Quandoo
(FI) Suomi

MURA Sushi

Ruka Japanilainen, Sushi €€€ +100

Sinun MURA Sushi

Mura Sushi on pala Japania Rukalla Kuusamon kansallismaisemissa. Ravintola tarjoaa sushia ja tyypillisiä japanilaisia alkuruokia intiimissä tilassa Rukankyläntiellä aivan Rukatunturin hiihtokeskuksen ytimessä. Tarjolla on niin pienempiä kuin isompia sashimi-, maki- ja nigiri-lajitelmia paikan päällä nautittavaksi tai mukaan noudettavaksi. Ravintolan minimalistisen tyylikkäässä sisustuksessa näkyvät niin japanilaiset kuin skandinaaviset vaikutteet. Puiset elementit luovat lämmintä tunnelmaa, ja henkilökunnan iloinen meininki tarttuu myös asiakkaisiin.

Aukioloajat

  • Maanantai 14:00 - 21:00
  • Tiistai 14:00 - 21:00
  • Keskiviikko 14:00 - 21:00
  • Torstai 14:00 - 21:00
  • Perjantai 14:00 - 21:00
  • Lauantai 14:00 - 21:00
  • Sunnutai 14:00 - 21:00
MURA Sushi, Rukankyläntie 6, 93825 Kuusamo

Filosofia

Mura tarkoittaa japaniksi pientä kylää, ja sushiravintola Mura Sushin nimen inspiraationa onkin toiminut sen sijainti Ruka Villagen kiinteistössä Rukan kylässä Kuusamossa. Lämmin kylämäinen tunnelma vallitsee myös ravintolan sisällä. Tila on pieni ja siksi intiimi. Rentous ja välittömyys on vahvasti läsnä palvelussa, joka toimii aina nopeasti ja ystävällisesti. Ruokalista koostuu perinteisistä japanilaisista alkuruoista kuten misokeitosta ja edamameista sekä makeista, nigireistä ja sashimeista. Maki-rullia, ja nigireitä on tarjolla niin kala- kuin kasvistäytteillä, ja sashimia eli ohuita siivuja raakaa kalaa ilman riisiä on myös montaa eri laatua. Kaikkia vaihtoehtoja on saatavana myös isoina lajitelmina, joista riittää jaettavaksi suurillekin seurueille. Kaikki Mura Sushin annokset valmistetaan paikan päällä, ja maut ovat tuoreudessaan ja yksinkertaisuudessaan erinomaisia.

Mura Sushi on helposti löydettävissä Rukankyläntieltä Rukan hiihtokeskuksen ravintola- ja hotellikeskittymän joukosta. Ravintola tarjoaa tuoreet sushit paikan päällä nautittavaksi tai mukaan noudettavaksi joka päivä iltapäivästä iltaan asti

Esimerkkimenu