Funky Kitchen

Erittäin hyvä
4.0/6
1 arvostelu
Funky Kitchen Helsinki image 1
Funky Kitchen Helsinki image 2
Funky Kitchen Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Funky Kitchen – Tietoja

Funky Kitchen tarjoaa maistuvaa ruokaa, hauskoja tapahtumia ja urbaania sporttia Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä. Nimensä mukaisesti ravintolan ruoka on funkya eli ei varmasti koskaan tylsää. Ruokalista on amerikkalaishenkinen ja koostuu hampurilaisista, salaateista, grilliruoista ja pikkupurtavasta sekä tietysti erityisistä lasten annoksista perheen pienimmille. Funky Kitchenin hauska meininki ja energinen ruoka sopii täydellisesti Linnanmäen iloiseen tunnelmaan.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Tuesday
12:00 - 20:00
Wednesday
12:00 - 20:00
Thursday
12:00 - 20:00
Friday
12:00 - 20:00
Saturday
12:00 - 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
12:00 - 20:00

Osoite

Funky Kitchen
Tivolikuja 1
005660 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

FUNKY KITCHEN NACHOS

Iso kasa Amerikan maissilastuja, sulatettua cheddarjuustoa, papuja, avokadosalsaa, hot salsaa ja vieläkin hotimpaa jalapeñoa.
12,80 €

WINGSEJÄ WINGSEJÄ!

Aivan sikamehukkaita wingsejä meidän omassa tulisessa kastikkeessa, lisukkeena porkkanatikkuja sekä aurajuustodippiä.
11,90 €

FRIED FRIES AND HOLY MOSES

Funkyn älyttömän tuhteja ranskalaisia ja valkosipulimajoneesia, ja tietty ketsuppia.
6,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Funky Kitchen, Helsinki

Funky Kitchenin mottona toimii lause Elämä on liian lyhyt huonolle ruoalle. Tätä filosofiaa noudattaen ravintolan keittiö valmistaa tuoreista raaka-aineista maukkaat burgerit, herkulliset parilaruoat ja raikkaat salaatit. Hampurilaisvalikoima on monipuolinen ja perinteisten ainesten lisäksi täytteinä on käytetty myös eksoottisempia ja erikoisempia makuja. Kaikki hampurilaiset tarjoillaan tietysti tuhdilla satsilla laadukkaita ranskalaisia. Lapset voivat valita suosikkiannoksensa listan omasta osiosta. Funkyn ruoan lisäksi Funky Kitchenissä voit nauttia urbaanista sporttimeiningistä ja huimista tapahtumista. Pääasia on, että kaikki mitä tehdään, on hauskaa. Siksi myös Funky Kitchenin sijainti keskellä Helsingin hauskinta paikkaa Linnanmäen huvipuistossa Tivolikujalla on tärkeä osa kokonaisuutta. Funky Kitchenin aidot amerikkalaiset maut ja tuoreista aineista kootut tuhdit burgerit maistuvat taatusti huvipuiston pyörteissä.

1 Funky Kitchen arvostelu

Erittäin hyvä
4.0/6
1 arvostelu
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Äänekäs
Hinta/laatu:Kallis
Ruoka:Syötävä
Tunnelma:Olisi voinut olla parempi
Palvelu:Keskiverto
"Hyvä"
4/6
Johanna N.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytä varattu mutta tarjoilija hämmästyi kun kertoin varauksesta.Saimme vapaasti valita oöydän.Ruokalidta luettiin seisten tiskin edessä ja sitten ruokien tilays.Ruuat haettiin itse tiskiltä kun hakulaite pöydässä sanoi piip.Musiikki liiaan kovalla joten keskustelu ruokaillessa oli liikaa vaadittu.Parilalta härkä ja lohi liian kuivaa.Söimme nälkäämme mutta gourmeenautinto tämä ei ollut.Ruoka 7/10.