Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
MorriSon's Brooklyn

MorriSon's Brooklyn

Kuva kohteesta MorriSon's Brooklyn, Keskusta, Helsinki
MorriSon's Brooklyn ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

MorriSon's Brooklyn – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Ilmastointi
Ilmainen wifi

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta MorriSon's Brooklyn

MorriSon’s Brooklyn tavoittelee Helsingin amerikkalaisimman ravintolan titteliä. Tuhteihin burgereihin ja juustoa säästelemättömiin pizzoihin erikoistunut MorriSon’s takaa, ettei kukaan poistu paikalta nälkäisenä. Kuten Amerikassa, Aleksanterinkatu 15:n sisäpihalla kaikki on suurta. Tosin laskun luvataan olevan yllättävän pienikokoinen, vaikka sillä saa pizzaa, jossa käytetään viiden eri juuston sekoitusta ja burgeriannoksia suomalaisesta naudasta mediumiksi paistetulla pihvillä ja perunoilla. Runsaalle ja monipuoliselle purilais- ja pizzakattaukselle on myös vaihtoehtoja, kuten ylikypsä brisket tai mureat porsaan ribsit – napostelu- ja lisukevaihtoehdoissa pihistelemättä ja vegaaneja unohtamatta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola MorriSon's Brooklyn amerikkalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola MorriSon's Brooklyn tarjoilee amerikkalainen ruokaa ja myös pizzapaikka, hampurilaispaikka ruokaa.

Onko ravintolassa MorriSon's Brooklyn pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa MorriSon's Brooklyn ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa MorriSon's Brooklyn?

Miksi kohteesta MorriSon's Brooklyn puhutaan niin paljon? Erinomainen amerikkalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen MorriSon's Brooklyn. MorriSon's Brooklyn sijaitsee alueella Keskusta, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten pizzapaikka, hampurilaispaikka. Katso, miten MorriSon's Brooklyn erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.