Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Kalasatama
Cafe Green Way Deli

Cafe Green Way Deli

Kuva kohteesta Cafe Green Way Deli, Kalasatama, Helsinki
Cafe Green Way Deli ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Cafe Green Way Deli – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
10:00 - 18:00
Monday
09:00 - 21:00
Tuesday
09:00 - 21:00
Wednesday
09:00 - 21:00
Thursday
09:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Cafe Green Way Deli

Cafe Green Way Deli on vahvasti kasvispainotteinen lounasravintola ja kahvila Helsingin Kalasatamassa, kauppakeskus REDIssä, Hermannin rantatiellä. Pääosassa ovat helpot, terveelliset ja tasapainoisen ruokavalion mahdollistavat herkulliset ruuat, joissa Välimeren keittiö kohtaa kotimaista, luomua ja reilua kauppaa suosivat ainekset. Green Wayssä niin kasvissyöjät kaikenlaisilla painotuksilla kuin vegaanit ja kaikkiruokaisetkin löytävät monipuolisesti herkullista syötävää. Paikan päivittäin vaihtuva, runsas välimerellinen lounasbuffet on tarjolla joka päivä ja samalla voi nauttia paikan smoothieita, virvoitusjuomia tai vaikkapa lasillisen viiniä. Cafen puolelta on saatavilla erikois- ja suodatinkahveja sekä paikan päällä tehtyjä, uunituoreita leipiä, suolaisia ja makeita piiraita ja muita leivonnaisia. Mikäli siis etsit terveellisiä, mieltymystesi mukaan valittavia kasviksiin keskittyviä makuelämyksiä ja sydämesi sykkii välimerelliselle keittiölle, kannattaa suunnata Kalasatamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Cafe Green Way Deli pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Cafe Green Way Deli on Hallipysäköinti.

Onko ravintolassa Cafe Green Way Deli pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Cafe Green Way Deli ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Cafe Green Way Deli?

Syyskuussa 2018 avattu lounas- ja kahvilaravintola Cafe Green Way Deli tarjoilee kasvispainotteista välimerellistä ruokaa Helsingin Kalasatamassa, Hermannin rantatiellä, Kauppakeskus REDIn K1-kerroksessa.

Cafe Green Way Delin herkut tarjoillaan monipuolisesta buffet’sta joka päivä aamupäivästä illansuulle. Päivittäin vaihtuvasta buffet-valikoimasta voi löytää vaihdellen vaikkapa palkokasviksista, juureksista, pähkinöistä, nyhtökasviksista, tofusta ja kuskusista valmistettuja paistoksia, patoja, salaatteja, keittoja ja muhennoksia välimerellisin yrtein, maustein ja kastikkein höystettynä. Tarjolla voi olla myös falafeleja, lihapullia, kanaa ja kalaa. Näitä pääruokia täydentävät runsaat salaatti- ja jälkiruokapöydät. Kahvilan puolella voi herkutella vaikkapa tuoreella pullalla, ihanilla raakakakuilla sekä pikkusuolaisilla kahvin tai smoothieiden kera.

Cafe Green Way Delin idean takana on ravintoloitsija Riina Dursun, joka lukuisilla Välimerelle tehdyillä matkoillaan rakastui alueen monipuoliseen ja ravinnerikkaaseen keittiöön. Kiintymyksestä syntyi tarve perustaa Suomeen ravintola, jollaisessa hän itse haluaisi viettää aikaa ystävien ja perheen kesken. Välimerellinen keittiö on alkujaankin suosinut kasvisten runsautta, joten ravintolan kasvispainotteisuus tuli mukaan kuin luonnostaan. Asiaan kuuluvat myös alueen erinomaiset luomuviinit. Ympärilleen Dursun on koonnut kansainvälisen henkilökunnan, ja jokainen työntekijä tuo paikkaan oman mausteensa ja lämpimän vieraanvaraisuutensa.