Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Jyväskylä
Keskusta
Ravintola Ephesus

Ravintola Ephesus

5.7/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Ravintola Ephesus, Keskusta, Jyväskylä
Ravintola Ephesus ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Ephesus – Tietoja

Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 05:00
Saturday
12:00 - 05:00
Sunday
12:00 - 05:00
Monday
11:00 - 05:00
Tuesday
11:00 - 05:00
Wednesday
11:00 - 05:00
Thursday
11:00 - 05:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Ephesus

Ephesus on monikulttuurista ruokaa tarjoileva seurusteluravintola Jyväskylän keskustassa, Väinönkadulla. Ephesuksen pitkän à la carte -listan ruuat ovat yhdistelmä Lähi-Idän sekä välimerellisen, pohjoisafrikkalaisen ja aasialaisenkin keittiön makumaailmoja. Lista alkaa vastustamattomilla meze-alkupaloilla, jotka on tarkoitettu naposteltaviksi ja jaettaviksi. Pääruuat koostuvat klassikoista, kuten falafel-, kebab-, köfte-, shish-varras-annoksista. Tarjolla on myös Välimeren tapaan grillattua kalaa, karitsankyljyksiä sekä kasvisruokia, kuten “pyörtynyt imaami”, imam bayildi -munakoiso, joka täytetään Ephesuksen tapaan seitanilla ja muilla kasviksilla. Ateriakokonaisuutta voi täydentää myös salaateilla ja jälkiruuilla. Listan ruokavaihtoehtoja ovat myös Välimeren-seudun ikisuosikit – pizza ja döner kebab. Herkullisen katsauksen tarjontaan antaa myös arkisin katettava noutopöytälounas, joka sisältää salaattipöydän, runsaasti lämpimiä ruokia, pizzaa ja kebabia.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Ephesus pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Ephesus on Katupysäköinti.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Ephesus?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Ephesus?

Miksi kohteesta Ravintola Ephesus puhutaan niin paljon? Erinomainen välimerellinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Ephesus. Ravintola Ephesus sijaitsee alueella Keskusta, Jyväskylä, ja tarjoilee annoksia kuten kreikkalainen, Lähi-itä-tyyppinen ruoka, pohjoisafrikkalainen. Katso, miten Ravintola Ephesus erottuu muista kaupungin Jyväskylä paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.