Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Kuusamo
Ruka
MURA Sushi

MURA Sushi

sushiravintola, japanilainen

Pääruoat maksavat noin5€

Kuva kohteesta MURA Sushi, Ruka, Kuusamo
MURA Sushi ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

MURA Sushi – Tietoja

Avoinna tänään
-
Avaa klo 14:00
Friday
14:00 - 21:00
Saturday
14:00 - 21:00
Sunday
14:00 - 21:00
Monday
14:00 - 21:00
Tuesday
14:00 - 21:00
Wednesday
14:00 - 21:00
Thursday
14:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta MURA Sushi

Mura Sushi on pala Japania Rukalla Kuusamon kansallismaisemissa. Ravintola tarjoaa sushia ja tyypillisiä japanilaisia alkuruokia intiimissä tilassa Rukankyläntiellä aivan Rukatunturin hiihtokeskuksen ytimessä. Tarjolla on niin pienempiä kuin isompia sashimi-, maki- ja nigiri-lajitelmia paikan päällä nautittavaksi tai mukaan noudettavaksi. Ravintolan minimalistisen tyylikkäässä sisustuksessa näkyvät niin japanilaiset kuin skandinaaviset vaikutteet. Puiset elementit luovat lämmintä tunnelmaa, ja henkilökunnan iloinen meininki tarttuu myös asiakkaisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa MURA Sushi?

Et, ravintolassa MURA Sushi ei käy luottokortti.

Tarjoileeko ravintola MURA Sushi sushiravintola ruokaa?

Kyllä, ravintola MURA Sushi tarjoilee sushiravintola ruokaa ja myös japanilainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa MURA Sushi?

Mura tarkoittaa japaniksi pientä kylää, ja sushiravintola Mura Sushin nimen inspiraationa onkin toiminut sen sijainti Ruka Villagen kiinteistössä Rukan kylässä Kuusamossa. Lämmin kylämäinen tunnelma vallitsee myös ravintolan sisällä. Tila on pieni ja siksi intiimi. Rentous ja välittömyys on vahvasti läsnä palvelussa, joka toimii aina nopeasti ja ystävällisesti. Ruokalista koostuu perinteisistä japanilaisista alkuruoista kuten misokeitosta ja edamameista sekä makeista, nigireistä ja sashimeista. Maki-rullia, ja nigireitä on tarjolla niin kala- kuin kasvistäytteillä, ja sashimia eli ohuita siivuja raakaa kalaa ilman riisiä on myös montaa eri laatua. Kaikkia vaihtoehtoja on saatavana myös isoina lajitelmina, joista riittää jaettavaksi suurillekin seurueille. Kaikki Mura Sushin annokset valmistetaan paikan päällä, ja maut ovat tuoreudessaan ja yksinkertaisuudessaan erinomaisia.

Mura Sushi on helposti löydettävissä Rukankyläntieltä Rukan hiihtokeskuksen ravintola- ja hotellikeskittymän joukosta. Ravintola tarjoaa tuoreet sushit paikan päällä nautittavaksi tai mukaan noudettavaksi joka päivä iltapäivästä iltaan asti