Ravintola Roux

Keskustaranskalainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Ravintola Roux – Tietoja

Jo useamman vuoden Lahden parhaimpana ravintolana mainetta niittänyt Ravintola Roux tarjoaa loistokattauksen ranskalaisen keittiön parhaita makuja fine dining -tasoisen ruoan ja laadukkaiden viinien muodossa. Ruoan ja viinien ohella myös palvelu on Rouxissa ensiluokkaista, minkä lisäksi historiallinen rakennus ja kaunis sisustus takaavat loistavan puitteet korkeatasoiselle ravintolaelämykselle. Suomen Gastronomien Seura myönsikin vuoden 2016 Vuoden ravintola -tunnustuksen tälle Lahden keskustassa Rautatienkadulla sijaitsevalle aistikkaalle, perintekkäälle ja tyylikkäälle laaturavintolalle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Tuesday
16:00 - 23:00
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 23:00
Saturday
13:00 - 23:00
Sunday
13:00 - 18:00
Monday
16:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Roux
Rautatienkatu 7
15100 Lahti

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Parsaa ja hollandaisekastiketta

Asparagus and Hollandaise sauce
13,00 €

Kuohkeaa parsakeittoa ja pähkinää, omenaa, fenkolia, pekonia

Creamy asparagus soup served with nuts, apples, fennel and bacon
13,00 €

Ankkarillettes, hillottua viikunaa ja paahdettua briossia

Duck rillettes, fig compote and toasted brioche
13,00 €

Lisää kohteesta Ravintola Roux, Lahti

Tunnelmallinen Ravintola Roux on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimasta. Rouxin pitkäjänteinen työ korkeatasoisen klassisen ranskalaisen keittotaidon vaalimiseksi on tuottanut tulosta, ja ravintola on noussut koko Lahden ehdottomaksi ykkösravintolaksi, mistä yksi osoitus on Vuoden ravintola 2016 -palkinto. Rouxin ruokalista on ehdottoman ranskalaispainotteinen, mutta oman lisänsä makumaailmaan tuovat suomalaiset raaka-aineet. À la carte -listan annoksista on rakennettu muutama hyväksi havaittu 3-4 ruokalajin menukokonaisuus, jotka ovat ehdottomasti suositeltavia. Lisäksi pöytäseurueet voivat herkutella seitsemän ruokalajin maistelumenun äärellä.

Ravintoloitsijapariskunta Kati ja Sami Häkkisen luomus on alusta asti pitänyt kiinni kunnianhimoisesta linjastaan ja Ravintola Roux on Lahden ainoana fine dining -tason ravintolana onnistunut tuomaan kaupunkiin annoksen korkealaatuista ruokakulttuuria. Ravintolan filosofia perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, kauniisiin annoksiin, ensiluokkaisiin viineihin ja parhaaseen mahdolliseen palveluun. Ravintolan miljöö museoviraston suojelemassa huoneistossa Rautatienkadulla historiallisen lahtelaisapteekin entisissä tiloissa on myös ainutlaatuinen. Tila on remontoitu ravintolaa varten tyylikkäästi perinteitä kunnioittaen. Ravintola Roux hurmaa nimenomaan viihtyisän miljöön, huippuruoan ja loistopalvelun yhdistelmällä sekä näiden luoman täydellisen kokonaisuutensa ansiosta.

0 Ravintola Roux arvostelua