Ravintolat
Uusimaa
Kirkkonummi

10 ravintolaa paikassa Kirkkonummi

Valitse omia mieltymyksiäsi vastaava ravintola Kirkkonummella

Monipuolinen ja alati kasvava Kirkkonummi tarjoaa niin turistille kuin alueella asuvallekin monipuolisen ja mielenkiintoisen kattauksen erilaisia ja erityylisiä ravintoloita, joiden joukosta juuri itselleen mieluisan ruokapaikan löytäminen voi tuntua jopa haastavalta. Koska ravintoloita Kirkkonummella todellakin riittää, on kätevä palvelumme Quandoo mitä mainioin apuväline mieluisan ravintolan etsintään Kirkkonummella - ja toki muuallakin. Quandoota käyttämällä pääset hyötymään erilaisista ja hyödyllisistä eduista, kuten erikoistarjouksista ja kanta-asiakaspisteistä. Lisäksi pääset tutustumaan muiden käyttäjien jättämiin arvosteluihin eri ravintoloista ja myös jakamaan oman mielipiteesi muiden käyttöön. Palvelumme ydin on kuitenkin siinä, että Quandoon avulla voit vain parilla nopealla klikkauksella selata valitsemasi alueen ravintoloita, esimerkiksi Kirkkonummelta, ja myös varata itsellesi - tai vaikka koko seurueellesi - pöydän juuri haluamastasi ravintolasta, vaikkapa Kirkkonummelta.

Etsi nopeasti näillä:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Bistro O Mat

Keskusta
skandinaavinen
5.1/628
Bistro O Mat

Mamma Rosa

Töölö
kansainvälinen
5.0/61586
Mamma Rosa

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
eurooppalainen
5.0/6859
Ravintola Fat Lizard
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

Ravintola Muru

Keskusta
ranskalainen
5.3/61786
Ravintola Muru

Ravintola Pastis

Keskusta
ranskalainen
5.1/6929
Ravintola Pastis

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
skandinaavinen
5.2/6179
Ravintola Juuri

Capperi - Oulunkylä

Oulunkylä
pizzapaikka
5.1/6660
Capperi - Oulunkylä

Ravintola Manala

Töölö
kansainvälinen
4.8/6629
Ravintola Manala

Lappi Ravintola

Keskusta
kansainvälinen
5.3/6440
Lappi Ravintola

Capperi - Rikhardinkatu

Kaartinkaupunki
italialainen
5.0/661
Capperi - Rikhardinkatu
 1. 1.

  Viihdy Kirkkonummella hyvän ruuan seurassa

  Läntisellä Uudellamaalla sijaitsevalla Kirkkonummella riittää nähtävää ja koettavaa moneen makuun. Monipuolisia mahdollisuuksia ja maisemia tarjoavassa kunnassa voitkin nauttia esimerkiksi herkullisesta ravintolaruuasta niin idyllisessä ja rauhaisassa maalaismaisemassa kuin rennossa ja merellisessä tunnelmassakin, sekä vaikkapa kauniista luonnosta nauttien. Onnistuupa ravintoloissa viihtyminen Kirkkonummella myös kansallisromantiikan hengessä, sillä kunnassa on lukuisia kyseistä tyylisuuntaa edustavia rakennuksia. Luonnollisesti Helsingin metropolialueella sijaitsevalla Kirkkonummella pääsee nauttimaan ateriansa myös kaupunkimaisemmissa tunnelmissa, sillä myös kovan kehitystyön alla olevan keskustan alueella sijaitsee lukuisia mielenkiintoisia ravintoloita.
 2. 2.

  Ravintoloita Kirkkonummella moneen makuun

  Kirkkonummella pääset nauttimaan monipuolisesta ja omaperäisestä ravintoloiden valikoimasta ja erityyliset ruokapaikat tarjoavat sinulle herkullisia brunsseja, täyttäviä lounaita ja päivällisiä sekä tietysti juhlavia illallisia ja purtavaa vain pienempään nälkään. Kirkkonummella voit esimerkiksi istahtaa koko perheen voimin alas maittavalle, aidolle kotiruualle maistuvalle päivälliselle idyllisessä kylässä, illallistaa tunnelmallisesti hyvässä seurassa jossakin useiden majoitusliikkeiden ravintoloista nauttien huippukeittiön antimista, tai vaikkapa nauttia nuorekkaasti skandinaavista ruokaa kunnan keskustassa. Varsinkin suurempien ravintoloiden juomalistat ovat Kirkkonummella erinomaisia ja voitkin valita ateriasi kyytipojaksi vaikkapa maistuvaa viiniä tai olutta makusi mukaan.
 3. 3.

  Herkullista lähiruokaa upeassa merenrantamiljöössä

  Etsiessäsi itsellesi mieluista ravintolaa Kirkkonummelta ja halutessasi maistaa paikallisia antimia, voit varata pöytäsi esimerkiksi huippuravintolasta hurmaavasta merenrantaympäristöstä - halutessasi vaikka tunnelmallisen takkatulen ääreltä. Voit nauttia skandinaavisesta ruuasta, jonka valmistuksessa on käytetty sesongin parhaita raaka-aineita ja lähiruokatuotteita ja päästä todella sukeltamaan mukaan Kirkkonummelaiseen elämänmenoon. Maistelumenun avulla sinä ja seurueesi voitte päästä helposti tutustumaan suureen joukkoon paikallisista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja herkkuja ja maistelemaan huippukeittiön osaamista monipuolisesti. Mikäli olet todella kiinnostunut Kirkkonummen ruokakulttuurista on sinulla mahdollisuus maistaa myös esimerkiksi paikallista kolmen ruokalajin vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa menua, johon pelkän ruuan lisäksi yhdistyvät myös lähiympäristön raaka-aineista kertovat tarinat. Kirkkonummen tunnelmasta meren rannalla kannattaa niin turistin kuin paikallisenkin ainakin silloin tällöin pistäytyä nauttimassa vähintään viinilasillisen verran.