Arvostelut: The One Thai Kitchen

Tikkurilathaimaalainen, aasialainen
Loistava
5.3/6
24 arvostelua
The One Thai Kitchen Vantaa image 1
The One Thai Kitchen Vantaa image 2
The One Thai Kitchen Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

24 The One Thai Kitchen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The One Thai Kitchen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
24 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Maarit L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja palvelu. Kiva ravintola ja sisustus ok myös.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maija G.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja erinomainen ruoka! Vahva suositus tälle viihtyisälle ravintolalle.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mats N.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava paikka! Erinomainen hinta-laatu suhde ja mahtavaa palvelua. Mennään varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Mirka N.kuukausi sitten · 6 arvostelua

Hyvä thaimaalainen ravintola, jossa ruoka oikeasti maistuu samalta kuin Thaimaassa.

"Erinomainen"
6/6
Marko N.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka kiinnitti heti huomioita ulkoapäin laadukaalla ilmeellään. Tunnelma ei muuttunut myöskään sisällä. Todella kiva ja moderni paikka, jossa erinomainen palvelu sekä ruoka. Harvemmassa ravintolassa enää kaadetaan juomat lasiin ... täällä näin tehtiin, kiitos siitä.... samoin toistuvasta huolenpidosta koko illallisen ajan. Erityisen kiitoksen saa kuvissakin näkyvä The One Seafood Mix, joka antaa erinomaisen pohjan laadukkaalle annokselle monen tulisusasteen tykkääjille. Perusvaihtoehto sopii tulisesta tykkääville, joten miedomman ystävien kannattaa pyytää miedot kastikkeet. Todella kiva, että Tikkurila saa laadukkaita paikkoja hyvää ruokaa ja palvelua arvostaville.

"Erinomainen"
6/6
Eeva Kristiina L.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Aidon thai-ruoan makuista, hyvää ja sopivan tuliset annokset. Tarjoilu erittäin ystävällistä, mutta annosten saaminen kesti aika kauan. Kävimme kuitenkin kahtena päivänä peräkkäin poikani kanssa, kun ei ollut mihinkään kiire. Ravintolan milijöö siisti ja maulla sisustettu. Koiraystävällisyydestä paljon lisäpisteitä.

"Upea"
5/6
Tiina G.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta, seurueeni piti kovasti. Itse tilasin miedommin maustetun annoksen mutta se oli silti hieman liian vahvaa. Ruossani näkyi mielestäni chilin palasia vaikka olin varmistanut tarjoilijalta että eihän ruokani sisällä chiliä. Tarjoilija oli ystävällinen ja hillityn kohtelias. Tarjoiluastiat olivat kauniita ja tunnelma ravintolassa miellyttävä.

"Upea"
5/6
Jouko T.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Tikkurilan itämaisten (myös kaikkien) ravintoloiden ehdotonta kärkikaartia, ellei peräti paras. Ruoka maistuu ja ennekaikkea näyttää herkulliselta. Annokset ovat omaperäisiä, eivät mitään perus itämaan huttua. Kerrankin alkupaukkuijen ideointiin on panostettu todella paljon. Ei pelkoakaan että pitäisi startata GT linjalla. Käykää ihmeessä kokeilemassa ja ihastumassa.

"Erinomainen"
6/6
Mirka N.kaksi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Ensimmäinen thai-ravintola, missä ruoka maistui samalta kuin Thaimaassa. Yleensä thai-ravintoloissa ruoka on hieman pettymys, mutta tämä oli erinomainen. Ravintolan hintataso on myös edullinen. Jos haluaa jälkiruoaksi stickyrice mangolla, se pitää tilata jo pöytävarausta tehdessä.

"Erinomainen"
6/6
Kati P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällistä palvelua, viihtyisä pieni paikka. Ruoka oli erinomaista, tarjoilija suositteli vaihtoehtoja osaavasti ja asiantuntevasti kuunnellen ensin meidän asiakkaiden mieltymyksiä. Saimme opastusta mm. chilin annostelussa(tulista ruokaa, tuli tarpeeseen). Suosittelen!