Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Olari
Ravintola Curry Leaf

Ravintola Curry Leaf

intialainen

Pääruoat maksavat noin19€

Kuva kohteesta Ravintola Curry Leaf, Olari, Espoo
Ravintola Curry Leaf ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Curry Leaf – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Saturday
11:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 19:00
Monday
10:00 - 20:00
Tuesday
10:00 - 20:00
Wednesday
10:00 - 21:00
Thursday
10:00 - 21:00
Friday
10:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Curry Leaf

Kun mielessäsi on tikka masala -kana, samosat, paneer-juusto, kasvikorma, kofta-pyörykät, mausteiset lammasruuat, maukkaat biryani-riisiannokset, tandoori-ruuat tai thali-illallinen, etsit oikeasta paikasta – ravintola Curry Leaf Espoon Olarissa, Komeetankadulla valmistaa nämä ja monet, monet muut intialaiset klassikot autenttisilla resepteillä korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Intialaisen keittiön makumaailmat ovat tarjolla joka päivä päivittäin vaihtuvasta lounasbuffet’sta sekä illallisaikaan à la carte -listalta. Ystävällinen ja monikulttuurinen henkilökunta huolehtii, että tunnet olosi kotoisaksi ja tyytyväiseksi tulitpa läheltä tai kauempaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Curry Leaf pöytiä ulkona?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Curry Leaf on pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Ravintola Curry Leaf pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola Curry Leaf on Hallipysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Curry Leaf?

Espoon Olarissa, Komeetankadulla sijaitseva Ravintola Curry Leaf on intialais-suomalainen ravintola, jonka erikoisalaa ovat intialaisen keittiön makumaailmat kaikessa monipuolisuudessaan. Ravintolan kunniantunnosta kertovat paitsi korkealaatuiset raaka-aineet ja erinomainen asiakaspalvelu, myös ruokahalun kuin ruokahalun tyydyttävä, pitkä à la carte -lista. Tarjolla on reilusti yli sata erilaista annosta, joihin makua antavat muun muassa curry, monenlaiset masalat, valkosipuli, inkivääri, yrtit sekä chilit. Pääraaka-aineina käytetään monipuolisesti kasviksia, pähkinöitä, kanaa, lammasta, porsasta, kalaa ja äyriäisiä. Annosten seurana maistuvat riisi, monenlaiset naan-leivät, chutneyt sekä raita-jugurttikastikkeet. Samoista aineksista ja mauista pääset nauttimaan myös päivittäin pitkälle iltapäivään tarjolla olevasta runsaasta lounasnoutopöydästä. Ravintolasalissa on rento tunnelma ja istumapaikkoja löytyy niin tavanomaisista ruokapöydistä kuin looseistakin. Säiden ja vuodenajan salliessa on mahdollisuus istahtaa myös ulkoterassille. Curry Leaf sijaitsee lähellä monia Olarin keskeisiä palveluita tehden ravintolasta erinomaisen paikan hengähtää ja nauttia hyvästä ruuasta päivittäisasioita hoitaessa, työpäivän lomassa, ystävien ja perheen kesken tai milloin vain kun haluat nauttia intialaisen keittiön runsaista makumaailmoista lyhyen tai pitkän kaavan mukaan.