Arvostelut: Southpark

Keskustakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.6/6
398 arvostelua
Southpark Helsinki image 1
Southpark Helsinki image 2
Southpark Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

398 Southpark arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Southpark annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
398 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
iiris v.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli oikein hyvää ja monipuolista sekä ravintolan sisustus ja maisemat miellyttävät! Pyyntömme ikkunapaikasta otettiin huomioon sekä palveu oli muutenkin mukavaa. Todellakin uuden vierailun arvoinen:)

"Erinomainen"
6/6
Jaana L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä sijainti. Hauska ja valoisa rakennus. Sisustus oli kiva. Brunch oli maittava ja valikoimaa oli riittävästi. Henkilökunta otti ystävällisesti vastaan ja piti huolen, että pöydistä otettiin käytetyt astiat pois. Kaikin puolin miellyttävä kokemus. Ja pyörätuolilla pääsee hyvin sisään.

"Erinomainen"
6/6
Birgit P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Laadukas ja monipuolinen brunssi, monipuolinen tarjonta myös kasvisruokailijoillekin. Jälkkärit ihania, erityisesti pannukakku herkullinen. Sopii erityisesti aikuisen makuun. Paikka on viihtyisä, sopivan moderni ja avara fiilis puistonäkymällä joka suuntaan.

"Erinomainen"
6/6
Laura N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mahtava ruoka sekä hyvä palvelu. Paljon väkeä mutta ruokaa riitti hyvin kaikille. Valikoima oli laaja, sekä enemmän perinteistä aamiaista että enemmän ruokaisia salaatteja. Jälkiruokapöytäkin oli todella hyvä. Suosittelen!

"Upea"
5/6
Nelli S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli oikein hyvää brunssilla - erityisesti jälkiruokapöytä ja sen mudcake ja tuoreet hedelmät ilahduttivat. Southparkissa on aurinkoiselle päivälle ihanteellinen miljöö, kun isoista ikkunoista tulvii valoa sisään. Ainoa miinus tulee siitä, että välillä tuntui olevan ahdasta (tungos kassalle - voisiko brunssin maksaa pöydistä, jottei tarvitsisi muodostaa kattauksen aluksi valtavaa jonoa?), ja ilmeisesti kaikki eivät olleet tietoisia kattauksen pituudesta, joten sitä jouduttiin vähän tökerösti huutelemaan kattauksen loppupuolella. Ehkä brunssivieraita voisi muistuttaa kattauksen kestosta heidän saapuessaan, jotta kaikki osaisivat varautua n. kahden tunnin istuskeluun eikä lähtöpyyntö tulisi yllätyksenä? :)

"Okei"
3/6
Hanna T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme brunssilla Southparkissa. Toiveemme varatun pöydän suhteen oli otettu huomioon, josta todella ilahduimme. Brunssilla oli tarjolla yhtä leipää, yhtä levitettä, montaa erilaista salaattia, turkkilaista? jugurttia ja siihen erilaisia siemeniä yms. Lisäksi tarjolla oli munakokkelia, pekonia ja lammaspataa, yhtä mehua, teetä, kahvia ja vettä. Kroisantit olivat kovia ja kuivia. Jälkiruokapöytä oli pettymys. Letut olivat kylmiä ja kovia. Saimme tosi jotain pohjia. Paikka on todella kaunis, mutta brunssi ei mitenkään erikoinen.(ilman kaunista paikkaa ei saisi montaa pistettä minulta). Miksi on vain yhtä leipää, eikä edes ruisleipää?? Valikoima oli siis suppea, ja jälkiruokapöytä huono.

"Upea"
5/6
Jenny M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kävimme kaverin kanssa klo. 11:00 kattauksessa sunnuntaibrunssilla, ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä! Ravintolan ovet avattiin vasta tasan klo. 11:00, joten ulkona oli odottamassa monta seuruetta ja tästä syystä myös kassalle oli aluksi ruuhkaa. Olimme kaverini kanssa kuitenkin ihan ensimmäisten joukossa, joten meitä se ei haitannut, mutta luulen että jonon häntäpäässä olevia tilanne saattoi tuskastuttaa. Pöytiin ei ollut erillistä ohjausta, vaan pöytävarauksen tehneiden piti itse löytää oma nimilappunsa pöydistä (hieman ihmetytti). Brunssin hinta-laatusuhde oli hyvä: tarjolla oli koko rahan edestä sekä aamupalaksi sopivia vaihtoehtoja (leipää, munakokkelia, pekonia, turkkilaista jugurttia) että brunssikonseptiin kuuluvia ruokaisampia salaatteja ja jälkiruokapöytä pannukakkuineen ja hedelmineen. Ravintolan sijainnille ja sen viboille bmyös plussat: suosittelen testaamaan!

"Upea"
5/6
Henna A.vuosi sitten · 4 arvostelua

Brunssin ruuat olivat erinomaisia, riittävästi valikoimaa, mutta ei mitään ylimääräistä. Tila on kaunis ja valoisa ja on kiva, kun kerrallaan syömässä ei ole kovin suurta määrää ihmisiä, niin buffetissa ei tarvitse jonotella. Cava pullot muovisissa "pusseissa" perinteisten coolereiden sijaan oli kiva yksityiskohta. Miinusta siitä, että mehusta piti maksaa erikseen - tosin mehu oli loistavaa ja hintansa väärtti. Salaattibuffa erityisesti oli ihanan runsas ja maukas. Perinteisen "aamiais"-tyylisen brunssin ystävä saattaisi jäädä kaipaamaan leipävalikoimaa, mutta meitä tämä ei haitannut. Pieni miinus myös siitä, että kattaus on kovin lyhyt, 1h45min kattauksessa joutuu hieman kiirehtimään, varsinkin jos ei heti tasan klo 11 pääse aloittamaan syömistä.

"Erinomainen"
6/6
Miia P.vuosi sitten · 6 arvostelua

Ihanan vehreä puistomaisema ja hyvä ruoka, mitä muuta voi pyytää! Söimme alkuun Tico Tacot ja bataattiranskalaisia pekonisuolalla ja tryffelillä (to die for!) ja pääruoaksi miekkakalaa, josta jäi mieleen erityisesti ihanan freesi chimichurri. Koko paketin kruunasi jälkiruokana nautittu Southparkin Snickers!

"Erinomainen"
6/6
Nur K.vuosi sitten · 1 arvostelu

It was a really nice and cozy place to have a brunch with my wife. The food was good and tasty. The staff was helpful. The location and the view is amazing. I would suggest Southpark to anyone.