Arvostelut: Ravintola Bhanchha Ghar

Keskustanepalilainen, aasialainen, intialainen
Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 1
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 2
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

10 Ravintola Bhanchha Ghar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Bhanchha Ghar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
10 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Minna A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihan huippy paikka. Ruoka todella hyvää ja maittavaa. Palvelu tehokasta ja ystävällistä. Iso plussa siitä, että saa kotiin ostaa naan-leipää. Suosittelen ihan jokaiselle. Lapsillekin oma ruokalista!

"Erinomainen"
6/6
Taina E.seitsemän kuukautta sitten · 9 arvostelua

Osuimme lounaan lopulle ja väljää oli. Maistui taas mukavan maukkaalta ja herkulliselta, jätski-banaani jälkiruoka oli piste iin päälle. Kiitos taas mukavalle henkilökunnalle siistissä ympäristössä. Palailemme samoissa merkeissä :-)

"Erinomainen"
6/6
Liisa J.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista ja riitävästi, palvelu erinomaista, useita erilaisia ateria vaihtoehtoja, kanaa kalaa lammasta yms. jokaiselle jotakin. Paikka sopii, vaikka isommallekin porukalle. Suosittelen ravintolaa lämpimästi kaikille.

Uusi"Upea"
5/6
Sirkka S.yhdeksän päivää sitten · 2 arvostelua

Muuten ok, mutta toivoisin että henkilökunta osaisi paremmin suomea. Palvelu oli ystävällistä

"Upea"
5/6
Jukka P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan nettisivu oli selkeä ja helpotti päätöksessä tulla tutustumaan paikkaan. Ruokalista on järjestetty erittäin selkeästi ja helpottaa valinnassa melkoisen monen ruokavaihtoehdon välillä. Ruoka oli ERINOMAISTA. Tähän ruokakulttuuriin huonosti perehtyneenä olisin kaivannut tarjoilijan hieman selostavan ruuan luonnetta ja sen nauttimista sillä nyt jäin ensimmäisenä ihmettelemään kolmen ruokailuvälineen, naanleivän ja sivukastikkeiden merkitystä. No, syödyksi tuli, mutta ehkei "sääntöjen mukaan". Tulen ruokailemaan toistekin!

"Upea"
5/6
Taina E.vuosi sitten · 9 arvostelua

Sunnuntaina taas syömässä ja asiakkaita oli ruuhkaksi asti - jee - hienoa. Tuli jälkkärikin valittua listasta ja baanani -hunaja - kermavaahto kahvilla oli piste I'lle - kiitos. Todella hyvin hallittua hommaa vaikka tupa täynnä ;-)

"Upea"
5/6
Taina E.viisi kuukautta sitten · 9 arvostelua

Taas tuli nautittua herkut Bhanchha Gher'ssä ja menu kahdelle tuli syötyä toistamiseen. Eli suosittelen menuja joissa koko setti edulliseen hintaan ja maut kohdallaan. Suosittelen katkarapukeittoa alkuruuaksi - nam !

"Upea"
5/6
Taina E.kaksi kuukautta sitten · 9 arvostelua

Lounas buffee sisälsi useita vaihtoehtoja. Alkukeitosta kahviin, kanaa, possua, lammasta, salaatteja, ihanaa lämmintä leipää, riisiä, perunaa jne jne. Maukasta ja maistuvaa. Taas odottaen seuraavaan kertaan ;-)

"Upea"
5/6
Taina E.vuosi sitten · 9 arvostelua

Tuulahdus Nepali-Intia makuja - nam nam. Todella pienellä henkilökunnalla saimme nopeasti annokset ja palvelua. Niin toivoisi muidenkin löytävän paikan ja on viikonloppuisinkin auki - suosittelen vaihtelulle!

Uusi"Hyvä"
4/6
Outi H.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola ja ruoka oli ok,mutta tämä on toinen kerta kun varaan kauttanne pöydän kyseiseen ravintolaan ja heillä ei ole varausta tiedossa.Ei siis kannata haaskata aikaa pöytävaraukseen jos se ei ravintolaa tavoita.