Arvostelut: Ravintola Bhanchha Ghar

Keskustanepalilainen, aasialainen
Loistava
5.4/6
5 arvostelua
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 1
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 2
Ravintola Bhanchha Ghar Salon keskusta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

5 Ravintola Bhanchha Ghar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Bhanchha Ghar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
5 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Taina E.kaksi kuukautta sitten · 8 arvostelua

Osuimme lounaan lopulle ja väljää oli. Maistui taas mukavan maukkaalta ja herkulliselta, jätski-banaani jälkiruoka oli piste iin päälle. Kiitos taas mukavalle henkilökunnalle siistissä ympäristössä. Palailemme samoissa merkeissä :-)

"Erinomainen"
6/6
Liisa J.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli herkullista ja riitävästi, palvelu erinomaista, useita erilaisia ateria vaihtoehtoja, kanaa kalaa lammasta yms. jokaiselle jotakin. Paikka sopii, vaikka isommallekin porukalle. Suosittelen ravintolaa lämpimästi kaikille.

"Upea"
5/6
Taina E.kuukausi sitten · 8 arvostelua

Taas tuli nautittua herkut Bhanchha Gher'ssä ja menu kahdelle tuli syötyä toistamiseen. Eli suosittelen menuja joissa koko setti edulliseen hintaan ja maut kohdallaan. Suosittelen katkarapukeittoa alkuruuaksi - nam !

"Upea"
5/6
Taina E.seitsemän kuukautta sitten · 8 arvostelua

Sunnuntaina taas syömässä ja asiakkaita oli ruuhkaksi asti - jee - hienoa. Tuli jälkkärikin valittua listasta ja baanani -hunaja - kermavaahto kahvilla oli piste I'lle - kiitos. Todella hyvin hallittua hommaa vaikka tupa täynnä ;-)

"Upea"
5/6
Jukka P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolan nettisivu oli selkeä ja helpotti päätöksessä tulla tutustumaan paikkaan. Ruokalista on järjestetty erittäin selkeästi ja helpottaa valinnassa melkoisen monen ruokavaihtoehdon välillä. Ruoka oli ERINOMAISTA. Tähän ruokakulttuuriin huonosti perehtyneenä olisin kaivannut tarjoilijan hieman selostavan ruuan luonnetta ja sen nauttimista sillä nyt jäin ensimmäisenä ihmettelemään kolmen ruokailuvälineen, naanleivän ja sivukastikkeiden merkitystä. No, syödyksi tuli, mutta ehkei "sääntöjen mukaan". Tulen ruokailemaan toistekin!

"Upea"
5/6
Taina E.seitsemän kuukautta sitten · 8 arvostelua

Tuulahdus Nepali-Intia makuja - nam nam. Todella pienellä henkilökunnalla saimme nopeasti annokset ja palvelua. Niin toivoisi muidenkin löytävän paikan ja on viikonloppuisinkin auki - suosittelen vaihtelulle!