UusiCafe Green Way Deli

Kalasatamakansainvälinen, kasvisravintola
Cafe Green Way Deli Helsinki image 1
Cafe Green Way Deli Helsinki image 2
Cafe Green Way Deli Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Cafe Green Way Deli – Tietoja

Cafe Green Way Deli on vahvasti kasvispainotteinen lounasravintola ja kahvila Helsingin Kalasatamassa, kauppakeskus REDIssä, Hermannin rantatiellä. Pääosassa ovat helpot, terveelliset ja tasapainoisen ruokavalion mahdollistavat herkulliset ruuat, joissa Välimeren keittiö kohtaa kotimaista, luomua ja reilua kauppaa suosivat ainekset. Green Wayssä niin kasvissyöjät kaikenlaisilla painotuksilla kuin vegaanit ja kaikkiruokaisetkin löytävät monipuolisesti herkullista syötävää. Paikan päivittäin vaihtuva, runsas välimerellinen lounasbuffet on tarjolla joka päivä ja samalla voi nauttia paikan smoothieita, virvoitusjuomia tai vaikkapa lasillisesta viiniä. Cafen puolelta on saatavilla erikois- ja suodatinkahveja sekä paikan päällä tehtyjä, uunituoreita leipiä, suolaisia ja makeita piiraita ja muita leivonnaisia. Mikäli siis etsit terveellisiä, mieltymystesi mukaan valittavia kasviksiin keskittyviä makuelämyksiä ja sydämesi sykkii välimerelliselle keittiölle, kannattaa suunnata Kalasatamaan.

Smart Offers

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 09:00
Thursday
09:00 - 21:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
10:00 - 18:00
Monday
09:00 - 21:00
Tuesday
09:00 - 21:00
Wednesday
09:00 - 21:00

Osoite

Cafe Green Way Deli
Hermannin rantatie 5 a, K1 kerros
00580 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

E89A651C-D6F6-4966-A47E-A086C058DEEB

Kevyet

Uusi

Suolaisia ja makeita herkkuja

Paikan päällä tehtyjä leipiä, piiraita ja uunituoreita pullia ja leivonnaisia
CDE9B5F7-987D-4AC4-A63C-DBFEC426E082

Noutopöytä

Uusi

VÄLIMERELLINEN BUFFET

Päivittäin vaihtuva välimerellinen buffet, joka valmistetaan laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista suosien luomu- ja lähiruokaa.

Runsas salaattipöytä + lämmin ruoka, makuvesi + kahvi / tee
11,90 €
C4017CB7-9FC0-4942-8B1D-2638B826E413

Viini

Uusi

Laadukkaita välimerellisiä viinejä

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Cafe Green Way Deli, Helsinki

Syyskuussa 2018 avattu lounas- ja kahvilaravintola Cafe Green Way Deli tarjoilee kasvispainotteista välimerellistä ruokaa Helsingin Kalasatamassa, Hermannin rantatiellä, Kauppakeskus REDIn K1-kerroksessa.

Cafe Green Way Delin herkut tarjoillaan monipuolisesta buffet’sta joka päivä aamupäivästä illansuulle. Päivittäin vaihtuvasta buffet-valikoimasta voi löytää vaihdellen vaikkapa palkokasviksista, juureksista, pähkinöistä, nyhtökasviksista, tofusta ja kuskusista valmistettuja paistoksia, patoja, salaatteja, keittoja ja muhennoksia välimerellisin yrtein, maustein ja kastikkein höystettynä. Tarjolla voi olla myös falafeleja, lihapullia, kanaa ja kalaa. Näitä pääruokia täydentävät runsaat salaatti- ja jälkiruokapöydät. Kahvilan puolella voi herkutella vaikkapa tuoreella pullalla, ihanilla raakakakuilla sekä pikkusuolaisilla kahvin tai smoothieiden kera.

Cafe Green Way Delin idean takana on ravintoloitsija Riina Dursun, joka lukuisilla Välimerelle tehdyillä matkoillaan rakastui alueen monipuoliseen ja ravinnerikkaaseen keittiöön. Kiintymyksestä syntyi tarve perustaa Suomeen ravintola, jollaisessa hän itse haluaisi viettää aikaa ystävien ja perheen kesken. Välimerellinen keittiö on alkujaankin suosinut kasvisten runsautta, joten ravintolan kasvispainotteisuus tuli mukaan kuin luonnostaan. Asiaan kuuluvat myös alueen erinomaiset luomuviinit. Ympärilleen Dursun on koonnut kansainvälisen henkilökunnan, ja jokainen työntekijä tuo paikkaan oman mausteensa ja lämpimän vieraanvaraisuutensa.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!