Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Tikkurila
The One Thai Kitchen
The One Thai Kitchen Arvostelut

Arvostelut: The One Thai Kitchen

Tikkurilathaimaalainen, aasialainen
Loistava
5.2/6
11 arvostelua
The One Thai Kitchen Vantaa image 1
The One Thai Kitchen Vantaa image 2
The One Thai Kitchen Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

11 The One Thai Kitchen arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The One Thai Kitchen annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
11 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Ruoka:Taivaallinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Minna T.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja maukasta. Listalta löytyy hyvä valikoima erilaisia ruokia. Palvelu oli erinomaista. Paikka on pieni, joten pöytävaraus kannattaa tehdä. Myös lapset huomioitu ruokalistalla. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Eeva Kristiina L.23 päivää sitten · 2 arvostelua

Aidon thai-ruoan makuista, hyvää ja sopivan tuliset annokset. Tarjoilu erittäin ystävällistä, mutta annosten saaminen kesti aika kauan. Kävimme kuitenkin kahtena päivänä peräkkäin poikani kanssa, kun ei ollut mihinkään kiire. Ravintolan milijöö siisti ja maulla sisustettu. Koiraystävällisyydestä paljon lisäpisteitä.

"Erinomainen"
6/6
Hannele W.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Pieni kiva intiimi ravintola. Todella hyvää ruokaa ja juomaa. Jopa tuliseen makuun. Kaiken lisäksi avajaistarjouksia, jotka sinäänsä loppuivat 18.1. Cocktaileja kannattaa myös maistaa ja viini oli hyvää.

"Erinomainen"
6/6
Varpu J.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä ja siisti ravintola, hyvä ja ystävälllinen palvelu sekä runsaat, näyttävät ja maukkaat ruoka-annokset. Lista oli varsin laaja, omaan makuumme sopivan kasvis- ja kanapainotteinen. Myös lapset huomioitiin hyvin.

"Erinomainen"
6/6
Marko N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Paikka kiinnitti heti huomioita ulkoapäin laadukaalla ilmeellään. Tunnelma ei muuttunut myöskään sisällä. Todella kiva ja moderni paikka, jossa erinomainen palvelu sekä ruoka. Harvemmassa ravintolassa enää kaadetaan juomat lasiin ... täällä näin tehtiin, kiitos siitä.... samoin toistuvasta huolenpidosta koko illallisen ajan. Erityisen kiitoksen saa kuvissakin näkyvä The One Seafood Mix, joka antaa erinomaisen pohjan laadukkaalle annokselle monen tulisusasteen tykkääjille. Perusvaihtoehto sopii tulisesta tykkääville, joten miedomman ystävien kannattaa pyytää miedot kastikkeet. Todella kiva, että Tikkurila saa laadukkaita paikkoja hyvää ruokaa ja palvelua arvostaville.

"Upea"
5/6
Tiina G.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maukasta, seurueeni piti kovasti. Itse tilasin miedommin maustetun annoksen mutta se oli silti hieman liian vahvaa. Ruossani näkyi mielestäni chilin palasia vaikka olin varmistanut tarjoilijalta että eihän ruokani sisällä chiliä. Tarjoilija oli ystävällinen ja hillityn kohtelias. Tarjoiluastiat olivat kauniita ja tunnelma ravintolassa miellyttävä.

"Hyvä"
4/6
Annika A.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Ruokalista pitkä mutta täynnä todella mielenkiintoisia annoksia. Annoksissa myös erikoisempia kasviksia, yrttejä ja mausteita joista plussaa. Itse en kovin tulista voi syödä ja sainkin annokseni ilman chiliä. Myös todella hyvät cocktailit. Tänne pitää päästä uudestaan.

Uusi"Upea"
5/6
Satu A.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista! Mahtava saada Tikkurilaan tällainen helmi. Olemme käyneet täällä nyt pariin otteeseen ja uskon, että käymme täällä vielä usein. Autenttista thaimaalaista ruokaa ja muutenkin mukava paikka.

Uusi"Upea"
5/6
Jussi S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Miellyttävä ympäristö ja hyvä palvelu. Kanaruoat olivat parasta thaikkua mitä olen Suomesta saanut. Tofu-ruoat olivat muuten hyviä, mutta tofu oli maustamatonta löllöä. Tofua vaihtamalla illallinen olisi ollut täydellinen.

Uusi"Hyvä"
4/6
Anne N.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva uusi paikka,raikas,vähän rosoinen.Todella hyvää ruokaa lounaslistalla! Valitsin miedoimman ja maistelin seurueeni tulisempia valintoja,joihin itselläni olisi totuttelemista.Olisin toivonut jotain vähän persoonallisempaa kuin kuivakeksi ja liptontee tai peruskahvi "jälkkäriksi"-mitähän Thaimaassa tarjottaisiin? Suosittelen!