Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Hämeenlinna
Keskusta
Ravintola Uoma

Ravintola Uoma

Kuva kohteesta Ravintola Uoma, Keskusta, Hämeenlinna
Ravintola Uoma ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Uoma – Tietoja

Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 12:00
Sunday
12:00 - 16:00
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
Wednesday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Friday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00

About the restaurant

Hämeenlinnan keskustassa, Saaristenkadulla sijaitsevassa Ravintola Uomassa kohtaavat tekijät ja kokijat, joita yhdistävät intohimo hyvään ruokaan ja juomaan sekä halu jakaa niistä muodostuvat elämykset ystävien kanssa. Maut painottuvat skandinaavisen keittiön raaka-aineisiin, mutta myös kansainväliset vaikutteet toivotetaan tervetulleiksi. Yrttejä, omenia, kurpitsoita, viinirypäleitä ja marjoja ammennetaan myös omalta kasvimaalta – kesäkaudella tuoreena poimittuna ja talven varalle talteen säilöttyinä. Arkisin Uoma tarjoaa lounaaksi salaattipöydän antimia, joihin voi yhdistää pöytiin tarjoiltavan lämpimän kasvis-, liha- tai kala-annoksen. Illallisilla, ke–la, intohimolla valmistettuihin ja upeasti viimeisteltyihin menu-kokonaisuuksiin yhdistetään varta vasten valitut huippuviinit ja oluet. Cocktaileissa ja alkoholittomissa mocktaileissa hyödynnetään kernaasti oman kasvimaan yrttejä. Ilmoitathan erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Uoma skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Uoma tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Onko ravintolassa Ravintola Uoma pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Uoma ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Uoma?

Miksi kohteesta Ravintola Uoma puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Uoma. Ravintola Uoma sijaitsee alueella Keskusta, Hämeenlinna, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten Ravintola Uoma erottuu muista kaupungin Hämeenlinna paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.