Suomenlinnan Upseerikerho

Suomenlinnaskandinaavinen, eurooppalainen
Suomenlinnan Upseerikerho Helsinki image 1
Suomenlinnan Upseerikerho Helsinki image 2
Suomenlinnan Upseerikerho Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Suomenlinnan Upseerikerho – Tietoja

Suomenlinnan Upseerikerho tarjoaa upeat, merihistorialliset puitteet tilausravintolan palveluin Helsingin Suomenlinnassa, Isolla Mustasaarella, rakennuksessa C 53. Upseerikerho on mainio paikka mm. häiden, perhejuhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. 1870-luvulla valmistuneen rakennuksen ylimmästä kerroksesta löytyvät 100 hengen Juhlasali, 10 hengen Kabinetti sekä ti–la kaikille avoinna oleva Baari, jossa on tarjolla myös maukasta, skandinaavisen keittiön sesonkimakuja suosivaa ruokaa. Sisäänpääsyn varmistat soittamalla summeria. Myös kellarikerroksen saunatilat ovat varattavissa yksityiskäyttöön ruoka- ja juomatarjoiluineen. Upseerikerho on saavutettavissa ympäri vuoden Kauppatorilta HSL:n lauttayhteyksin sekä kesäisin vesibussilla. Saaren päälaiturilta on lyhyt kävelymatka kerholle. Kesäkaudella voit saapua myös itse järjestetyllä vesikuljetuksella käyttäen rantautumiseen Susisaaren vierassatamaa.

Lisätietoja tilaisuuksien järjestämisestä saat tekemällä varauskyselyn.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 20:30
Wednesday
16:00 - 20:30
Thursday
16:00 - 20:30
Friday
16:00 - 20:30
Saturday
16:00 - 20:30

Osoite

Suomenlinnan Upseerikerho
Suomenlinna C 53
00190 Helsinki

Reviews coming soon - Reserve and be the first!

Lisää kohteesta Suomenlinnan Upseerikerho, Helsinki

Suomenlinnan Upseerikerhon vuonna 1876 valmistuneet tilat sijaitsevat Helsingin edustalla, Isolla Mustasaarella, Bastion Bielke -nimisen rakennuksen eteläpäädyssä. Kerho on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti samoissa tiloissa toiminut upseerikerho. Rakennuksessa on aiemmin toiminut mm. upseerikasino, aateliskerho sekä upseerien klubihuoneisto lukusaleineen. Nykyisin paitsi "toveruutta, yhteenkuuluvuutta ja upseerihenkeä" ylläpitävään, myös historiallista rakennusta alkuperäisessä tarkoituksessaan ja perinteissään vaalivaan Suomenlinnan Upseerikerhoon kuuluu noin 1000 jäsentä, ja kerho vuokraa upeita, merilinnoituksen historiaa ja arvokkuutta henkiviä tilojaan skandinaavista keittiötä edustavan tilausravintolan palveluin juhliin, häihin, merkkipäiviin ja kokouksiin ympäri vuoden.

Suurempia tilaisuuksia varten on varattavissa jopa sata henkilöä kestitsevä juhlasali, jossa juhlia vietetään kristallikruunujen alla upein näkymin Kruunuvuoren selälle. Salissa odottaa soittovalmiudessa myös flyygeli. Kymmenen hengen kokous- ja illallistilaisuuksia parhaiten palvelevasta Kabinetista on niin ikään merinäköala. Kolmannen kerroksen Baari on avoinna kaikille kerhon aukioloaikoina, ja saatavilla on myös maukkaita ruoka-annoksia skandinaavisella, sesongin raaka-aineita kunnioittavalla otteella valmistettuna. Rakennuksen kellarikerroksesta löytyy 10–15 hengen saunatilat takkoineen, jonne on niin ikään mahdollista tilata ruoka- ja juomatarjoilut. Rakennuksessa ei ole hissiä.