, juustoineen, hilloineen ja jätskineen oli aivan super! Hinta/laatusuhde oli kohdallaan, niin monen ruokalajin lounaalle. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ovimies alakerrassa hoiti tehtävänsä asiallisesti ja huomaavaisesti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
13.08.2016 07:27

A good choice for a non-busy business/socializing lunch. Price (49 € pp) is quite high. On the other hand, the view from the dining is exceptional, and the variety and quality of the food is good, although not reaching fine dining level. Recommended while with the right companion.

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.05.2016 08:30

Upea paikka ja loistava noutopöytä. Jälkiruokapöydän valmiskakut miinusta. Henkilökunta on konemaista joskin varmasti ammattitaitoista. Mutta tietynlainen ystävällisyys, lämpö ja asiakasläheisyys puuttuu. Olen käynyt useasti - koskaan ei esim kysytä maistuuko ruoka tms. Viedään pöytään ja tuodaan lasku. Siinä kaikki.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.06.2016 18:31

Ravintolan miljöö erinomainen. Palvelu ja ruoka ensiluokkaista. Varsinkin kesäaikaan lyömätön paikka. Olen käynyt ravintolassa jo ennen tornin remonttia sekä nyt remontin jälkeen, niin ei ikinä ole ollut pettymys ruan eikä palvelun suhteen. Suosittelen lämpimästi ravintolaanne.

2 arvostelua tähän mennessä 6
23.05.2016 22:08

Hyvä ravintola upeat näkymät, vähän hinnakas lounas mutta hyvä ja kun ajattelen ikään kuin pienenä laivaristeilynä niin hintansa väärtti. Ruoka maittavaa ja montaa kala sorttia ja ulkona voi nauttia terassilla jälkimainingit. Tosi hyvä. Suosittelen.

2 arvostelua tähän mennessä 6
10.10.2016 07:52

I love this reataurant and try to dine here whenever I get the chance. The cold buffet is reminiscent of my family's Christmas dinner. The food is excellent and the service even better.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.06.2016 07:47

Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa. Paikka oli kaunis ja siisti. Kalapöytä oli erikoisen hyvä samoin jälkiruoat. Haikaranpesä oli perheellemme mukava kokemus ja aioimme ottaa siitä uusinnan. Parkkitilaa riittävästi se on hyvä asia.

1 arvostelu tähän mennessä 4
16.06.2016 09:36

Ruoka ja miljöö olivat ensiluokkaisia, mutta palvelu tökki. Olin etukäteen pyytänyt ravintolalta mahdollisuutta järjestää jokin pieni synttäriyllätys seurueemme syntymäpäiväsankarille, mutta viesti ei mennyt perille tai sitä ei oltu luettu (?). Asiaa ei huomioitu mitenkään, kun kysyin siitä tarjoilijalta paikan päällä. Tarjoilijan saamista pöytään laskun pyytämiseksi piti odottaa todella pitkään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.05.2016 16:56

Haikaranpesä on maisemiltaan fantastisen hieno, erityisesti aurinkoisena alkukesän iltana. Palvelu oli miellyttävää, ja ilta sujui senkin osalta mainiosti. Alkupaloja ja jälkiruokavaihtoehtoja oli runsaasti, eikä pääruokaa välttämättä olisi tarvittu. Jazz kuulosti mukavalta taustalla ja sitä oli sopivina annoksina. Mukava ilta...Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.05.2016 14:59

Tuttu ravintola vuosikymmenten aikana. Nyt harmitti, kun puheluihini ei vastattu, kun olisin halunnut tietää, onko helatorstaina arki- vai pyhäaikataulu eikä sitä löytynyt netistäkään. Myöskään nettivaraukseeni ei koskaan tullut hyväksyntää. Asiakaspalveluun ryhtiä! Ruoat olivat kyllä ihan kiitettävät ja palvelu ravintolassa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.06.2016 19:57

Lounas oli todella runsas ja monipuolinen, kalapöytä aivan erinomainen. Tarjolla oli paljon erilaisia vaihtoehtoja ja makunautintoja. Juhlahetkemme kruunasi jälkiruoka; tarjolla oli paljon erilaisia kakkuja, herkullisia kaikki! Ja totta kai maisema oli upea!

1 arvostelu tähän mennessä 6
19.06.2016 18:52

Kaiken kaikkiaan erinomainen kokemus! Ruoka oli täydellinen, kuten aina ja palvelu oli mahtava. Ne ottivat huomioon että olin pyytänyt pari lasii skumppaa pöytään ja se tuli pöydälle samalla kuin me saavuimme! Kiitoksia!

1 arvostelu tähän mennessä 6
07.05.2016 20:24

Hieno palvelu, rauhallinen ilmapiiri, tosi hyvä ruoka. Myös lapset 2,5 ja 7 v viihtyivät. Ruokailun lomassa hienoa käydä katselemassa upeita näkymiä. Suurkiitos, tämä on meillä perinne käydä äitienpäivää edeltävänä lauantaina syömässä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.04.2016 19:26

mielestäni oli mukava tunnelma ravintolassa , henkilökunta oli heti palvelemassa ja erittäin ystävällisiä ja avuliaita. ruoka oli erittäin hyvää ja valkoimassa niin alkupaloissa kuin jälkiruuissa oli kyllä kaikille jotain mieleistä

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.09.2016 12:17

vARAUKSENI QUANDOON KAUTTA EI MENNYT KOSKAAN PERILLE. nOLO KOKEMUS DF DFDFD FEFDFD DFEF EWRFEFDE ESREWR RWRWR WRWSR WFREWRW WRWR WQ RWWRW WRWRWR WRR WRETRE WRWRW JATÄÄKIN ON ARVOSTELUKSI AIKAMOISE HUONO

1 arvostelu tähän mennessä 6
11.09.2016 08:30

Kattaus oli selkeä ja monipuolinen ja ruoka oli maukasta. Henkilökunta oli ystävällisiä sekä ravintola viihtyisä. Jälkiruoka kattaus oli myös monipuolinen. Näköalat olivat hienot joten niitä katsellessa oli myös mukava syödä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2016 22:36

Hyvä ja runsas buffet. Vaihtoehtoja löytyy varmasti kaikille. Käyn varmasti uudestaankin. Suosittelen lämpimästi. Palvelu oli myös erinomaista. Maisemastakaan ei voi valittaa :) Viimesenpäälle herrasmies otti jo alakerrassa vastaan, kiitos vielä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.06.2016 13:12

Aivan ihana ja erilainen ruokapaikka. Suosittelen lämpimästi.Ruokaa oli paljon ja vaihtoehtoja oli niinku jokaiselle jotain periaatteella. Näköala oli aivan huikea. Menen kyllä uudestaan ruokailemaan,kun tuleen taas käymään täällä. Nainen Sysmästä

1 arvostelu tähän mennessä 4
01.09.2016 09:22

Todella hyvää ruokaa ja kauniit maisemat. Ystävällinen narikkapalvelu. Harmi, että se vaan on alhaalla, kun olisin mielelläni ottanut takin ulkotasanteelle. Lähdettäessä oli vaikea saada maksettua, kun ohi koko ajan kävelevät tarjoilijat välttelivät katsekontaktia. Lisäksi pieni yksityiskohta häiritsi. Kaikissa muissa paitsi meidän varauspöydässä oli kukkia.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.09.2016 08:03

Alkupalapöytä oli runsas ja herkullisia vaihtoehtoja oli useita. Jälkiruuissa oli myös todella monta vaihtoehtoa ja kaikki olivat erittäin hyviä. Pääruoka ei ollut kovin kummoinen, muttei se haitannut, koska alku- ja jälkiruualla olisi pärjännyt oikein mainiosti.

1 arvostelu tähän mennessä 5
22.05.2016 18:52

Henkilöstön asenne ja palvelu oli ystävällistä ja rentoa, mahtavat näkymät, varaus ja pöytäkattaus onnistui hyvin, ruoka oli hyvää, hyvin valmisteltu, mutta yksi piste lähti siitä, että alkupalat olivat hiukan suppeammat kuin aikoinaan, ainakin muistikuvan mukaan

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.05.2016 15:40

Ruoka oli ihanaa ja näköalat kauniit! Viihdyimme tosi hyvin. Alkupaloja oli runsaasti ja jälkiruokapöytä oli täydellinen. Pääruuissa ei ollut niin paljon valinnanvaraa, mutta laatu korvasi määrän. Tulemme varmasti toistekin!

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.08.2016 07:09

Erinomainen ravintola, monipuolinen valikoima, mahtava näköala ja ystävällinen palvelu. Erityisesti kala valikoima herkullinen. Kaiken kruunaa jälkiruoka, jossa valikoima kakkuja, juustoja, jäätelöä ja keksejä. Ruokailun jälkeen voi kävellä ulkona terassilla.

1 arvostelu tähän mennessä 6
08.05.2016 08:49

Ystävällinen ja rento palvelu, sekä lämmin tunnelma. Lapsikin viihtyi mainiosti. Kiitos :-) Oiken maittava noutopöytä, erityisesti alkupalat jäivät mieleen monipuolisina ja herkullisina. Paikan historia kivasti esillä. Tulemme varmasti uudestaan.

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.06.2016 16:00

Laadukas paikka, erinomainen näköala ja miellyttävästi erilainen ravintola etenkin kansainvälisille vieraille. Alkupala pöytä erityisen hyvä ruuan osalta.olen käynyt vieraiden kanssa useaankin kertaan ja laatu on ollut hyvä joka kerta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2016 14:54

Erittäin hyvä perinteinen ruokapaikka. Varsinkin kala-alkupalapöytä on herkullinen ja monipuolinen. Haikaranpesän peruskorjaus siten, että ruokapaikka on saanut jatkaa on kulttuuriteko. Suosittelen myös muille. Ruokailun hinta on tosin melko kallis.

1 arvostelu tähän mennessä 6
31.03.2016 14:48

Rauhallinen ympäristö, upeat näköalat. Erittäin hyvä/nopea tarjoilu. Tärkein eli ruoka oli noutopöydissä monipuolista ja hyvää puhumattakaan jälkiruuista. Parasta ettei tarvitse odotella, voi aloittaa heti ja edetä omaan tahtiin. Suosittelen.

1 arvostelu tähän mennessä 5
23.09.2016 09:38

Siisti, hyvä palvelu ja ruoka erinomainen. Hienot puitteet ja vielä kirkas sää ihailla maisemaa. Kalapöytä miellytti erityisesti ja jälkiruuat. Ei lampaassakaan mitään vikaa ollut. Seurueeseemme kuului myös lapsia, heidät ehkä olisi voinut huomioda paremmin.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.05.2016 07:58

Ruoka oli todella maukasta sekä valikoima todella laaja, vaihtoehtoja löytyi jokaisen makuun, palvelu hyvää sekä huomioitu varaukselle tehty paikkapyyntö. Aurinkoisena päivänä myös maisemat olivat todella hyvä lisä ruokailuun

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.06.2016 10:58

Erittäin hyvää ruokaa, alkupalat olivat todella hyviä ja samoin pääruoka. Koko ryhmämme ihastui erityisesti kaikkiin kalaruokiin. Ruokailun päätteeksi oli mahtavaa käydä kiertämässä terassi ympäri ja ihastella upeaa näkymää!

1 arvostelu tähän mennessä 6
26.05.2016 13:39

Kala-alkupalat oli erinomaisen hyvät, myös liha-alkupalat ok.Pääruoka myös maistuvaa ja jälkiruokien runsauden kanssa oli todellisia valitseminongelmia; ihania vaihtoehtoja. Maisemat on komeat ja palvelu ystävällistä. Palataan varmasti Haikaranpesään uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
29.05.2016 19:26

Ravintolan ruokavalikoima, varsinkin salaatit ovat parantuneet. Palvelu on parempaa kuin muutama vuosi sitten. Kaikkiaan koko yleisvaikutelma on erittäin miellyttävä ja henkilökunta palvelualtista ja iloista. Kiitos hyvin onnistuneesta sunnuntailounaasta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2016 13:46

erittäin hyvä ruoka, upea maisema ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ei voi moittia. Hienoa olisi jos ravintola olisi auki myös iltaisin ja viikonloppuisin ja ehkä myös pelkkää kahvilatoimintaakin voisi olla.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.04.2016 10:30

Haikaranpesässä on mahtavat näkymät, siisti ravintola, erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä kaiken päälle loistava ruoka. Tällä reseptillä kokemus on ensiluokkainen ja mieleenpainuva... tulen varmuudella jälleen uudestaan. Kiitos.

1 arvostelu tähän mennessä 6
12.08.2016 09:10

Palvelu ystävällistä ja huomaavaista. Ruokavalioni otettiin oma-aloitteisesti huomioon, samoin merinäköa-ala pöytäpaikastamme. Ruoka-aineet tuoreita, ruoka maukasta. Ravintola perinteisen kauniisti sisustettu. Sähkökatkoksen informoiti ja siitä aiheutunut kassakoneen toimimattomuus hoitui nettilaskulla.